ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ..."ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ELON MUSK....AKOMA"

 

Τα Λευκα Καπελα

αυτή την εβδομάδα συνηγόρησαν στην εξαγορά του Twitter από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, λέγοντας ότι ήταν πολύ νωρίς για να μετρήσουμε αν ο Μασκ θα επαναφέρει τις φωνές που έχουν απομακρυνθει και θα αποδειξει ότι είναι «απόλυτως του ελεύθερου λόγου», όπως είπε ο Μασκ.

Οι συντηρητικοί σε όλο τον κόσμο ξετρελάθηκαν από χαρά όταν ο Μασκ δημοσίευσε μια φωτογραφία του να κουβαλάει έναν νεροχύτη από πορσελάνη στα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο την περασμένη εβδομάδα και στη συνέχεια έδωσε χαρτι απολυσης σε σχεδόν τους μισούς από τους 7.500 υπαλλήλους του γίγαντα των social media, συμπεριλαμβανομένης της φιλελεύθερης ηγεσίας του - της πρώην διευθύνουσας συμβούλου Η Parag Agrawal, ο πρώην CFO Ned Segal και η πρώην επικεφαλής του συμβουλίου Vijaya Gadde, μια ποταπή γυναίκα που είχε αγωνιστεί για να εκτοπίσει χιλιάδες συντηρητικές φωνές.

Λίγα λεπτά αφότου ο Musk ανέλαβε την ιδιοκτησία του Twitter, η εκπρόσωπος της Βουλής Marjorie Taylor Green πανηγύρισε την ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο Musk θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή ελευθερίας του λόγου και θα τιμωρήσει την παραπληροφόρηση της κυβέρνησης. Στην πραγματικότητα, αυτό συνέβη: Ο Λευκός Οίκος διέγραψε ένα Tweet που πιστώνει τον παράνομο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για την αύξηση των πληρωμών κοινωνικής ασφάλισης το 2023. Ο πληθωρισμός, όχι ο Μπάιντεν, προκάλεσε την προσαρμογή του κόστους ζωής κατά 8,7%.

Παρόλα αυτά, τα Λευκα Καπελα προειδοποιούν τους συντηρητικούς νομοθέτες "να μην παρουν αλογο προτού να είναι έτοιμοι να ιππεύσουν". Ο Μασκ είπε ότι θα χρειαστούν μήνες για τη δημιουργία ενός νέου διοικητικού συμβουλίου στο Twitter και δήλωσε ότι τα άτομα που έχουν αποκλειστεί δεν θα λάβουν χάρη μέχρι το νέο του διοικητικό συμβούλιο να εξετάσει τις αιτήσεις για επαναφορά. Μερικές φωνές που δεν ήθελαν να περιμένουν την κρίση έκαναν νέους λογαριασμούς, μόνο για να βρεθούν συνοπτικά και αμέσως ξανά αποκλεισμένοι.

«Ο Έλον είναι το πλουσιότερο αγόρι με τα περισσότερα παιχνίδια και το Twitter είναι το νεότερο του παιχνίδι», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ. «Αν και θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι ο Έλον θα το ελέγξει με υπευθυνότητα, έχει ιστορικό ιδιότροπης συμπεριφοράς . Θα έπρεπε να είχε επανενεργοποιήσει αμέσως τον λογαριασμό του Προέδρου Τραμπ, αλλά δεν το έκανε. Και δεν έχει σημασία αν ο Τραμπ θέλει να το χρησιμοποιήσει».

Ανέφερε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ είπε: «Ο Έλον είναι ένας πλούσιος, επαγγελματίας τρολ που διασχίζει τον φράχτη για να υποκινήσει τη σύγκρουση μεταξύ των μερών».

Ο Μασκ έχει περιγράψει τον εαυτό του ως «βαριεστημένο απομονωτιστή» που του αρέσει να σπέρνει σπόρους δυσαρμονίας. Οι Δημοκρατικοί που τώρα διακυβεύουν τον Μασκ φαίνεται να ξεχνούν ότι το 2008 και το 2012 είχε ψηφίσει υπέρ του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα. Ο Μασκ αρνείται να διευκρινίσει ποιον ψήφισε το 2016: «Ψήφισα τον σωστό άντρα ή τη σωστή γυναίκα», έχει απαντήσει διφορούμενα σε συνεντεύξεις του.

Επιπλέον, τα Λευκα Καπελα λένε ότι η φιλία του Musk με αξιωματούχους της διοίκησης, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Άμυνας Lloyd Austin και του υπουργού Εξωτερικών Antony Blinken, προκαλεί ανησυχία.

«Μια μέρα λέει ότι θα σταματήσει να χρηματοδοτεί το Star Link στην Ουκρανία. την επόμενη μέρα λέει, ωχ ναι, θα συνεχίσω να το χρηματοδοτώ. Αυτή είναι καθαρή συμπεριφορά τρολ του Musk», είπε η πηγή μας.

Ο στρατός λέει ότι η κριτική επιτροπή του είναι αποκλεισμένη και θέλει να μάθει πού ακριβώς βρίσκονται οι "υπευθυνοι" του Μασκ.

«Δυστυχώς, είναι ένα άτομο με μεγάλη επιρροή. Είναι έξυπνος και πλούσιος, και γι' αυτό τα μέσα κολλάνε σε κάθε tweet ή δήλωσή του. Δεν έχουμε δει ακόμη συγκεκριμένη απόδειξη ότι ο Μασκ θα είναι στο πλευρό της ελευθερίας», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις