Σταματήστε τους επιτέλους!

tsipaki-stous-ipallilous-tis-topothetei-souidiki-start-etaireia-670x400 
 
Αλλοι γελούσαν απαξιωτικά, στα "σενάρια", για τις εμφυτεύσεις μικροτσιπ, στο ανθρώπινο σώμα και χαρακτήριζαν "ψεκασμένους", όσους τα είχαν ακούσει και τα φοβούνταν.
 
Αλλοι χλεύαζαν όσους παρέθεταν πραγματικά ντοκουμέντα, χαρακτηρίζοντας τα "θεωρίες συνωμοσίας" και από τα κανάλια, όλοι αυτοί οι γκεμπελίσκοι τηλεγιατροί, δημοσιογράφοι και "ειδικοί" ντήλερς της Φαρμακοβιομηχανίας, ωρύονταν, μόλις κάποιος τα ανέφερε.
 
Σκοπός τους είναι να μην αντιληφθεί ο κόσμος το σχέδιο ελέγχου κάθε κίνησης, κάθε συναισθήματος, κάθε αντίδρασης του ανθρώπου, μέσω της τεχνολογίας.
 
Εδώ, λοιπόν, ο δικός μας Ελληνας Αλμπερτ Μπουρλά, Διευθυντής της Φάιζερ, όχι μόνο δεν κρύβει το "γενετικό τσιπάκι", που περιέχεται, σε φάρμακο της Φάιζερ και έχει ΕΓΚΡΙΘΕΙ, από τον FDA, προ πολλού, αλλά το διαφημίζει και ως μέσον "υπακοής "ενός ασθενούς, προς τις Ασφαλιστικές ιδιωτικές εταιρίες.
 
Αυτό το "γενετικό τσιπάκι", όπως το αποκαλεί, κάθεται στο στομάχι του ασθενούς και δίνει σήμα στην Ασφαλιστική ότι το έλαβε και επομένως συνεχίζει την "θεραπεία" του, για να εξακολουθήσει η εταιρία να τον καλύπτει.
 
Πότε θα ερευνηθούν επιτέλους όλα αυτά τα ανθρωποειδή, για τα εγκλήματα τους, απέναντι στην ανθρωπότητα;; 
 
Με ποιο δικαίωμα αποφασίζουν όλοι αυτοί για το τι χρειαζόμαστε και τι όχι;;
 
Ποιος συναινεί σε τέτοιους νόμους; 
 
Ποια ηθική τους το επιτρέπει;;
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Sinomosiologe 1:ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑΤΟΣ,2: ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ,3:ΗΘΙΚΗ;;; ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΗΡΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Σε επτά λεπτά όλο το μέλλον μας!!! Δεν το κρύβει κανείς. Τα αδέσποτα θανατώνονται. Ποιός κρατάει το τηλεκοντρόλ; Όλη η αλήθεια….

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ AΠΟ ΜΠΟΥΡΔΑ-ΦΑΟΥΤΣΙ
    ΚΑΙ ΟΙ
    ΑΦΕΛΕΙΣ ΠOY TOYΣ ΠΙΣTEYOYN…………..

    Διαλέγουμε πλέον τη μορφή των τσιπς…

    https://www.youtube.com/watch?v=uapsql9FD98

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ,ΚΛΩΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ,ΜΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΆΜΑ.

    ΕΔΩΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑ-ΠΑΓΩΝΗ-ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΓΩΓΟ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΑΡΕΛΑΎΝΕΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ 24/7.
    ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΟΧΈΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!ΑΡΑ;

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ,ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΣ;
    ΘΥΜΗΣΟΥ!

    ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΣΗ =ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΉ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ,ΚΙ ΕΣΕ ΠΙΟ ΠΤΩΜΑ.ΒΑΜΜΕΝΟ,ΠΟΥΔΡΑΡΙΣΜΕΝΟ,ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ,ΛΙΒΑΝΙΣΜΕΝΟ,ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟ,ΚΡΑΓΙΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ...ΠΤΩΜΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.

    ΚΟΙΝΩΣ;
    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ;
    Η ΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις