Υγιής Γιατρός 57 ετών πεθαίνει λίγο μετά το πρώτο του εμβόλιο Pfizer – Είπαν πως πέθανε από COVID

 

Γιατρός χωρίς προηγούμενη πάθηση, πέθανε, σύμφωνα

με ρεπορτάζ, ως αποτέλεσμα θρόμβων αίματος λίγο μετά την λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19. Ωστόσο τοπικά κανάλια αναφέρουν πως πέθανε λόγω κορωνοϊού!

Ο Dimitri Ndina, ο οποίος ήταν φαρμακευτικός γιατρός στο Tennessee Oncology, έλαβε την πρώτη του δόση στις αρχές Δεκεμβρίου και νοσηλεύτηκε λίγο μετά στο νοσοκομείο St. Thomas Midtown.

Η Alexis Ndina, η 19χρονη κόρη του, είπε:

«[Έγινε άρρωστος] κάποια στιγμή μετά το πρώτο του εμβόλιο και κάπως το βούρτσισε, συνήθως όταν αρρωσταίνει γίνεται καλύτερα την επόμενη μέρα και μετά νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο στις 7 Δεκεμβρίου. ”

Ο 57χρονος εισήχθη στη μονάδα ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου αργότερα πέθανε στις 20 Δεκεμβρίου. Ο Ndina είχε θρόμβους αίματος που εξαπλώθηκαν σε όλο του το σώμα.

Δείτε αναφορά στο όνομά του:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δεν δικαιολογιται γιατρος νοσηλευτης παραιατρικος και οποιοδηποτε επαγγελμα σχετικο με ιατρικη να λαμβανει ενα σκευασμα πειρατικο και μετα να παραπονιεται οτι επαθε κατι η οτι πεθανε.Σε αυτες τις περιπτωσεις 2 τινα συμβαινουν ιτε τα παιρνε οποτε ηρθε η ωρα να πραξει το καθηκον του συμφωνα με αυτα που επαιρνε ιτε ειναι απο κεινα τα αψυχα αδεια δοχεια που πρεπει να σε πεισουν να το κανεις και συ...αλλα κατι παει στραβα στη συνταγη και πεθενουν πριν σε πεισουν.Πριν λιγο καιρο μου χε πει μια νεαρη κοπελα "καντο μωρε και ας σου βγει και σε κακο".Εκτοτε αναρωτιεμαι τι μπορει να υπαρχει μεσα σε κεινο το κεφαλι και το κυριοτερο τι ειδους πλασμα ειχα μπροστα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανως σε δουλευε.δεν ποστευουν οτι ειναι κακο το μπολι.ειδικα τωρα που το συνολο συνολο την περναει ελαφρα....βλεπουν και στη τιβι οτι ανεμβολιαστοι ζοριζοντε.η ετσι λενε τουλαχιστον.οολες οι πληροφοριες για εμβολιασμενους νεκρους αποκρυπτοντε

      Διαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ!Sinomosiologe Έχω μια απορια,πως ένας γιατρός κάνει κάτι τέτοιο;Δεεν..ήξερε;!Το!Μυαλό,ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι τι ξερουν οι γιατροι;εμπιστευοντε την επιστήμη.δεν εχουν ιδεα τι εχουν τα εμβολα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις