ΑΙΤΗ


 Ο Jimmy Chérizier γνωστός

και με το ψευδώνυμο "Babekyou" (ή "Barbecue"), είναι αρχηγός συμμοριών της Αϊτής και πρώην αστυνομικός που είναι επικεφαλής της G9 an fanmi e alye (ή G9 Family and Allies). Συμμορίες της Αϊτής με έδρα το Πορτ-ο-Πρενς. Στα  τέλη του καλοκαιριού του 2022, ο Chérizier ανέλαβε τον έλεγχο των D.U.M.B.s στην [Αϊτή] που διοικούνταν από τις επιχειρήσεις των μαύρων στρατιωτικών σχεδίων των Κλίντον και του Ομπάμα.


_Αυτές οι υπόγειες βάσεις ήταν τα σημεία εστίασης για Μαζική διακίνηση ανθρώπων/παιδιών, biolabs και παραγωγής αδρενοχρωμίου μέσω της Καραϊβικής Θάλασσας που παρείχαν το σχήμα Epstein/Maxwell rothschilds. Μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά αγνοούνται στην Αϊτή.. Συνδέεται ανοιχτά με τις έρευνες
όπου παιδιά κατά χιλιάδες εξαφανίζονται από τα νοσοκομεία κάθε χρόνο.

_Η Αϊτή εκτέθηκε.. Έργα που προκάλεσαν μεγάλους σεισμούς και πλημμύρες λόγω τεκτονικών όπλων... αυτό το intensional παραγγέλθηκε από τους rothschilds (DS inside pentagon) για λογαριασμό των Κλίντον που επρόκειτο να Εκτεθούν για εμπορία ανθρώπων λίγες εβδομάδες πριν. Καθώς η Αϊτή Κατέρρευσε μέσα στους Σεισμούς, οι Κλίντον έκλεψαν πάνω από το 80% του αποθεματικού Χρυσού στην Αϊτή και μετά μέσω της κυβέρνησης μέσω των έγχρωμων επαναστάσεων.

_Τα D.U.M.B.s στην Αϊτή συνδέθηκαν απευθείας με το Epstein Island με 3 Υποβρύχια να καταλαμβάνουν τη βάση....


Το μεγαλύτερο Δίκτυο Επιχειρήσεων Εμπορίας Παιδιών της Καραϊβικής βρίσκεται στο κέντρο της Αϊτής. Με επιχειρήσεις εμπορίας ανθρώπων/παιδιών στις Μπαχάμες, Δομινικανή Δημοκρατία, Τζαμάικα που συνδέονται απευθείας με τα εργαστήρια της Αϊτή. 

Οι εγκαταστάσεις του D.U.M.B...
Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το νησί Little Saint James.. Γνωστό και ως Epstein Island.

Σήμερα ο Jimmy Chérizier πολεμά το Deep State. Τα Λευκά Καπέλα των ΗΠΑ ετοιμάζονται να αναλάβουν τον δημόσιο Έλεγχο (overt) των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιχειρήσεις που συνδέονται με τις οικογένειες εγκλημάτων Cabal. Ομπάμα. Κλίντον. rothschilds που προστατεύονται από τα μαύρα καπέλα στο FBI. Πεντάγωνο. CIA. DOJ ECT.

Η αϊτή βρίσκεται μέσα σε μια Στρατιωτική Επίθεση DS που πρόκειται να συμβεί.
Καθώς ο biden είχε στείλει τον υπουργό Εξωτερικών του Blinken στον Καναδά και προσπάθησε να πάρει την υποστήριξη του ΟΗΕ για να εισβάλει στην Αϊτή. Tα καλά λευκά καπέλα μέσα στον ΟΗΕ.... έχουν αρνηθεί μια εισβολή στην Αϊτή και έτσι η CIA Το DS pentagon clintons biden στράφηκε στις Μπαχάμες για στρατιωτική εισβολή.

Αυτοί προσπαθούν απεγνωσμένα να καλύψουν Εγκλήματα της Αϊτή..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. O JAMES ALEFANTIS EINAI ΈΝΑΣ ROTHSCHILD ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.
    ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ PIZZAGATE PROGRAM ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ .

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις