ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ....!!!

Ποια μεγάλη αλλαγή ετοιμάζει το Twitter 
 
Αλλο ένα θέμα ελέγχου των συνειδήσεων και της διαστροφής της λογικής είναι ο πόλεμος, που έχει ξεσπάσει, μεταξύ των ελίτ και ενός εκπροσώπου της,, του Ιλον Μάσκ, "διότι δεν συνεμορφώθη" προς τις οδηγίες, μετά την εξαγορά του τουίτερ.
 
Η "επιχείρηση σκούπα", των ανώτατων και ανώτερων στελεχών, που μπήκε σε εφαρμογή, από την, κυριολεκτικά, πρώτη στιγμή της ανάληψης της επιχείρησης έχει θορυβήσει όλες της εξουσίες της Δύσης, τα μονοπώλια της και σύσσωμα τα συστημικά ΜΜΕ.
 
Ολοι οι μηχανισμοί ελέγχου των χρηστών, που εφευρέθηκαν και νομιμοποιήθηκαν, για τον έλεγχο της πληροφόρησης έχουν "κρασάρει" και περνούν στην αντεπίθεση.
 
Μέχρι και ο ΟΗΕ πήρε θέση, επικαλούμενος το... δακρύβρεχτο επιχείρημα της απόλυσης 3.500 αδρά πληρωμένων ελεγκτών της πληροφόρησης, σε όλον τον κόσμο, που δεν συμφωνούσε με το επίσημο αφήγημα της εξουσίας του ψεύδους.
 
Ο Μπάιντεν είπε ότι μετά την αγορά του Twitter από τον Ιλον Mάσκ, "το ψέμα κατέκλυσε ολόκληρο τον κόσμο". 
 
Πόσο γρήγορα αλλάζει η αξιολόγηση μετά την αλλαγή του ιδιοκτήτη! 
 
Πριν ο Μασκ, που τώρα εντάχθηκε στους Ρεπουμπλικάνους, αγοράσει το Twitter, το μέσο αυτό αποτελούσε ένα δεδομένο δίκτυο του Δημοκρατικού Κόμματος. Ηταν υποδειγματικό, από την άποψη της καταπολέμησης των "παραποιήσεων και της παραπληροφόρησης", όσο υπενθύμιζε πώς ο Τραμπ και το περιβάλλον του, καθώς και διάφορα συνδεδεμένα με αυτόν ΜΜΕ, ήταν "εχθροί της Δημοκρατίας", "τρομοκράτες", "ρατσιστές" και άλλα πολλά. Οσο υπενθύμιζε ότι η "πίστη στην Επιστήμη" και στους εμβολιασμούς του Γκέιτζ, είναι η απόλυτη αλήθεια.
 
Ετσι, το εκκρεμές κουνιέται τώρα, προς την άλλη κατεύθυνση και το Twitter αποτελεί "δάχτυλο" συνομωσίας. Παρόλο που, στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που ουσιαστικά άλλαξε στο Twitter (χωρίς να υπολογίζουμε την αναδιάταξη των καρεκλών, στο Συμβούλιο των Διευθυντών) είναι ότι το Twitter παίζει τώρα για άλλη ομάδα. 
 
Οι δημοκράτες έχασαν ένα σημαντικό εργαλείο χειραγώγησης συνειδήσεων ​​και οι Ρεπουμπλικάνοι το απέκτησαν. 
 
Στο σημερινό στάδιο, εκτός από τις γελοίες δηλώσεις ότι "στο Twitter, λένε ψέματα" και τις απειλές κατά του Μασκ, η διοίκηση του Μπάιντεν δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις