Οι παράνομοι μετανάστες ψηφίζουν Δημοκρατικούς στο Κολοράντο

 

Παράνομοι μετανάστες στο Κολοράντο

χρησιμοποίησαν δόλια πολιτειακά δελτία ταυτότητας για να ψηφίσουν υπέρ των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, δήλωσε μια πηγή από τη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ που αναλύει ύποπτα εκλογικά αποτελέσματα.

Η Cyber ​​Command, είπε, κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα αφού εξέτασε το υλικό παρακολούθησης του εκλογικού σταθμού και ζήτησε τη βοήθεια των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου που συμπαθούν το κίνημα Λευκα Καπελα. Την Τετάρτη το Cyber ​​Command εξέτασε βίντεο που τραβήχτηκαν σε τρία εκλογικά τμήματα στην κομητεία Pueblo του Κολοράντο. Ο καθένας φαινόταν να δείχνει τον ίδιο εμφανώς ντυμένο Ισπανόφωνο άνδρα στα 30 του να συμπληρώνει ψηφοδέλτια. Σε κάθε περίπτωση, ο άνδρας παρουσίαζε ταυτοτητα στους εκλογικούς υπαλλήλους πριν του δοθεί ψηφοδέλτιο.

«Στην αρχή δεν ξέραμε ότι είναι παράνομος και μαντέψαμε τη φυλή του με βάση το βίντεο. Φορούσε ένα καουμπόικο καπέλο, ένα μωβ πουκάμισο με κουμπιά, τζιν και κίτρινα αθλητικά παπούτσια. Μόνο ένα από τα βίντεο ήταν έγχρωμο, αλλά ήταν ο ίδιος τύπος και δεν είχε πολύ χρωματικό συντονισμό. Χρησιμοποιήσαμε λογισμικό αναγνώρισης βάδισης για να το επιβεβαιώσουμε», είπε η πηγή μας.

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου, συνέχισε, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή ενός σερίφη της κομητείας Πουέμπλο, έναν πεζοναύτη που είχε πολεμήσει στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, και εξήγησε ότι είχαν λόγους να πιστεύουν ότι είχε γίνει νοθεία ψηφοφόρων στην κομητεία του. Το βίντεο εστάλη μέσω email , ο οποίος παραπονέθηκε για τους νόμους εγγραφής ψηφοφόρων του Κολοράντο - το Κολοράντο είναι ασυνήθιστο καθώς επιτρέπει στους ανθρώπους να εγγραφούν για να ψηφίσουν την ημέρα των εκλογών - και είπε ότι ο μεγάλος Ισπανόφωνος πληθυσμός της κομητείας θα καθιστούσε σχεδόν αδύνατο να τον βρει. Το βίντεο, σημείωσε , ήταν πολύ θωλο για να εξακριβωθούν τα ονόματα και οι διευθύνσεις στα δελτία ταυτότητας του άνδρα. Είπε στο Cyber ​​Command, ωστόσο, ότι θα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να βοηθήσει.

Η πηγή μας στο Cyber ​​Command δεν κατονόμασε τον αναπληρωτή, αλλά είπε: «Μην κάνετε πιστευετε λαθος πραγματα, έχουμε συμμάχους στην τοπική επιβολή του νόμου σε όλη τη χώρα».

Ήταν ο βοηθος Σεριφη, πρόσθεσε, που εξέτασε την πιθανότητα ο άγνωστος ψηφοφόρος να ήταν παράνομος μετανάστης, καθώς πολλά από τα καταφύγια αστέγων της κομητείας ήταν γεμάτα από παράνομους που είχε μεταφέρει το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν από μέρη όπως το Eagle Pass, το Τέξας και Nogales, Αριζόνα.

Ο βοηθος φέρεται να ανέλαβε να επισκεφτεί ημερήσια καταφύγια και πανσιόν την Τετάρτη το απόγευμα και, από καθαρή τύχη, συνάντησε έναν Ισπανόφωνο άνδρα που φορούσε κίτρινα παπούτσια για τρέξιμο Under Armour, αθλητικά παπούτσια 100 δολαρίων. Όταν ο βοηθος, ο οποίος μιλούσε ισπανικά, τον ρώτησε, στην αρχή επέμεινε ότι ήταν Αμερικανός πολίτης , αλλά τελικά λύγισε υπό πιεση και παραδέχτηκε ότι ήταν «πρόσφυγας της Γουατεμάλας» που μπήκε στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της Αριζόνα 25 Οκτώβριου.

Το πραγματικό του όνομα, είπε, ήταν Kappo Hernandez, και ότι είχε έρθει στην Αμερική για να δουλέψει, ώστε να μπορέσει να στείλει χρήματα στην οικογένειά του στη Γουατεμάλα.

Ο βουλευτής βρήκε πάνω του τρεις πλαστές κρατικές ταυτοτητες, καθεμία με ένα πλασματικό όνομα—Εντουάρντο Σαλαζάρ, Χοσέ Λόπες και Ντάνιελ Γκαρσία—και μια πραγματική διεύθυνση της κομητείας Πουέμπλο. Όπως λέει η ιστορία του, όταν ο κ. Hernandez πέρασε τα σύνορα, συνάντησε «λευκούς άνδρες με κοστούμια» που του υποσχέθηκαν μετρητά σε αντάλλαγμα για μια χάρη. Οι «άντρες» φέρεται να του έδωσαν 500 δολάρια και ένα εισιτήριο λεωφορείου για το Κολοράντο, αφού του έδωσαν οδηγίες πώς να εγγραφεί για να ψηφίσει και ποιον να ψηφίσει — τους Δημοκρατικούς στην ευθεία γραμμή. Έβγαλαν μια φωτογραφία τύπου διαβατηρίου του κ. Hernandez και του είπαν να μείνει στην αποστολή Pueblo Rescue Mission, προσθέτοντας ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του την επόμενη μέρα για περαιτέρω οδηγίες.

«Κάποιος εμφανίστηκε στην Αποστολή και έδωσε στον Hernandez τρία πλαστά I.D. (ταυτοτητες). Του είπαν πού να εγγραφεί και πού να ψηφίσει. Του έδωσαν 1000 $ επιπλέον, υποσχόμενοι να επιστρέψουν με 2.500 $ μετά την ημέρα των εκλογών», είπε η πηγή μας.

Ο κ. Hernandez είπε στον αναπληρωτή ότι ακολούθησε τις οδηγίες κατά γράμμα, αλλά δεν έλαβε ποτέ τα πρόσθετα μετρητά που του είχαν υποσχεθεί.

Ο βοηθος, είπε η πηγή μας, ενημέρωσε το εκλογικό συμβούλιο της κομητείας Pueblo, αλλά του είπαν ότι το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να τεκμηριώσει την καταγγελία.

Η Cyber ​​Command προσπαθεί να ανακαλύψει το βάθος της απάτης στην κομητεία Pueblo.

«Δεν πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις για να αποδείξουμε ότι αυτό είναι ένα ευρέως διαδεδομένο, συστημικό ζήτημα», είπε η πηγή μας.

Παρεμπιπτόντως, η κομητεία Pueblo είναι μέρος της 3ης Περιφέρειας του Κογκρέσου του Κολοράντο, όπου η εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων Lauren Boebert διεξάγει μια σκληρή κούρσα ενάντια στον Δημοκρατικό Adam Frisch.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις