ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΙΣΤΟΙ....!!!


Αυτα μας ετοιμαζει το Καθεστως.

«ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ (ελπίζω να κάθεστε):
Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:

* Κάθε "μετανάστης" θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας

* Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)

*Κάθε μετανάστης θα έχει φορολογική ασυλία

* Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα, νερό, ίντερνετ

ΔΗΛΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΑΘΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΙΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ....ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ".

Σε αυτή μου την κίνηση, σας θέλω όλους/ες δίπλα μου.

Είμαι σίγουρη πως θα είμαστε πολλοί και όλοι μαζί ένα σώμα μια ψυχή.

Με εκτίμηση σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δαλακλή Νατάσα»















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Άντε να βγάλεις άκρη, ποιόν και τι να πιστέψεις;
    https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/11/12/metanastes-sintaxi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ελληνικα hoaxes ειναι ρεμαλια και αξιζουν κρεμαλα .Με την πρωτη ευκαιρια .Αλλα σε αυτην την περιπτωση η κα αυτη δεν εγραψε ΜΟΝΟ αυτο , που αυτοι πιαστηκαν κα σχετικως αποδομησαν , γιατι αυτη ειναι η δουλ ει α τους .Ειναι ελλεεινοι και πληρωνονται ενα σκασμο λεφτα απο ολες τις μπαντες για να αποδομουν αρκετες εγκυρες πληροφοριες , τις περισοοτερες φορες απο λαθος διατυπωση η' απο ελλειψη ολοκληρων σελιδων φεκ , ειδικευμενων πληρ. και νομων στις διατυπωσεις .Ειναι ελλεεινοι οπως και το παρατηρητηριο του ελσινκι του Κωνσταντινου .Και τα δυο εχουν σχεσεις με το open societies me toενα η΄το αλλο τροπο .(και δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλο για ολα αυτα τα προδοτικα τομαρια τυπου μοσιαλου , ελιαμεπ κλπ)

      Διαγραφή
    2. Μέσα στο τρένο ποτέ δε βλέπεις ξένο να ζητιανεύει μόνο έλληνες αυτή είναι η αλήθεια!

      Διαγραφή
  2. Ηβήρια Κρυστάλλη11 Νοεμβρίου, 2022 11:26

    ''Ανέβασα'' την είδηση αυτή πριν μερικές μέρες στην σελίδα μου στο Facebook και αμέσως μετά τα Ellinikahoaxes μου την 'κατέβασαν' ως ψευδή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσθε σίγουρη ότι η κυβέρνηση είναι ελληνική; Δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση, αυτοί όλοι που ακκίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα είναι ελληνόφωνοι ξένοι, ξένα σώματα που θα ξεβράσει η θάλασσα μας , το Αιγαίο μας και ας καμώνονται του άτρωτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις