Αποχωρησεις ανωτατων αξιωματικων απο τα Λευκα Καπελα μετα την αποτυχια των ενδιαμεσων εκλογων

 

Τρεις υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί

που είχαν αποκηρύξει το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν για να σταθούν δίπλα στον στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ και τη συνταγματική φατρία των Ενόπλων Δυνάμεων των Η.Π.Α., εμφανίστηκαν στο πλευρό του Ρεπουμπλικανικού Κόκκινου Κύματος ειπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού .


Το πρωί της Τετάρτης ο στρατηγός Μπέργκερ έλαβε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτά μηνύματα από τους ακόλουθους αξιωματικούς: Υποστράτηγος της USAF Lori Jean Robinson, υποδιοικητής της αεροπορικής βάσης Langley. Στρατηγός David D. Thompson, Αντιπρόεδρος Διαστημικών Επιχειρήσεων, Διαστημική Δύναμη Ηνωμένων Πολιτειών. και τον ναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Joey B. Dodgen, διοικητή, Διοίκηση Εφεδρικών Δυνάμεων Ναυτικού, Νόρφολκ, Βιρτζίνια.

Ο τελευταίος έγραψε: «Έκανα λάθος στην κρίση. Δεσμεύομαι με όρκο να υποστηρίξω τον Ανώτατο Διοικητή, Πρόεδρο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, και να υπερασπιστώ το έθνος μας ενάντια σε όλους τους εχθρούς, ξένους και εσωτερικούς. Έχω ήδη ενημερώσει τον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin για την λαθος κριση μου. Ας με συγχωρέσει…»

Τα άλλα μηνύματα, είπε η πηγή μας, είχαν παρόμοιο τόνο. Η στρατηγός Ρόμπινσον έγραψε σε ένα εκτενές email ότι ούτε αυτή ούτε τα άτομα υπό τις διαταγές της είχαν την εξουσία να αμφισβητήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 ή τη νόμιμη ηγεσία του Μπάιντεν στο έθνος. Είπε ότι είχε «αναγκαστεί» να υποστηρίξει έναν «αντιφρονούντα» στρατό και ότι θ απομεινει στο έλεος της διοίκησης, προσθέτοντας ότι ήταν έτοιμη να δεχτεί όποια τιμωρία βρεθεί στο δρόμο της.

«Με εξαπάτησε ένα ψέμα, τα ψέματα σου και του Τραμπ, ώστε να πιστέψω ότι οι εκλογές κλαπηκαν. Έκανα ένα σοβαρό λάθος και θα εξιλεωθώ», έγραψε η Ρόμπινσον.

Ομοίως, ο ναύαρχος Dodgen είχε σκληρά λόγια για τον στρατηγό Berger: «Στρατηγέ Berger, σήμερα το πρωί μίλησα με τον υπουργό Άμυνας Lloyd Austin, ενημερώνοντάς τον ότι παραβιάζω ποινικά τον Ενιαίο Κώδικα Στρατιωτικής Δικαιοσύνης, συγκεκριμένα το άρθρο 94, διαπράττοντας ανταρσία ή προδοσία. . Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό θα οδηγήσει σε στρατοδικείο, αλλά εξήγησα πώς εσείς και το στελέχη σας προβάλατε πειστικά επιχειρήματα ότι ο Τραμπ εξακολουθεί να είναι ο νόμιμα εκλεγμένος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ, με τη σειρά του, χαρακτήρισε και τους τρεις προδότες των οποίων η ασυνειδησία θα οδηγήσει τελικά στα δικά τους στρατιωτικά δικαστήρια στο Γκουαντάναμο.

Η ιστοσελιδα συντομα θα περεχει περισσοτερες πληροφοριες για τις εξελιξεις σε αυτη την ιστορια...




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις