ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ CIA....Ένας ερωτικός καυγάς ομοφυλοφίλων προκάλεσε το χάος με τον δήθεν «τρομοκράτη Άραβα» στην Emirates!!!

 


Με άλλα λόγια ο χαμός

προκλήθηκε από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που αγωνίζονται να αλλάξουν την ατζέντα υποκλοπών-Μαρινάκη και ψάχνουν για θέματα που θα στρέψουν άλλου την προσοχή του κόσμου.

Φυσικά πρόκειται για θέματα άνευ ουσίας και σημασίας που απλά μεγεθύνονται για να κάνουν πολύ «θόρυβο» γνωρίζοντας πως λειτουργεί το συλλογικό ασυνείδητο της κοινωνίας.

Μετα το ασυλληπτο φιασκο της CIA βρηκαν  μετά από 20 ώρες έναν ταλαίπωρο ως ύποπτο επιβάτη των προ δύο ημερών (10/11) πτήσεων της Emirates.

Πρόκειται για 35χρονο Τούρκο υπήκοο ο οποίος ζει στην Αθήνα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΥΠ από την CIA, θεωρείτο ύποπτος για τρομοκρατία αλλά τελικά όλα έγιναν μετά τον ερωτικό καυγά με τον σύντροφο του.

Σύμφωνα με πηγές ο 35χρονος δεν υπήρξε ποτέ «στόχος» για τις ελληνικές υπηρεσίες απλα είχαν ζητήσει στο παρελθον ξένες μυστικές υπηρεσίες πληροφοριες για το άτομό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκάτοικος του που είχαν στενές σχέσεις μετά από καυγά  για άγνωστο λόγο φέρεται τις προηγούμενες μέρες να επικοινώνησε με τις ΗΠΑ και να είπε ότι «ο 35χρονος θα ταξιδέψει στις 11 Νοεμβρίου και ετοιμάζεται να κάνει τρομοκρατική ενέργεια». Ο πληροφοριοδότης φαίνεται και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα για άλλη υπόθεση.

Οι αμερικανικές αρχές χωρίς να χάσουν χρόνο τον πίστεψαν ενώ ταυτόχρονα διαπίστωσαν ότι η οικογένεια του είναι ήδη στην χώρα τους, ενημέρωσαν την Ελλάδα. Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε υποβάλει αίτημα για βίζα στην πρεσβεία των ΗΠΑ ενώ εκκρεμεί και η εξέταση της αίτησης ασύλου που έχει κάνει καθώς στη χώρα μας βρίσκεται με προσωρινή άδεια διαμονής η οποία λήγει το 2025.

Δηλαδή πρόκειται για καθαρο φιάσκο αποκλειστικα της CIA κολοσσιαίων διαστάσεων.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις