Δεν υπάρχει παντού η ίδια χούντα! Κανονικά στο Roland Garros ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς

 

Ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη αναμένεται

να υπερασπιστεί κανονικά τον τίτλο του, όπως ξεκαθάρισε η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού, Ροξάνα Μαρασινεάνου.


«Δεν θα ακολουθήσει τα ίδια πρωτόκολλα με εκείνους που θα είναι εμβολιασμένοι, ωστόσο θα μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά επειδή τα πρωτόκολλά μας, η “φούσκα” που δημιουργούμε, του το επιτρέπουν», τόνισε χαρακτηριστικά στο FranceInfo η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης με καταγωγή από τη Ρουμανία.

Το φετινό Roland Garros θα διεξαχθεί από τις 16/5 έως τις 6/5 στο Παρίσι.

Θυμίζουμε πως λόγω του ότι είναι ανεμβολίαστος και παρά το ότι του είχαν εγκρίνει τη συμμετοχή στο Αυστραλιανό OPEN, η τοπική κυβέρνηση τον αιχμαλώτισε σε ξενοδοχείο καραντίνας στο οποίο βρίσκονται δεκάδες παράνομοι μετανάστες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Έχουν και μια κοντριτσα σε πολιτικό επίπεδο Γαλλία και Αυστραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΜΟΡΡΙΣΟΝ=ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ,ΚΙ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ=ΜΑΣΣΩΝΟΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΚΗΣ, ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΙΟ ΤΙΝΤΟ=ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΡΥΦΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΡΥΞΗ ΛΙΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.
    ΧΑΣΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΛΑΠΑΤΣΟΥΡΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΙΣΧΡΑ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΝ ΤΕΝΙΣΤΑ ΚΑΘΟΤΙ FOLLOW THE MONEY ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΓΑΜΩΤΟ;!?

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΛΙΘΊΟΥ PRESCRIPTION ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΚΕ Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΘΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΣΣΩΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΝΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ VIRGIN ISLANDS ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ....

    ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΝΟΎΠΩ ΣΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.....ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΓΚΕΧΑΝΟΜ=TO ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ G ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΌΡΑΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ δίπλωμα ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ TV, ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΊ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ;
    ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ...

    ΡΙΤΑ(ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΌΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ,ΜΟΥ ΤΑ'ΦΑΓΕ Η ΔΕΗ ΤΟ SUPERMARKET,TO NEPO,TΗΛΕΦΩΝΟ,ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΣΤΡΙΑ/ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΥΠΟΓΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ ΧΑΣΣΜΑΛΙΜΜ,ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΑΥΡΕΙΑ ΕΛΙΤ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ,ΣΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ,ΣΩΣΤΑ;)

    ΚΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις