Ο Gavin Newsom θα συναντησει την Νεμεσις....!!!

 

Το απόγευμα της Πέμπτης,

ένα στρατιωτικό δικαστήριο στο Γκουαντάναμο έκρινε τον Gavin Newsom ένοχο για σεξουαλικά εγκλήματα κατα ανηλικων και προδοσία και τον καταδίκασε σε θάνατο.

Για σχεδόν έξι ώρες, οι τρεις αξιωματικοί που επιλέχθηκαν να ακούσουν την υπόθεση εναντίον του Newsom άκουγαν με προσήλωση τον Αντιναύαρχο Darse E. Crandall συστηματικά και σχολαστικά που περιέγραφε αυτό που ονόμασε «Covid Crimes» του Newsom, ένα συμπλεγμα από τρομακτικά κακουργήματα που ξεκίνησαν λίγο μετά που έλαβε από το NIH/CDC μια επιστολή που του έδινε εντολή να "κλειδωσει" την Πολιτεία της Καλιφόρνια.

«Χρειαζόμαστε όλα τα μέρη να ενταχθούν στο πρόγραμμα αμέσως. Πρέπει να λάβετε όλα τα δυνατά μέτρα για να επιβάλλετε υποχρεωτικά lockdown και εντολές κάλυψης, ειδικά στις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις σας. Οι άνθρωποι πρέπει να πιστέψουν ότι ο Covid-19 είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα και πρέπει να πειστούν να ακολουθήσουν τις εντολές μας με την πεποίθηση ότι θα αρρωστήσουν βαριά ή θα πεθάνουν αν αρνηθούν. Οι μηχανισμοί για την επιβολή αυτής της αλλαγής υπάρχουν εδώ και χρόνια και τώρα ενεργούμε. Είναι εξίσου σημαντικό να διογκώνετε το ποσοστό θνησιμότητας από τον Covid-19, όπως εσείς κρίνετε κατάλληλο, για να ενσταλάξετε τρόμο και φόβο σε ένα ήδη φοβισμένο κοινό… Η συμμόρφωσή σας εκτιμάται και αναμένεται», ανέφερε μέρος της επιστολής.

Η επιστολή είχε ημερομηνία 16 Μαρτίου 2020, τρεις ημέρες προτού ο Newsom εκδώσει εντολή σε όλη την πολιτεία, και υπογράφηκε ψηφιακά από τους πρώην επισήμους του NIH και του CDC Dr. Φράνσις Κόλινς και Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, αντίστοιχα. Τότε, το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια είχε αποδώσει 31 θανάτους στον Covid-19.

Αφού έδειξε την επικυρωμένη επιστολή στην επιτροπή, ο υποναύαρχος Crandall παρουσίασε έναν μάρτυρα της κατηγορίας, τον Δρ. Grady Armando, πρώην γιατρό ER στο Νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνια στο Culver City, ο οποίος εμφανίστηκε στο ZOOM για να συζητήσει τα αίτια θανάτου 5 ασθενών. που πέθαναν στις 17 Μαρτίου.

«Ήταν μια δύσκολη νύχτα για εμάς λόγω εργασιακού φορτου. Τρεις νεαροί άντρες έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμό. Με απλούς όρους, ήταν σε κακή κατάσταση και ήξερα ότι το να τους σώσω θα ήταν μια δύσκολη μάχη. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά και οι τρεις κατεληξαν», είπε ο Δρ Αρμάντο.

Ο υποναύαρχος Crandall έδειξε στον πίνακα αντίγραφα των πιστοποιητικών θανάτου. Η κύρια αιτία θανάτου σε καθένα από αυτά δόθηκε ως Covid-19.

«Αυτές είναι οι υπογραφές σου, Δρ Αρμάντο, στα πιστοποιητικά, που πιστοποιούν το γεγονός ότι ο Covid-19 σκότωσε αυτούς τους άνδρες — και ο καθένας έφερε από δύο έως πέντε τραύματα από πυροβολισμούς;»

«Είναι η υπογραφή μου. Είναι ευθύνη του γιατρού που θεράπευσε την τελευταία φορά έναν ασθενή να υπογράψει ένα πιστοποιητικό θανάτου εντός 15 ωρών, αναφέροντας την ημερομηνία, την ώρα και την αιτία θανάτου», είπε ο Δρ Armando.

«Βλέποντας αυτά, συγκρίνοντας τους χρόνους θανάτου με τη στιγμή που τους υπέγραψες - φαίνεται ότι τους υπέγραψες μέσα σε λίγα λεπτά», είπε ο υποναύαρχος Crandall.

«Το έκανα», είπε ο Δρ Αρμάντο.

«Συγχωρέστε την αφέλειά μου εδώ, αλλά ίσως μπορείτε να εξηγήσετε κάτι. Έτσι, δεχθήκατε 3 θύματα πυροβολισμών, αγωνιστηκατε απεγνωσμένα να σώσετε τη ζωή τους, πέθαναν και είχατε την ευκαιρία να αναφέρετε τις αιτίες θανάτου τους ως Covid-19 προτού να έχετε την ευκαιρία, όπως φαίνεται, να πλύνετε ακόμη και τα χέρια σας απο το αίμα τους», είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ.

Ο Δρ Αρμάντο σώπασε για λίγο και μετά είπε: «Μας δόθηκε εντολή να βάλουμε τον Covid-19 στα πιστοποιητικά θανάτου».

«Δόθηκε από ποιον;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Τμήμα Υγείας και διοίκησης νοσοκομείων της Καλιφόρνιας», είπε ο Δρ Αρμάντο.

«Υπήρχαν αποδείξεις ότι τα θύματα των πυροβολισμών είχαν Covid-19; Μια δοκιμή PCR, για παράδειγμα», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

«Όχι πραγματικά», απάντησε ο Δρ. Αρμάντο.

«Εξηγήστε το όχι πραγματικά, παρακαλώ, αν θέλετε», είπε ο υποναύαρχος Crandall.

«Μας δόθηκε εντολή να αναφέρουμε το Covid-19 ως την κύρια αιτία θανάτου εάν ένας ασθενής παρουσίαζε συμπτώματα αναπνευστικής δυσχέρειας—βήχας, φτέρνισμα, λαχανιασμός, δύσπνοια», είπε ο Δρ Αρμάντο.

«Δεν είναι πιθανό, γιατρέ Αρμάντο, ένα άτομο με πυροβολισμό να βήχει,να βγαζει αίμα ή να εχει βαρια ανασα ;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Αυτό θα ήταν πιθανό», απάντησε ο Δρ Αρμάντο.

«Ας πάμε στην ουσια του θέματος: Δηλώσατε ασθενείς νεκρούς από τον Covid-19 γνωρίζοντας ότι δεν ήταν η πραγματική αιτία θανάτου», αναρωτήθηκε ο αντιναύαρχος Crandall.

«Μετανιώνω για αυτό που έκανα. Ήξερα ότι ήταν ανήθικο και παράνομο. Μας είπαν να αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις περιπτώσεις ως πιθανώς θετικές και μας είπαν ότι ήταν άσκοπο να κάνουμε τεστ για Covid-19 μετά θάνατον», είπε ο Δρ Αρμάντο.

«Και αυτό ήταν ευρέως διαδεδομένο, με βάση τη συνομιλία σας με τους συναδέλφους σας εκείνη την εποχή», είπε ο υποναύαρχος Crandall.

«Ήταν ενδημικό», είπε ο Δρ Αρμάντο.

«Αυτή η επιτροπή εκτιμά την ειλικρίνειά σας. Συγγνώμη, προς το παρόν», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Η μαρτυρία του γιατρού τάραξε τον Newsom. Σηκώθηκε από την καρέκλα στην οποία καθόταν και άρχισε να φωναζει στην επιτροπή για την αποδοχή της κατάθεσης από έναν μάρτυρα που δεν τον είχε ονομάσει ούτε μια φορά συμβαλλόμενο στα φερόμενα εγκλήματα.

«Αυτό είναι παράλογο», θόλωσε ο Νιούσομ. «Ακόμα κι αν είναι αλήθεια, κάτι που δεν είναι, τι σχέση έχει με εμένα; Δεν έχω ακούσει ποτέ κανένα από αυτά τα ψέματα πριν από σήμερα. Κάθε ενέργεια που έκανα ήταν να σώσω τις ζωές ανθρώπων στην πολιτεία μου και να βοηθήσω στην προστασία ενός έθνους από μια μολυσματική ασθένεια. Ο Δρ Αρμάντο είναι ξεκάθαρα παραληρημένος».

Ο επόμενος μάρτυρας, ωστόσο, διέψευσε τους ισχυρισμούς του Newsom περί άγνοιας. Ο Muntu Davis, MD, MPH, επικεφαλής υγείας για την κομητεία του Λος Άντζελες, είπε ότι ο Γκάβιν Νιούσομ τον Μάρτιο του 2020 τον ανάγκασε υπό την απειλή ότι θα «καταστρέψει την καριέρα του» να υπερβάλει τεχνητά τους θανάτους από τον Covid-19. Κατέθεσε ενόρκως ότι ο Νιούσομ ήθελε «μεταξύ 1.200-2.000 νέα κρούσματα και μεταξύ 100-150 θανάτους από Covid την ημέρα», αρκετά για να «δημιουργηθεί αρκετός φόβος στο κοινό» ώστε κάθε πολίτης της κομητείας του Λος Άντζελες να φωνάζει να εμβολιαστεί. . Επιπλέον, ο Δρ Ντέιβις είπε ότι ο Νιούσομ είχε θέσει ποσοστώσεις για κάθε κομητεία στην πολιτεία, μια μέτρηση σύμφωνα με την οποία οι υγειονομικοί υπάλληλοι θα αντιμετώπιζαν δυσφημιση  και απολυση, εκτός εάν «υπογράψουν στο πρόγραμμα» και κατασκεύαζαν κρούσματα και θάνατο από Covid-19.

«Και συμβιβάστηκες με αυτό;» τον ρώτησε ο υποναύαρχος Κράνταλ.

«Όλοι το κάναμε. Ήταν η δουλειά μας, σωστή ή λάθος. Ολόκληρος ο κλάδος της υγείας, σε όλη την πολιτεία και το έθνος, συμπορεύτηκε με αυτό και το κάνει ακόμα και σήμερα. Κάντε τους ανθρώπους να φορούν μάσκες, κάντε τους να κάνουν μη ελεγμένα και μη αποδεδειγμένα εμβόλια που μπορεί να τους αρρωστήσουν ή να τους σκοτώσουν και να εξαρτηθούν από την κρατική υποστήριξη. Αυτή ήταν πάντα η ατζέντα», είπε ο Δρ Munto.

Καθώς ο υποναύαρχος Crandall επρόκειτο να παρουσιάσει τον επόμενο μάρτυρά του, τον Tam Ma, Αναπληρωτή Νομοθετικό Γραμματέα στο Γραφείο του Κυβερνήτη Gavin Newsom, η τριμελής ομάδα αξιωματικών είπε ότι είχε ακούσει επαρκή στοιχεία για να κηρύξει μια ετυμηγορία ενοχής. Βρήκε τον Gavin Newsom ένοχο για προδοσία και σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών και συνέστησε να εκτελεστεί για τις παραβάσεις του.

«Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό», ούρλιαξε ο Νιούσομ.

«Το κάνατε αυτό εσεις στον εαυτό σας», είπε ο υποναύαρχος Crandall.

Ο αντιναύαρχος Crandall όρισε ημερομηνία εκτέλεσης για τις 24 Ιανουαρίου.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αδερφε σας κανω μια προταση δημοσιογραφικου ενδιαφεροντας κατ αρχην αλλα ουσιαστικου ενδιαφεροντος!Αναγκαστε τους να πουν αυτα τα <>που τρομοκρατησαν τον Ελληνικο λαο οτι επερναν εντολες ανωθεν!Τωρα να πουν οτι επερναν εντολες πριν πεσει ο πελεκυς της δικαιοσυνης,ωστε να μην μπορουν να δικαιολογηθουν εκ των υστερων!Και εξηγουμαι:Σαφως θα πουν τωρα οτι εκτελουσαν αυτοβουλως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις