ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ....!!!


 Φυσικα και πστευω

οτι ο καθενας εχει ελευθερα το δικαιωμα της γνωμης του....

Οταν ομως η γνωμη του ειναι ο περιορισμος της ελευθεριας του αλλου

τοτε αυτοματως καταπαταται το πρωτο θεμελιωδες δικαιωμα του "συγχρονου κοσμου"...

Μην αυταπαταστε....

Κανενας "καταβαθος αριστερος" δεν ενδιαφερεται γαι την ελευθερια

οσο και να την κανει "σημαια" στο λογο του....

Τα χρονια που βιωνουμε...ειναι η περιοδος του "ξεκαθαρισματος"...



@stefanosdamianidis Ακούστε όσα καταγγέλει στον @FOCUSFM1036 για την συμπεριφορά του #Αθερίδη απέναντι στους υγειονομικούς σε αναστολή,ο επί 22χρόνια διασώστης στο ΕΚΑΒ Χρ.Κοκκινάκης,που ζήτησε απ’τον γνωστό ηθοποιό συμπαράσταση γιατί εδώ &15μήνες βρίσκονται σε ομηρία απ’το καθεστώς της #ΝΔ_ξεφτιλες ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Damianidis

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Ηβήρια Κρυστάλλη11 Νοεμβρίου, 2022 11:45

    Και μόνον που ζητήθηκε η σύμπραξη , επιβεβαίωση και συνομολογία , από έναν ηθοποιό (sic)! , o oποίος είναι αποδεδειγμένα 'βουτηγμένος' μέχρι τον λαιμό μέσα στο σύστημα, και ο οποίος μόνον ήθος δεν έχει ποιήσει μέχρι τώρα σε ό,τι έχει εκπονήσει, φτάνει - τουλάχιστον στη δική μου συνείδηση- για να αποδομηθεί όλο το αφήγημα των υγειονομικών σε άρνηση! Σε μία κοινωνία σαν την δική μας, που έχουμε φτάσει στο σημείο να ζητούμε την άποψη φελλών και ψευτοσπουδαίων ιδιωτών (με την αρχαία σημασία της λέξης), το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο από χέρι. Όλες οι αξίες και οι προσωπικότητες αυτού του ιερού τόπου, έχουν κρυφτεί , χαντακωθεί και αποδομηθεί, και επιπλέουν όλα τα σκ@#$ά και τα βοθρολύμματα της πολιτιστικής μας υποκουλτούρας που τα έχει 'ξεράσει' το ίδιο το σύστημα, από τα οποία και ζητάμε εναγωνίως την στήριξή τους στα αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματά μας! Μήπως μας αξίζει ό,τι παθαίνουμε; Λέω εγώ τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το πρόβλημα σου ότι πλήρώνεις για να βλέπεις χαζούς, πότε θα καταλάβει ο κόσμος ότι όσοι βγαίνουν στη τηλεόραση είναι χαζοί άντε με τον Καρύδα κει πέρα που μοστράρει για γκόμενα, να μη πω και για τους υγειονομικούς που καθόντουσαν σε άδεια νοσοκομεία και κανένας δε λέει την αλήθεια και δε καταλαβαίνουν ότι όσο υποστηρίζουν αυτό το σύστημα ποτέ δε θα επιστρέψουν αφού η συνθήκη της Νιρεμβέργης λέει ότι κάθε ιατρική πράξη πρέπει να εφαρμόζεται και στους ίδιους αυτοί εκεί το βιολί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραγλύφτης του συστήματος από πολλά χρόνια (κάτι σαν τον Σον Πενν). Τον έχουν κάνει πάμπλουτο για να κάνει διαφόρων ειδών ανθελληνικές προπαγάνδες. Και οι ροχάλες μας, χαμένες θα πηγαίναν πάνω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ηταν ακακαλος ο μαλακας ανεκαθεν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?

    ΑΑΑ... Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΈΓΑΝ ΠΑΛΙΆ ΘΥΜΉΣΟΥ!

    ΗΘΟ...ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΉΘΟΣ! ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΉ!!! ΤΙ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ?!

    ΟΙ ΑΣΠΡΟΡΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΥ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΗΡΘΑΝ! ΗΡΘΑΝ! ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΣ ΕΝΕΣΗΣ... ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΌΔΙΑ 🤣ΑΠΟ ΛΑΜΊΑ? ΛΑΡΙΣΑ? ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΧΌΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝ ΚΟΥΤΟΣ!

    ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΎΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! ΟΙ ΑΣΠΡΟΡΟΜΠΕΣ! ΚΙΔ 3418/2005 ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΕΣ! ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤΟΠΑΡΑΝΙΑ!!!
    ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!🖐️🖐️
    ΤΟ! ΔΟΥΛΕΜΑ!

    ΕΊΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟΡΟΜΠΕΣ ΝΑΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΞΕΊΔΙΟ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ ΑΔΈΝΑ ΚΑΙ ΕΠΊΦΥΣΗ...⁉️ ΟΧΙ! ΆΡΑ... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΌΛΠΟ.

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/11/o-no-mala-h-ea-pnl-ool.html?m=1

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθος+ποιώ=ηθοποιός. Ο άνθρωπος που παράγει ήθος, ο ενάρετος άνθρωπος, ο άνθρωπος που έχει και μεταδίδει το φως, ο άνθρωπος της αλήθειας. Ήθος, αρετή, φως, αλήθεια, ιδιότητες του Θεού.
    Τι ακριβώς από αυτά παράγουν οι σημερινοί σκοτοποιοι, οι ποτισμένοι με τα άθλια κατασκοτεινα "ιδεώδη" του κομμουνισμου-σατανισμου;
    Αυτό που παράγουν είναι ο εκφυλισμός, η ηθική κατάπτωση, ο όλεθρος.
    Έχουν κηρύξει τον πόλεμο στον ίδιο τον Θεό!!!



    Ο πόλεμος είναι ήδη χαμένος γι' αυτούς...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις