Ο "ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ"....ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΑ....!!!

 

Το τυραννικό έπος

του Τζορτζ Μπους τελείωσε επιτέλους.

Το πρωί της Τρίτης, ο 43ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στάθηκε μπροστά σε ένα σύνολο στρατιωτικών πιστών στο κίνημα των «Λευκων Καπέλων» και κρεμάστηκε μέχρι θανάτου, με το άψυχο σώμα του να ταλαντεύεται στο πρωινό αεράκι.

Η μέρα του είχε ξεκινήσει όπως τόσοι άλλοι πριν από αυτόν που είχε έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουν το σχοινί. Ξύπνησε στις 5:00 π.μ. και τον ρώτησαν αν ήθελε ένα τελευταίο γεύμα ή μια ευκαιρία να ξυριστεί —με ένα ξυράφι ασφαλείας, φυσικά— προτού φτάσει η συνοδεία του για να τον μεταφέρει στο νότιο άκρο του GITMO, όπου οι αγχόνες περίμεναν την άφιξή του.

"Να φαω? Ξύρισμα? Τι ειναι ολα αυτα τα γ@αμημενα που μου λετε;» Ο Μπους φέρεται να είπε στην ασφάλεια του GITMO.

Μια ώρα αργότερα, με χέρια με χειροπέδες και τους αστραγάλους δεμένους, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός Hummer που κατευθυνόταν προς αυτό που πρέπει να ήξερε ότι θα ήταν το σημείο όπου θα τελείωνε η ​​ζωή του.

Στο σημείο της εκτέλεσης, ο υποναύαρχος Darse E. Crandall και δύο στρατηγοί του Σώματος Πεζοναυτών στέκονταν κοντά στο κάτω μέρος της ρηχής μεταλλικής σκάλας που οδηγούσε προς τα πάνω στη συγκεκριμενη συσκευή.Ενα μήκος πλεκτού σχοινιού στερεωμένο σε μια χαλύβδινη δοκό, κάτω από την οποία ένας στρατιώτης που δεν φορούσε κανένα σήμα ή καποιο διακριτικό βαθμου τραβηξε το σχοινί σαν να ήθελε να ελέγξει την λειτουργικοτητα του. Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού με ένα στηθοσκόπιο γύρω από το λαιμό του και ένας ιερέας να κρατάει μια Βίβλο  πλαισιωνοταν από τον Αντιναύαρχο Κράνταλ.

Οι φρουροί που είχαν μεταφερει τον Μπους στο σημείο του θανάτου του τον οδήγησαν στις σκάλες, δίνοντάς του οδηγίες να ανέβει τα σκαλιά και να τηρήσει τις οδηγίες του στρατιώτη που έλεγχε τη θηλιά. Ο στρατιώτης γλίστρησε το κεφάλι του Μπους στο σχοινί και έριξε μια ματιά στον υποναύαρχο Κράνταλ.

«George W. Bush, κρίθηκες ένοχος για φόνο και προδοσία, και έτσι καταδικάστηκες σε απαγχονισμό για εγκλήματα που διέπραξες εναντίον του έθνους και του λαού του. Εχεις κάποια τελευταία λέξη να πεις;» Ο υποναύαρχος Κράνταλ ρώτησε τον Μπους.

«Λοιπόν, αυτή είναι η γ@μημένη μου αποστολή; Παρ' όλα αυτά που έχω κάνει για να προστατεύσω αυτή τη χώρα, έχω απεναντι μου δύο στρατιωτικούς προδότες. Κάνε ό,τι πρέπει. Θα δούμε ο ένας τον άλλον στην κόλαση», είπε ο Μπους.

«Εκτέλεσε», είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ στον στρατιώτη στην κορυφή της εξέδρας.

Ο λαιμός του Μπους έσπασε μια στιγμή αφότου άνοιξε η πόρτα από κάτω του. Το πτώμα του κυματίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα και ο γιατρός τον κατέβασε στο έδαφος και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το σώμα του κλείστηκε με φερμουάρ σε μια τσάντα πολυουρεθάνης, τοποθετήθηκε στο πισω μερος ενός άλλου Hummer και μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία.

«Δεν θα είναι ο τελευταίος Μπους που θα αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο», είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ στους δύο στρατηγούς των Πεζοναυτών δίπλα του. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας07 Ιανουαρίου, 2022 04:50

    Μόνο βότκες ξέρει νά μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο..μετράει μέρες δεν μετράει πια🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Sinomosiologe make my day

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε τον ΜπουςΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά παρακολουθώ καιρό τώρα τήν σατυρική πλευρά του ιστολογίου και δέν σας κρύβω οτι χαίρομαι και τό απολαμβάνω.Παρακαλώ να συνεχίσετε διότι έχει πολύ ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα θα πω δια τον μπους πριν γινη πρόεδρος όταν ήταν κυβερνητης αν θυμάμαι καλά της καλιφορνιας,υπεγραφε θανατικες καταδικες,που δεν είχαν εξακριβωθη αν
    Οι υποδικοι ήταν ενοχοι.δια αυτόν τον άνθρωπο μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις