Οι πρόσφατες κινήσεις καθιστούν πιθανή την τελική ήττα της cabal το 2022

 

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι μια

τελική ήττα της σατανικής χαζαρικής μαφίας είναι πιθανή το 2022. Το έτος 2021 (ετος του ταυρου)παρουσίασε μια πολύ επιτυχημένη άμυνα ενάντια σε μια συνωμοσία της Χαζαρικής μαφίας να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας. Τώρα, το έτος της τίγρης σημαίνει ότι θα προχωρήσουμε στην επίθεση και θα καταστρέψουμε τα τελικά απομεινάρια αυτής της αρχαίας, σατανικής κλίκας.

Το κλειδί της νίκης είναι να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ και άλλα μέλη της οικογένειας Ροκφέλερ προκειμένου να τερματιστεί ο έλεγχος των εταιρειών του Fortune 500, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών εταιρειών που προωθούν την ψεύτικη πανδημία και τον φασισμό εμβολίων, λένε πηγές της Μοσάντ και της CIA. . Μέχρι να συμβεί αυτό, η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ, το ψεύτικο καθεστώς Τζο Μπάιντεν και οι προδοτικές κυβερνήσεις της G7 παραμένουν η καρδιά του σκότους στον πλανήτη γη. 


Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου έχει προστατευτεί από την προσπάθεια της Χαζαρικής μαφίας να σκοτώσει έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους, πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας περιγράφουν αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ και σε άλλες δυτικές χώρες ως «δολοφονία-αυτοκτονία». Οι κύριοι του αρχαίου συστήματος της βαβυλωνιακής σκλαβιάς προτιμούν να σκοτώσουν τους σκλάβους τους -συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων- παρά να χάσουν την εξουσία, λένε πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας που προσπαθούσαν να αναγκάσουν τους σατανιστές να παραδοθούν.

Αυτό δεν είναι ρητορική. Ο Σκοτ ​​Ντέιβισον, Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica με έδρα την Ινδιανάπολη, λέει ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18 έως 64 ετών στις ΗΠΑ είναι τρομακτικό 40% σε σχέση με τα επίπεδα πριν από την πανδημία.

https://www.thecentersquare.com/indiana/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/article_71473b12-6b1e-11ec-8641-5b2c06725e2c.html

Τα συντριπτικά επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι αυτό το ποσοστό θνησιμότητας προκαλείται από εμβόλια. Δεδομένου ότι αυτό έχει τεκμηριωθεί εκτενώς από άλλους -κυρίως τον John F. Kennedy Jr, στο καλά τεκμηριωμένο βιβλίο του- δεν θα εμβαθύνουμε στα στοιχεία εδώ.

Ωστόσο, σημειώνουμε:

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία δηλώνει ότι είναι καιρός να τερματιστεί αυτή η ανθρωπιστική κρίση. Επιπλέον, το Συμβούλιο δηλώνει επίσης ότι οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση εμπλοκή στην κατασκευή, διανομή, χορήγηση και προώθηση αυτών των ενέσεων παραβιάζει βασικές αρχές του κοινού δικαίου, του συνταγματικού δικαίου και της  δικαιοσύνης, καθώς και του Κώδικα της Νυρεμβέργης, της Διακήρυξης του Ελσίνκι και άλλων διεθνων συνθήκων…

https://spreadophilia.wordpress.com/2021/12/29/world-council-for-health-calls-for-an-immediate-stop-to-the-covid-19-experimental-vaccines/

https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/#continue-reading

Γίνονται ενέργειες. 

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αναθέσει μια αστυνομική ομάδα εργασίας για τη διερεύνηση εγκλημάτων εμβολίων από ανώτερα μέλη κυβερνητικών υπηρεσιών.

https://www.theepochtimes.com/uk-government-officials-face-police-investigation-over-covid-vaccines_4171032.html

Στο διεθνές ποινικό δικαστήριο παρουσιάζονται επίσης λεπτομερή στοιχεία για τη μεγαλύτερη εγκληματικη μαζική δολοφονία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ας ελπίσουμε ότι ο αριθμός των νεκρών θα είναι μικρότερος από αυτό.

Ο υπόλοιπος κόσμος, ευτυχώς για αυτούς, πληρώνει λιγότερο τίμημα. Στην Ιαπωνία -όπου η κυβέρνηση βρήκε και κατέστρεψε 3,6 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων «μολυσμένες με ξένες ουσίες»- το ποσοστό θνησιμότητας είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερο από τα κανονικά χρόνια. Σε μέρη όπως η Αφρική, όπου οι κυβερνήσεις αρνήθηκαν να συμβιβαστούν είτε με την ψεύτικη πανδημία είτε με τα εμβόλια, το προσδόκιμο ζωής και ο πληθυσμός στην πραγματικότητα αυξάνονται.

Παρά τα δυσάρεστα νέα στη Δύση, οι μυστικές υπηρεσίες και ο ενήμερος στρατός εκεί συνεχίζουν την επίθεσή τους κατά της Χαζαρικής φυλής.


«Αυτός ο τίτλος ειδήσεων είναι ένα σαφές σημάδι αυτού:


Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Austin βγήκε θετικός στον COVID-19, τα συμπτώματα ήπια»

https://www.reuters.com/world/us/us-defense-secretary-austin-tests-positive-covid-19-mild-symptoms-2022-01-03/

«Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό…. Συνελήφθη και ανακρίνεται από το Λευκα Καπέλα / Στρατιωτική Συμμαχία», λέει μια πηγή του Πενταγώνου. "

 «Έχουμε να κάνουμε με τον θάνατο μιας βαβυλωνιακής αυτοκρατορίας 3000 ετών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα φυγουν ήσυχα, θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πάντες μαζί τους», λένε πηγές της MI6, σημειώνοντας «Καταλαμβάνουν την εξουσία αναλαμβάνοντας την κορυφή της κοινωνίας μέσω ενός συνδυασμού δολοφονίας, δωροδοκίας, προπαγάνδας και εκβιασμού».

Η MI6 περιγράφει το είδος των φρικτών πράξεων που πραγματοποιήθηκαν από τους κορυφαίους Βαβυλώνιους: «Όταν χτίστηκαν τα δύο παγκόσμια κέντρα εμπορίου, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ προήδρευσε σε ένα όργιο όπου σκότωσαν παιδιά και έκαναν σεξ στο αίμα τους». Η MI6 προσθέτει «Έχουμε ένα βίντεο της τελετής όπου έκοψαν τα κεφάλια των παιδιών και κάνουν σεξ με το κεφάλι». Τώρα μπορείτε να δείτε γιατί ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ είναι ένα άτομο ακραιου ενδιαφέροντος.

Η πρόσκληση ανθρώπων σε τέτοιες εκδηλώσεις και η κινηματογράφηση τους σημαίνει «Έχουν ένα αρχείο για όλους στον κόσμο, βασικά όλοι εκβιάζονται. Είναι ένα δίκτυο συμβιβασμού και ελέγχου», σημειώνει το πρακτορείο.

Ο άλλος τρόπος με τον οποίο έχουν κρατήσει ασφυκτικά τη δυτική κοινωνία είναι μέσω του ελέγχου του χρήματος. Το άρθρο που συνδέεται παρακάτω, για παράδειγμα, δείχνει πώς οι γιατροί στη Νέα Ζηλανδία πληρώνονται «1.000 $ συν τα έξοδα» για κάθε άτομο που σκοτώνουν μέσω ευθανασίας.

https://www.wnd.com/2021/12/shock-doctors-given-bonus-euthanize-severely-hospitalized-covid-patients/

https://creativedestructionmedia.com/news/2021/12/26/report-new-zealand-authorizes-euthanasia-for-covid-hospital-patients/

Η δυτική ιατρική λειτουργεί κάτω από μια στρατιωτική ιεραρχία και οι γιατροί που αποτυγχάνουν να υπακούσουν αφαιρούνται οι «άδειες» τους και δεν μπορούν να κερδίσουν τα προς το ζην. Όσοι υπακούουν και εμβολιάζονται, δίνονται μεγάλα χρηματικά ποσά.


Αυτό ακολουθεί τη ροη του χρήματος που ισχύει για την πολιτική, τις εταιρείες, τα μέσα ενημέρωσης κ.λπ. όπως και ο εκβιασμός.

Όσο ζοφερή κι αν φαίνεται η κατάσταση στη Δύση, τα λευκά καπέλα έχουν ήδη κυνηγήσει και εκτελέσει πολλούς από τους κορυφαίους σατανιστές. Όπως αναφέρει πηγή της CIA:

Για όλους εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν γίνονται μαζικές συλλήψεις. Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτό το ερώτημα, γιατί εγκαθιστούν μια δεύτερη αίθουσα για εγκλήματα πολέμου στο GITMO και έχουν δύο στρατιωτικούς δικαστές να εργάζονται ταυτόχρονα; Υπάρχουν χιλιάδες ακόμη μέλη πρέπει να υποβληθούν σε επεξεργασία(ανακρισεις). Αυτό το δελτίο ειδήσεων απλώς διαρρέει την αλήθεια σιγά σιγά.

https://dailycaller.com/2021/12/30/pentagon-retreats-from-transparency-at-guantanamo-bay-builds-new-room/

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης στοιχεία στις ειδήσεις που κάνουν να φαίνεται ότι οι σατανιστές εξακολουθούν να είναι πολύ ισχυροί. Αυτό από την προηγούμενη εβδομάδα είναι ένα τέτοιο παράδειγμα:

Ο Τόνι Μπλερ θα λάβει το βραβείο του μεγαλύτερου ιππότη στη λίστα διακρίσεων του νέου έτους

Ο πρώην πρωθυπουργός θα γίνει Ιππότης Σύντροφος του Ευγενέστερου Τάγματος από τη Βασίλισσα

https://www.theguardian.com/politics/2021/dec/31/tony-blair-to-be-given-most-senior-knighthood-in-new-year-honours-list

"Αυτό είναι απίστευτο. Κάτι δεν φαίνεται να είναι σωστό. Ο Τόνι Μπλερ είναι ένας από τους πιο κακούς πολεμοκάπηλους που αναπνέει ακόμα. Ποιος είναι πίσω από την Q E(βασιλισσα) που τραβούν τα νήματα τώρα για λογαριασμό της; Ή μήπως αυτό είναι το τελευταίο του βραβείο πριν οδηγηθεί στα στρατιωτικά δικαστήρια;» 

 

 

METAΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 












Σχόλια

  1. Σε ευχαριστουμε πολυ για την συνεπεια και την συνεχεια στην σωστη ενημερωση και ευχομαστε μια καλυτερη χρονια γεματη αισιδοξια τυχη και ευημερια για ολο τον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι Εβραϊκής καταγωγής και διαπλεκόμενος

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις