Ο προδοτικός στρατός CSM που σχεδίαζε πόλεμο κατά των υποστηρικτών του Τραμπ έχει προγραμματιστεί να κρεμαστεί

 

Η δίκη ενός μέλους των Ενόπλων Δυνάμεων

που συγκέντρωσε μια προσωπική πολιτοφυλακή για έναν μελλοντικό πόλεμο κατά των υποστηρικτών του Τραμπ διήρκεσε μόνο μία ώρα, ολοκληρώνοντας όταν ο κατηγορούμενος, ο ριζοσπαστικοποιημένος μουσουλμάνος εισβολέας, φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» και είπε ότι θα εκδικηθεί για τον εαυτό του. στους ενόρκους εκτός αν τον έκριναν αθώο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Είπε ότι «οι άνθρωποι του» ήταν παντού, και κανείς δεν ήταν πέρα από τον ελεγχο τους.

Όπως αναφέρθηκε τον Αύγουστο, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τον Mobarakzadeh και τον διοικητή του, Maj. David Dunbar, κοντά στο Fort Drum αφού ανακάλυψαν ότι το δίδυμο είχε μια προσωπική βεντέτα εναντίον του προέδρου Donald Trump και στρατολόγησε τουλάχιστον 165 στρατιώτες που συμπαθούσαν τον Μπάιντεν που συμμετείχαν σε ασκήσεις ψευδούς επίθεσης εναντίον  δηθεν υποστηρικτων MAGA σε μια πόλη 15 μίλια από το Drum. Μόλις τέθηκε υπό κράτηση, ο Mobarakzadeh, χωρισμένος από τον Dunbar, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, αλλά απαίτησε να μιλήσει με τον εγκληματία Lloyd Austin. Αργότερα, η CID έψαξε την κατοικία του εκτός ταχυδρομείου, η οποία βρήκε ένα μη ασφαλές iPad που κρατούσε ένα βίντεο του Mobarakzadeh να στέκεται μπροστά σε μια αμερικανική σημαία και να ορκίζεται πίστη στον Joseph R. Biden. Διακήρυξε επίσης «Θάνατος σε όλους τους υποστηρικτές του Τραμπ». Βρήκαν και μανιφέστο.

Στις 15 Αυγούστου, η JAG πέταξε τον Mobarakzadeh στο Camp Blaz, στο Γκουάμ, για να περιμένει ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Η σύντομη δίκη τελικά έλαβε χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου, με τον υποναύαρχο Johnathon T. Stephens να δείχνει βίντεο του στρατοπεδου, το οποίο συνέκρινε ωμά με την ταχεία κατασκευή του Los Alamos το 1943, επισημαίνοντας τα σπασμένα υπολείμματα ξύλινων στόχων στα καπέλα MAGA και χιλιάδες κάλυκες τουφεκιού που άφησαν πίσω. Διάβασε δυνατά περιλήψεις του μανιφέστου του Mobarakzadeh: «Έχω σταθεί μόνο δίπλα σε δύο προέδρους, τον Πρόεδρο Barack Hussein Obama, έναν πιστό, και τον Πρόεδρο Joseph R. Biden, επειδή ο Barack τον επέλεξε και ο Barack τα ξέρει όλα. Αυτός οδηγεί, εγώ ακολουθώ. Μισώ τον Τραμπ και τον λαό του, μισώ τον λαό του, πολίτες και στρατιωτικούς που διαφθείρουν τη στολή, τις Ένοπλες Δυνάμεις. Περιφρονώ τους υποστηρικτές του και τους εύχομαι θάνατο, όλοι τους, παντού. Οι φωτισμένοι βλέπουν και μαζί θα έχουμε ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον Τραμπ και τους οπαδούς του».

Ο ναύαρχος Στίβενς είπε ότι ο κατηγορούμενος εξήγησε το «Σύνδρομο διαταραχής Τραμπ», με μια υποτιμητική φράση για μια ψευδοψυχολογική ασθένεια που κάνει τους φιλελεύθερους αριστερούς να κατηγορούν τον Τραμπ για μυριάδες κοινωνικά και προσωπικά προβλήματα.

Ο δικηγόρος του Mobarakzadeh που είχε οριστεί από το JAG ισχυρίστηκε χωρίς στοιχεία ότι ο πελάτης του ήταν «θύμα», ότι ο Lloyd Austin και ο Major Dunbar χειραγώγησαν τις απόψεις του για τον Πρόεδρο Τραμπ, επικαλούμενοι ακόμη και τη λέξη «καλλωπισμός». Υποστήριξε ότι ο Mobarakzadeh δεν είχε ούτε την ικανότητα ούτε τους πόρους για να φτιάξει μια πόλη-στρατοπεδο. Ούτε ήταν αρκετά χαρισματικός για να διαμοεφωσει το μυαλό μιας ομάδας στρατιωτών.

«Αυτό είναι ψευδές», είπε ο Mobarakzadeh. «Ήρθαν κοντά μου έτοιμοι να πολεμήσουν και βελτίωσα τις ικανότητές τους».

Ο δικηγόρος του τον προέτρεψε να μείνει σιωπηλός.

«Ναι, γνωρίζουμε τα πάντα για τις διαδικασίες πρόσληψης και τις παράνομες πληρωμές και έχουμε ακόμα άλλους να δοκιμάσουμε. Αυτό για το οποίο ο κ. Mobarakzadeh είναι ένοχος είναι κάθε παραβίαση του UCMJ στο βιβλίο και προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», είπε ο ναύαρχος Stephens.

Ο Mobarakzadeh ψιθύρισε στο αυτί του δικηγόρου του.

«Ο πελάτης μου ζητά ξανά να μιλήσει με τον υπουργό Άμυνας Austin. Λέει ότι μπορεί να το ξεκαθαρίσει με μια κλήση 30 δευτερολέπτων», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης στον Adm. Stephens.

«Αυτό το δικαστήριο δεν αναγνωρίζει την εξουσία του. Αν θέλει, είναι ευπρόσδεκτος να περάσει απο εδω. Θα θέλαμε να μιλήσουμε και μαζί του», είπε ο ναύαρχος Stephens.

«Ο CSM Mobarakzadeh πιστεύει ότι ενεργούσε κατόπιν εντολών του προέδρου», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης.

"Αλλάχ? Μπάιντεν; Ομπάμα; Ποιό απ'όλα?" είπε ο ναύαρχος Stephens. «Είναι όλοι παράνομοι».

«Αλλάχ Ακμπάρ. Η διαφορά μεταξύ μας, ναύαρχε Στέφενς, είναι ότι αποδέχομαι τον θάνατο ως μετάβαση μεταξύ κόσμων. Ήξερα τα σχέδια σου να με σκοτώσεις πριν βρεθώ εδώ. Είσαι ένας νεκρός, όπως και αυτοί», φώναξε ο Μομπαρακζαντέχ ρίχνοντας μια ματιά στο πάνελ. «Δεν θα είναι το χέρι μου να σε σκοτώσω, αλλά θα πεθάνεις. Έχουμε κόσμο παντού. Εσείς, οι οικογένειές σας - δεν έχει καμία διαφορά για εμάς».

Ο ναύαρχος πήρε μια βαθιά ανάσα, ατσαλένοντας τον εαυτό του. «Δεδομένης της ειλικρίνειας του κατηγορουμένου, η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών δεν χρειάζεται να περιμένουν μια ετυμηγορία. Βρίσκω μονομερώς αυτόν τον κατηγορούμενο, τον πρώην CSM Neema Mobarakzadeh ένοχο για προδοσία και τον καταδικάζω να κρεμαστεί από το λαιμό με την πρώτη ευκαιρία».

Ο Mobarakzadeh δεν πτοήθηκε. Δεν είπε λέξη.

«Με αυτό ασχολούμαστε», παρατήρησε ο ναύαρχος Stephens αφού οι φυλακες συνόδευσαν τον καταδικασμένο στο κελί του.

Αναμένω ενημερώσεις για να δω αν έχει γίνει η εκτέλεσή του, καθώς και τα σχετικά δικαστήρια. 








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις