ΤΕΣΣΕΡΙΣ εκλάμψεις κατηγορίας M και ΕΞΙ εκρήξεις ακτίνων γάμμα (H Βοήθεία θα έρθει απο επάνω)


Το Sunspot AR3429 αστράφτει και βροντάει με ηλιακές εκλάμψεις κατηγορίας M. Αυτό το ενδιαφέρον βίντεο από τις 15 Σεπτεμβρίου δείχνει τέσσερις ακραίες υπεριώδεις λάμψεις, όλες κατευθυνόμενες προς τη Γη:


Παλμοί ακτινοβολίας από αυτήν την ηλιακή κηλίδα ιονίζουν την ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης, δημιουργώντας μια σειρά από ραδιοφωνικές διακοπές βραχέων κυμάτων σε όλο το γεωγραφικό μήκος του πλανήτη μας. Οι ραδιοερασιτέχνες, οι πιλότοι και οι ναυτικοί μπορεί να παρατηρήσουν διακοπτόμενη απώλεια σήματος, ειδικά σε συχνότητες κάτω των 20 MHz.

Μέχρι στιγμής, καμία από τις εκρήξεις δεν έχει στείλει το CME προς τη Γη. Όλοι τους ήταν πολύ μικροί για να εκτοξεύσουν αστρική ύλη από την ηλιακή ατμόσφαιρα. Ωστόσο, ένα τεράστιο μαγνητικό νήμα γύρω από μια ομάδα ηλιακών κηλίδων δημιουργεί ανησυχίες. Το επιστημονικό spaceweather δεν γράφει βέβαια ότι το υψηλό δυναμικό του ηλίου προέρχεται από ένα κύκλο συμπαντικού προγράμματος ΝΟΗΣΗΣ που γίνετε για να βοηθήσει την ανθρωπότητα στις μεσαιωνικές ημέρες που την έριξαν οι εξουσίες του ανθρωποκτόνου μαύρου θεού τους.

Η Βοήθεια θα έρθει από επάνω όπως έχουμε εξηγήσει, το ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ και η ανθρωπότητα χρειάζεται βοή-θεία απο την ΠΗΓΗ των ΠΑΝΤΩΝ.

Το Γκρειτ Ρισετ θα τους βγει ρισέτ απο την ΠΗΓΗ για να μάθουν να μην σκέφτονται ανάποδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. "ΤΗΕ ΒΕΣΤ ΝΑΜΕ"
    Λοιπον, διαβαζω αυτο εδω (https://katohika.gr/diethni/eksi-ekrikseis-aktinon-gamma-sti-seira-megas-seismos-treis-meres-skotous/ ) πριν λιγο καιρο, και λιγες μερες μετα γινεται σεισμος 7 στο μπαλι?? μεξικο, και μαροκο! Ποσες πιθανοτητες υπηρχαν να βγει αληθεια αυτο που εγραφε το αρθρο? (ΣΕΙΣΜΟΣ Η ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΕΛΕΓΕ).
    Επισης επεσε το συστημα αεροδρομιων, και σβησανε 12 εργοστασια της ΤΟΥΟΤΑ, αυτα εγιναν γνωστα τουλαχιστον, και ολα χωρις να ξερουν απο τι εγινε αυτο (ειπαν οτι χακερς δεν ηταν παντον).
    Και τωρα εχουμε παλι αλλες 6 εκλαμψεις ακτινων Χ??
    Ειμαστε στη λιστα για να παρουμε σειρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η έκλαμψη (Flash) τού ήλιου, όταν θα συμβεί, θα προέρχεται από τις Υπέρ-Συμπαντικές δυνάμεις τού Θεού, τής Πηγής των πάντων, όμως... ο παγκόσμιος "ψευδο-μαγκάκος" τους θα προσπαθήσει να οικειοποιηθεί ΑΥΤΌ το Γεγονός, ως ένδειξη και απόδειξη τής (ψευδο-)δύναμής του.
    ✝️ ΙΧΝ ✨

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις