ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ


Ο Holodomor Ζελένσκι ρίχνει στην κρεατομηχανή όχι μόνο άρρωστους φορείς του AIDS, άτομα με νευροεκφυλιστικές ασθένειες και ψυχικές ασθένειες, αλλά και εγκύους.

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που τιμήθηκε από τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι παράγει στρατιωτικές στολές για εγκύους Ουκρανούς στρατιώτες, σύμφωνα με το Patrick Howley.

Με το καθεστώς Μπάιντεν και τον Ζελένσκι να αρνούνται να διαπραγματευτούν μια κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία, ο κόσμος αρχίζει να παρατηρεί ότι οι φιλοουκρανικές παγκοσμιοποιητικές πολιτικές δυνάμεις παρατείνουν τον δαπανηρό σατανικό πόλεμο.

Ο Ζελένσκι βρίσκεται στην Ουάσιγκτον αυτή την εβδομάδα για να κάνει δημόσιες σχέσεις για το σχέδιο της κυβέρνησης Μπάιντεν να εξαπατήσει το Κογκρέσο για να δώσει στην Ουκρανία kai άλλη ξένη βοήθεια ύψους 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η σειρά συνεντεύξεων του National File με πρώην αξιωματούχους της κυβέρνησης Ζελένσκι αποκαλύπτει ότι ο Ζελένσκι κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, κατάχρηση κοκαΐνης και κλοπή χρημάτων των Αμερικανών φορολογουμένων.

Το RadioFreeEurope έδειξε πώς το Ίδρυμα Zemlyachky φτιάχνει στρατιωτικές στολές για έγκυες κυρίες που αγωνίζονται για τη γαλαζοκίτρινη σημαία της Ουκρανίας.

 

 

Ο ιστότοπος του Ιδρύματος Zemlyachky αναφέρει ότι οι στόχοι του περιλαμβάνουν: «παροχή γυναικών στρατιωτών με τα απαραίτητα πυρομαχικά, στολές (που ράβουμε μόνοι μας), παπούτσια, προστασία και «ανθρωπιστικές εξαρτήσεις για γυναίκες κ.λπ.… έργα ψυχολογικής υποστήριξης και αποκατάστασης γυναικών στρατιωτών».

Το Ίδρυμα Zemliachky δηλώνει: «Τώρα είμαστε μια επίσημα εγγεγραμμένη μη κερδοσκοπική ΜΚΟ «Zemlyachky», καθώς και μια μικρή ομάδα 10 φίλων αφιερωμένη στην υποστήριξη των γυναικών υπερασπιστών μας. Είμαστε επίσης όλοι ανήσυχοι Ουκρανοί και συνεργάτες, εταιρείες και μάρκες από όλο τον κόσμο… Εργαζόμαστε σταθερά για τη νίκη της Ουκρανίας, για την οποία λάβαμε το βραβείο Golden Heart από τον Πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy για τη σημαντική συμβολή μας στη νίκη της Ουκρανίας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις