Mahenjo-Daro


 Το ενδιαφέρον για το Mahenjo-Daro έφτασε στο αποκορύφωμά του όταν έγινε δυνατή η μελέτη των ανασκαμμένων ερειπίων από ψηλά.

Υπήρχαν ίχνη ενός ανεξήγητα ισχυρού κύματος. Οι τοίχοι και τα κτίρια είχαν λιώσει σε πρασινωπό γυαλί σε ορισμένα σημεία. Οι σκελετοί των ανθρώπων βρίσκονταν στις φυσικές στάσεις της ζωής τους. Μόνο όσοι βρίσκονταν στους δρόμους ήταν παγωμένοι, με τα χέρια τους να καλύπτουν τα πρόσωπά τους. Όλα αυτά επηρέασαν την έκβαση των συμπερασμάτων των επιστημόνων.
Για περίπου δύο χρόνια μετά τη μελέτη, τα δεδομένα δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, η ετυμηγορία δόθηκε στη δημοσιότητα. Mohenjo-Daro - καταστράφηκε από πυρηνική έκρηξη. Άλλοι επιστήμονες που μελέτησαν τα λείψανα υποστήριξαν επίσης αυτή την εκδοχή.

Τα οστά περιείχαν ραδιενεργά σωματίδια 50 φορές μεγαλύτερα από το κανονικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ...

    ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΕΠΟΧΕΣ


    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΎ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΆΣΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΊΠΕ ΜΑΣΚΑ=ΔΙΟΞΕΊΔΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ

    ΚΟΥΡΆΓΙΟ!!!



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΛΟΜΠΣΑΝΓΚ ΡΑΜΠΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΠΗΛΑΊΩΝ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΟΎΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΧΑΡΑΠΑ ΚΑΙ ΜΟΧΕΝΤΖΟ ΝΤΑΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΝΕΡΜΠΕ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΙΝΑ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΈΡΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΟΥΚΑΡΕ Η ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ.ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΆΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΉΛΑΙΑ ΚΙ ΟΙ ΔΊΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις