ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ EΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ASTRAZENECA...Δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε κάθε 4 ή 6 μήνες

Παρέμβαση AstraZeneca: Δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε κάθε 4 ή 6 μήνες – Στην Γερμανία το 57% αμφισβητεί τα στοιχεία για covid 

Μετά το άρθρο παρέμβαση 200 επιστημόνων στο British Medical Journal το οποίο υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να

επιτευχθεί διατηρήσιμη ανοσία από τα εμβόλια… σειρά πήραν η AstraZeneca και οι Γερμανοί…
Η AstraZeneca η βιομηχανία φαρμάκων που υποστηρίζει ότι δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε 4 ή 6 μήνες και οι Γερμανοί όπου σε δημοσκόπηση αναφέρουν ότι δεν εμπιστεύονται τα επίσημα στοιχεία για τον covid 19 της κυβέρνησης…
Αυτό που έχει εξοργίσει τους πολίτες είναι ότι λογίζονται ως ασθενείς με covid 19 ασθενείς που δεν έχουν κορωνοιό

AstraZeneca: Δεν μπορούμε να εμβολιαζόμαστε κάθε 4 ή 6 μήνες

Ο καθηγητής Sir Andrew Pollard, ο οποίος συνέβαλλε σημαντικά στην ανάπτυξη του εμβολίου AstraZeneca για τον COVID, προειδοποιεί ότι οι ατελείωτοι κύκλοι αναμνηστικών εμβολίων δεν είναι η απάντηση και ότι «δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε τέσσερις έως έξι μήνες».
Τα σχόλια έγιναν από τον Pollard, πρόεδρο της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI), κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην Telegraph.
Ο Pollard ισχυρίστηκε ότι η επιδίωξη μιας πολιτικής «μηδενικού COVID» χωρίς μολύνσεις είναι ανόητη και ότι «κάποια στιγμή, η κοινωνία πρέπει να ανοίξει».

Ο καθηγητής απαίτησε να δει ισχυρότερα στοιχεία προτού υποστηρίξει τον τέταρτο γύρο εμβολίων, δηλώνοντας:
«Εξαρτάται αν ο στόχος σας είναι να σταματήσετε όλες τις λοιμώξεις, αλλά αυτό είναι λάθος.
Στόχος είναι η πρόληψη σοβαρών ασθενειών και η προστασία των συστημάτων υγείας σε όλο τον κόσμο».

Ο Pollard είπε ότι οι αναμνηστικές δόσεις θα πρέπει να επικεντρώνονται στα ευάλωτα άτομα, προσθέτοντας, «δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε τέσσερις έως έξι μήνες.
Δεν είναι βιώσιμο».

Τα χειρότερα με τον covid 19 είναι πίσω μας

Σημειώνοντας ότι η Omicron έχει αποδειχθεί σημαντικά λιγότερο σοβαρή από τις προηγούμενες παραλλαγές, ο Pollard αναφέρει ότι «τα χειρότερα είναι απολύτως πίσω μας, απλά πρέπει να περάσουμε τον χειμώνα».

Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Δήλωσε επίσης ότι «δεν ήταν μεγάλος θαυμαστής» των υποχρεωτικών προγραμμάτων εμβολιασμού, ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ένα τέτοιο πρόγραμμα θα ήταν «ακατάλληλο».
Οι παρατηρήσεις του Pollard μπορεί να είναι ζοφερή εξέλιξη για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες όπως η Pfizer, η οποία χάρη στην κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID είδε τα κέρδη της να αυξάνονται κατά 133% το 2021 στα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια, με έσοδα 134% στα 24,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι Γερμανοί αμφισβητούν τα επίσημα στοιχεία για τον covid 19

Μια δημοσκόπηση στη Γερμανία για την εφημερίδα Bild έδειξε ότι περισσότερο από το 50% του πληθυσμού δεν εμπιστεύεται πλέον τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του COVID-19.
Η έρευνα υπογραμμίζει μια ανησυχητική κατάρρευση της εμπιστοσύνης στην αρχή ελέγχου και πρόληψης ασθενειών της χώρας, το Robert Koch institute.

Η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 57% των ερωτηθέντων δεν εμπιστεύεται τα δεδομένα, ενώ το 32% εξακολουθεί να πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει αξιοπιστία όταν πρόκειται να δημοσιεύσει στοιχεία για τον COVID.

Ένας από τους λόγους που αναφέρει η Bild για την έλλειψη εμπιστοσύνης είναι το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός ατόμων που νοσηλεύονται για άλλους λόγους υπολογίζονται ψευδώς ως ασθενείς με COVID.

Ωστόσο, η έλλειψη εμπιστοσύνης εκτείνεται και προς την αντίθετη κατεύθυνση, με πολλούς Γερμανούς να πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν αναφέρει με ακρίβεια την πραγματική κλίμακα των μολύνσεων από το Omicron.

Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Karl Lauterbach, αναγνώρισε την περασμένη εβδομάδα ότι το πλήρες εύρος της εξάπλωσης του Omicron «δεν απεικονίζεται με ακρίβεια στα επίσημα στοιχεία λόγω ψευδών αρνητικών tests καθώς και καθυστερήσεων στην αναφορά νέων κρουσμάτων».

Το Ινστιτούτο Robert Koch απάντησε στη δημοσκόπηση κατηγορώντας τις τοπικές υγειονομικές αρχές ότι δεν υπέβαλαν έγκαιρα δεδομένα υγείας.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι η πλειοψηφία των Γερμανών δεν ήταν ικανοποιημένη με την απάντηση του Βερολίνου στην πανδημία.

Το πρόσφατο σκάνδαλο που αφορούσε τον Δήμαρχο του Αμβούργου θα επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη στις αρχές όταν πρόκειται για επίσημα στοιχεία.
Ο Peter Tschentscher ισχυρίστηκε ότι οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 95% των κρουσμάτων COVID.
Μετά από έρευνα της Γερουσίας, το πραγματικό ποσοστό αποκαλύφθηκε ότι ήταν 14,3%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Και το πιο κουφό που είπε "ότι οι αναμνηστικές δόσεις θα πρέπει να επικεντρώνονται στα ευάλωτα άτομα".
    ΤΟ βιολί βιολάκι τους όπως λέει ο θυμόσοφος λαός η ακόμη και του ζουρλού το τούμπανο.
    Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν, όσοι είναι για ξεπάστρεμα, τα καθάρματα.
    Και κυνικοί κι από πάνω, μιλώντας για τα κέρδη τους από τα θύματά τους.
    Ζήτω η ΚΤΗΝΩΔΙΑ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις