Οι Navy SEALs σώζουν τα εξαφανισμένα παιδιά του Maui

 

Οι αμερικανικές ναυτικές ειδικες δυναμεις

βρήκαν την Πέμπτη 15 αγνοούμενα παιδιά του Μάουι φυλακισμένα με λουκέτα σε μια αποθήκη κοντά στην προβλήτα 51 στο λιμάνι της Χονολουλού, αλλά ο επαναπατρισμός τους με τις οικογένειές τους έχει αποδειχθεί προβληματικός, είπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Από τα μέσα Αυγούστου, ο συνασπισμός των Λευκών Καπέλων συγκρούστηκε με τις δυνάμεις του καθεστώτος αναζητώντας 1.500 παιδιά των οποίων οι γονείς δεν τα είχαν ξαναγράψει στο σχολείο το 2023, παρόλο που πολλά φοιτούσαν σε σχολεία που επέζησαν από τις πυρκαγιές ή ήταν αρκετά μακριά για να αποφύγουν ζημιές. Οι πηγές μας πιστεύουν ότι η FEMA και η παράνομη Κοινή Ομάδα Εργασίας 5-0 του καθεστώτος, με διοικητή τον στρατηγό Τσαρλς Φλιν, δολοφόνησαν πολλούς από τους αγνοούμενους, όπως αποδεικνύεται από πτώματα που βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους, αλλά δεν πιστεύουν ότι οι δυνάμεις του Μπάιντεν πυροβόλησαν ή εκαψαν 1500 παιδια.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της στα μέσα ενημέρωσης διέψευσαν τους ισχυρισμούς ότι εξαφανίστηκαν παιδιά στο Μάουι, λέγοντας ότι είτε έφυγαν από τη Χαβάη είτε εγγράφηκαν για εξ αποστάσεως εκπαίδευση λόγω ενός αναδυόμενου στελέχους Covid.

Η πηγή μας είπε ότι αυτή είναι μια απίθανη δικαιολογία, γιατί οι πεζοναύτες των ΗΠΑ στη Lahaina είχαν πάρει συνεντεύξεις με αξιόπιστους κατοίκους που είδαν ομοσπονδιακούς πράκτορες να βάζουν παιδιά σε λεωφορεία και να τα οδηγούν σε άγνωστους προορισμούς.

«Οι άνθρωποι μας παίρνουν πληροφορίες από τους ντόπιους, το «Μετρό της Λαχάινα», τους κατοίκους που δεν τράπηκαν σε φυγή και θέλουν τον Κυβερνήτη Γκριν και την cabal να εκδιωχθεί από το νησί. Ο σκοπός μας είναι τριπλός: να εκδιώξουμε ή να καταστρέψουμε τις δυνάμεις κατοχής του Μπάιντεν, να βοηθήσουμε τις προσπάθειες ανασυγκροτησης και να βρούμε τα παιδιά», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι οι διμοιρίες ΟΥΚ μέσα και γύρω από τη Lahaina άκουσαν φήμες που υποδηλώνουν ότι οι ομοσπονδιακοί είχαν μεταφέρει ή πετάξει απαγόμενα παιδιά από το Maui στο Oahu, φαινομενικά για να τα πουλήσουν σε σκλάβους παιδιών ή σεκτες αδρενοχρωμίου. Οι ιστορίες ήταν πάρα πολλές για να απορριφθούν ως φήμες, έτσι οι πεζοναύτες διαβίβασαν τις λεπτομερείς αναφορές των χωρικών στην αλυσίδα διοίκησης στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ στο στρατόπεδο Πέντλετον.

Ο στρατηγός Smith ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για μια ιστορία που εμφανίστηκε την προηγούμενη μέρα, που προέρχεται από μια γυναίκα στη Lahaina που ισχυριζόταν ότι είχε ακούσει μια συνομιλία στην οποία οι ομοσπονδιακοί και το προσωπικό του JTF 5-0 συζητούσαν ένα κακόβουλο σχέδιο να κρυψουν δώδεκα παιδιά που είχαν απαγαγει στο Maui. σ ένα κιβώτιο στις αποβάθρες της Χονολουλού στο Οάχου. Άκουσε μόνο ένα κομμάτι της συνομιλίας προτού τραπεί σε φυγή από φόβο μήπως αιχμαλωτιστεί ή σκοτωθεί.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ επικοινώνησε με τους συμμάχους του στη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου των ΗΠΑ, οι οποίοι ενεργοποίησαν μια ομάδα SEAL για να ερευνήσουν την τρομακτική ιστορία. Ο αρχηγός της ομάδας είπε ότι οι βατραχάνθρωποι θα έφευγαν αμέσως για τη Χαβάη, αλλά εξέφρασε την ανησυχία ότι τα παιδιά θα είχαν φύγει μέχρι να κοιτάξουν το λιμάνι της Χονολουλού, καθώς η πληροφορία θα ήταν πάνω από μία ημέρα. Η NSWC διέταξε τις SEAL να ελέγξουν τις προβλήτες 39-51, όπου ελλιμενίζονταν συνήθως τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, και τα κοντινά κτίρια για σημάδια εξαφανισμένων παιδιών. Ένα OV-22 Osprey σε επιφυλακή στη βάση του Σώματος Πεζοναυτών στη Χαβάη θα περίμενε αίτημα για εμπλοκη.

Η ομάδα έφτασε στη Χονολουλού το βράδυ της Πέμπτης και έψαξε πολλές αποβάθρες και κατασκευές χωρίς πλοία πριν σταματήσει απότομα έξω από ένα κτίριο αποθήκευσης που μύριζε αμμωνία. κρατούσε μόνο ψάρια συσκευασμένα σε πάγο. Απτόητοι, οι SEAL συνέχισαν την αναζήτησή τους  βρίσκοντας στις 3:00 π.μ. μια αποθήκη που φυλάσσεται από τρεις άνδρες ντυμένους με τακτικό εξοπλισμό και αυτόματα τουφέκια. Καλυμμένοι στη σκιά, οι SEAL ανέπτυξαν παραβολικά μικρόφωνα και σαρωτές υπερύθρων, ενώ στόχευαν με σιγαστηρες σε τουφέκια.Οι φρουροί μουρμούρισαν ο ένας στον άλλο για την απογοήτευσή τους που τους πλήρωναν ελάχιστα χρήματα για να δουλέψουν στη βάρδια του νεκροταφείου και τα υπέρυθρα όπλα αποκάλυψαν πολλαπλές ενδειξεις θερμότητας μέσα στην αποθήκη.

«Δεν μπορούσαν να πουν τον αριθμό των θερμών σωμάτων εκεί, απλώς συστάδες κλίσεων θερμοκρασίας. Η πιθανότητα οι εργαζόμενοι να εργάζονται σε μια σκοτεινή αποθήκη στις τρεις τα ξημερώματα ήταν περίπου μηδενική», είπε η πηγή μας.

Μερικοί SEAL χωρίστηκαν σε μια ομάδα ελεύθερων σκοπευτων και ανέβασαν μια σκάλα πρόσβασης στην ταράτσα ενός κοντινού κτιρίου συντήρησης. Έστησαν ρολόι ενώ οι φρουροί τριγυρνούσαν, με τα πρόσωπά τους φωτισμένα από προβολείς που φωτίζουν την πρόσοψη. Ο διοικητής της SEAL είπε ότι ήθελε έναν ζωντανό, αν ήταν δυνατόν.

Ο ελεύθερος σκοπευτής έκανε έναν σιωπηλό πυροβολισμό και το κεφάλι ενός φρουρού έσκασε σαν ντομάτα, το βαθύ κόκκινο του αίματος πέφτει παντού και το κεφάλι του εξαφανίζεται.

«Γ@μα τους, ας μπούμε μέσα», φώναξε ένας διαφορετικός φρουρός, αλλά ο σύναδερφος του είχε μεινει στην εξέδρα, με τις μπότες του να χτυπούσαν σαν οπλές και είχε πέσει κατευθείαν στον διοικητή της SEAL, ο οποίος είχε κάνει ελιγμούς στο σκοτάδι σαν να καθοδηγούμενος από κάποιο εσωτερικό σόναρ, στέλνοντας τη θέση του θηράματός του.

Ο διοικητής της SEAL υπέταξε τον φρουρό με μια μόνο γροθιά στο νεφρό.

Ο τρίτος φρουρός πάλευε να ανοίξει τις πόρτες της αποθήκης όταν η σφαίρα του SEAL χτύπησε τον λαιμό του, σκοτώνοντάς τον.

 Μόλις μπήκαν στην αποθήκη, οι SEAL είδαν το αδιανόητο: ναρκωμένα παιδιά, μερικά καλυμμένα με τα ούρα και τα κόπρανα τους, κλειδωμένα μέσα σε κλουβιά που μόλις και μετά βίας χωρούσαν ένα σκυλί. Ούτε ένα παιδί δεν έκανε καποια κινηση. Κοίταξαν σιωπηλά μέσα από συρμάτινο πλέγμα σαν σε υπνωτική έκσταση. Συνολικά, η αποθήκη είχε 15 μικρά παιδιά φυλακισμένα στη βρωμιά.

Ο επικεφαλής SEAL πληκτρολόγησε το μικρόφωνό του. «Χρειαζόμαστε "εξόρυξη" το συντομότερο δυνατό. Μπορεί να ζεσταθεί η κατασταση. Δύο εχθρικά KIA, ένα ζωντανό. Δεκαπέντε, επαναλαμβάνω 15, παιδιά. Όλα χρειάζονται ιατρική φροντιδα».

«Αερομεταφερόμενα σε δύο λεπτά», ήρθε η απάντηση.

Το VTOL Osprey σύντομα αιωρήθηκε στην άκρη του Pier 51B και κατέβασε τη ράμπα του. Οι SEAL μετέφεραν τα αδύνατα σώματα των παιδιών και έναν ασυνείδητο κρατούμενο στο αεροπλάνο και μετά έδωσαν εντολή στους πιλότους να φύγουν αμέσως.

Στη βάση του Σώματος Πεζοναυτών στη Χαβάη, το προσωπικό περιέθαλψε τα οκτώ αγόρια και τα επτά κορίτσια για οξεία προποφόλη, ένα ισχυρό ηρεμιστικό, μέθης. Η εξέταση αίματος έδειξε επίσης ίχνη αλοπεριδόλης, ενός αντιψυχωσικού φαρμάκου για τη σχιζοφρένεια.

Ο κρατούμενος, που ονομάστηκε Ira Shockey, υπάλληλος της Academi, της ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Blackwater, είπε στους ανακριτές ότι είχε προσληφθεί για να φρουρεί το εξωτερικό και δεν είχε ιδέα ποιος ή τι ήταν μέσα. Κατά τα άλλα, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, είπε η πηγή μας.

«Τι είδους άνθρωποι το κάνουν αυτό; Το Deep State είναι εκκολαπτήριο του κακού. Μολύνει ό,τι αγγίζει. Τώρα πρέπει να μάθουμε αν οι γονείς αυτών των παιδιών βρίσκονται κάπου εκεί έξω ή αν είναι μεταξύ των αγνοουμένων ή πτωμάτων που έχουμε ανακαλύψει. Μακροσκοπικά αυτό φαίνεται ασήμαντο - εννοώ, 15 παιδιά από τα 1.500 αγνοούνται. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρεθούν ή να λογιστικοποιηθούν όλοι», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις