Little St. James: Το «Orgy Island» των Παιδόφιλων Ελίτ

 


Little St. James - Αυτό είναι το πολυτελές ιδιωτικό νησί στις ακτές του Πουέρτο Ρίκο, με το όμορφο τοπίο και τα πολυτελή κτήματα με το δικό τους ελικοδρόμιο, που προορίζονται αποκλειστικά για ορισμένα μέλη της παγκόσμιας ελίτ.

Ο ιδιοκτήτης της είναι ο Jeffrey Epstein, ένας πλούσιος Αμερικανός χρηματοδότης και καταδικασμένος σεξουαλικός δράστης. Το Little St. James Island φαίνεται να είναι κάτι σαν τόπος συγκέντρωσης και ένα περιζήτητο στέκι ανάμεσα σε βασικές προσωπικότητες, ηθοποιούς και δικαιώματα όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο Κέβιν Σπέισι ακόμα και ο πρίγκιπας Άντριου.

Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν έρχονται στην πολυτελή κατοικία για να συζητήσουν για «την πιο πρόσφατη επιστημονική και ιατρική έρευνα», όπως θα ήθελε να πιστέψεις το Ίδρυμα Epstein VI, αλλά για να έχουν αχαλίνωτες σεξουαλικές επαφές με ανήλικα κορίτσια, τα οποία είναι μερικά κάτω των 10 ετών. χρονών.


Σωστά, όπως μια σκηνή από την υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ Eyes Wide Shut με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το Little St. James έχει αναφερθεί ότι φιλοξενεί τα πάντα, από ξέφρενα πάρτι μέχρι πορνεία, όργια και ακόμη και σεξ ανηλίκων, και φαίνεται ότι είναι ένα στέκι που συχνάζουν οι Ελιτ...


Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία βρήκε χιλιάδες φωτογραφίες νεαρών γυναικών στο νησί και πήρε συνεντεύξεις από αυτόπτες μάρτυρες, ο Έπσταϊν παραδέχτηκε μια μόνο περίπτωση πορνείας. Ο Έπσταϊν εξέτισε τους 13 από τους 18 μήνες στη φυλακή.

Το 2008 ξαναχτύπησε τον Έπσταϊν. Αυτή τη φορά ήταν μια πολιτική αγωγή 50 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού ένα άλλο θύμα - μια γυναίκα - κατέθεσε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο ότι «προσλήφθηκε για μασάζ» από τον Έπσταϊν, αλλά ουσιαστικά εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί του για 200 δολάρια, τα οποία καταβλήθηκαν μετά την ολοκλήρωση

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Μπιλ Κλίντον αναφέρεται στον Τύπο εδώ και χρόνια, όχι μόνο λόγω της αμφιλεγόμενης σχέσης του με τη Μόνικα Λεβίνσκι, αλλά και λόγω της φιλίας του με τον Τζέφρι Επστάιν.

Στην πραγματικότητα, τα αρχεία πτήσεων δείχνουν ότι ο παλιός καλός Μπίλι ήταν τακτικός επισκέπτης στον παράδεισο του νησιού μεταξύ 2002 και 2005, όταν η σύζυγος του Μπιλ, Χίλαρι, ήταν γερουσιαστής της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, «τουλάχιστον μία γυναίκα βρισκόταν στο ακίνητο παρά τη θέλησή της» και ήταν ουσιαστικά σκλάβα του σεξ. Η γυναίκα λέγεται ότι είχε αναγκαστεί να κάνει σεξ με «πολιτικούς, επιχειρηματίες, μέλη του βασιλείου και ακαδημαϊκούς» και ήταν μόνο μία από τις «περισσότερες από 40 γυναίκες» στη σκηνή, αλλά τόλμησε να δημοσιοποιηθεί με καταγγελίες εναντίον του Έπσταϊν.

Αυτό και μόνο δείχνει την έκταση των σκοτεινών επιχειρήσεων αυτού του ανθρώπου, που δεν περιορίζονται στο «νησί των οργίων».

Ο Έπσταϊν ήταν επίσης καλεσμένος στον γάμο της Τσέλσι Κλίντον το 2010, μεταξύ 400 άλλων καλεσμένων, επιβεβαιώνοντας τη στενή φιλία του με την οικογένεια Κλίντον.

Νέο βίντεο από τον "avatar" Bill Clinton για τις σχέσεις του με τον Jeffrey Epstein. Οι αποδείξεις του Billy περιλαμβάνουν: - Πάνω από 25 ταξίδια στο Epstein's Island - Συχνά ταξίδια στο σπίτι του Epstein NM - Τακτικές πτήσεις με το Lolita Express - Ο Epstein ισχυρίζεται ότι είναι συνιδρυτής της Clinton Global Initiative - Bill Clinton με την Ghislaine στο Lolita Express - Bill ένα μασάζ από το θύμα του Epstein Chaunetae Davis - Bill Clinton με τον Epstein και την Ghislaine στον Λευκό Οίκο το 1993. - Ο πίνακας του Bill Clinton που βρισκόταν στο σπίτι του Epstein. - Λίστα με τα πτώματα της Κλίντον, αλλά περιμένετε, υπάρχουν πολλά περισσότερα..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις