Εχουν ξεφτιλισει τα παντα...Ταινία «Ξεπαρθενών» που δείχνει γκέι ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα στην… Ακρόπολη!

 

Άφαντοι οι φύλακες του μνημείου όση ώρα κατέγραφαν τα «όργια» μέσα στον ιερό χώρο

Οργή και σάλο έχει προκαλέσει μια ταινία μικρού μήκους που χρησιμοποιεί χωρίς άδεια το ιερό μνημείο της Ακρόπολης για να γυρίσει ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε ένα γκέι ζευγάρι.

Η ταινία με τίτλο…«Ξεπαρθενών» που κάνει -αν είναι δυνατόν!- λογοπαίγνιο με τον ναό του Παρθενώνα, κυκλοφορεί πλέον στο διαδίκτυο και προβάλλει σεξουαλικές πράξεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι ανδρών που ερωτοτροπεί μέσα στον ιερό χώρο.

Στην ταινία φαίνονται δύο άνδρες οι οποίοι υποτίθεται έχουν χωρίσει και ανεβαίνουν στην Ακρόπολη προκειμένου να τα ξαναβρούν, συνοδευόμενοι από μια παρέα φίλων τους. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες ερωτοτροπούν ενώ οι φίλοι τους σχηματίζουν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω τους. Μόλις το πλάνο απομακρύνεται από τις σεξουαλικές πράξεις, η κάμερα δείχνει τον ιερό χώρο!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», για τα γυρίσματα της ταινίας, δεν ζητήθηκε καμία άδεια από τους αρμόδιους, ενώ κανένας από τους φύλακες δεν αντελήφθη το τι συμβαίνει προκειμένου να παρέμβει!

Το γεγονός καταδίκασε οργισμένος και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας: «Αισθάνομαι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα. Κάπου υπάρχουν και όρια» είπε και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Πολιτισμού πρέπει να να παρέμβει: «Εγώ όπως το είδα δεν το θεωρώ ακτιβιστική πράξη, το θεωρώ βλακεία. Δείχνει όμως ότι είναι ελλιπής και η φύλαξη του βράχου. Φαντάζομαι ότι το υπουργείο Πολιτισμού θα ψάξει να βρει πώς έγινε αυτό και να αποδώσει ευθύνες» τόνισε ο κ. Μπιμπίλας.

Με ανακοίνωσή του υπουργείου Πολιτισμού επιβεβαιώνει ότι δεν υπήρξε άδεια, ενώ κάνει γνωστό ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση:

«Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με βίντεο που περιέχει σκηνές, οι οποίες γυρίστηκαν παράνομα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, από το Γραφείο Τύπου του ΥΠΠΟΑ διευκρινίζονται τα εξής:

Για τις συγκεκριμένες σκηνές προφανώς δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν προσφέρεται για κανενός είδους ακτιβιστική ή άλλη δραστηριότητα, η οποία προσβάλλει και συμπεριφέρεται ασεβώς στο μνημείο.

Με εντολή της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Έτρεξε το ένα μίασμα να υπερασπιστεί τα μισελληνικά (κοινο)βούλια.
    Μην εκπλησεστε γιατί κοινός, η κοινή, μήπως δεν σημαίνει και πόρνη;
    Μ' αυτήν την πόρνη ξεκίνησαν τον αφανισμόν του Ελληνισμού.
    Η ιδία κοινή-πόρνη τους έσωσε από τον πνιγμό τους.
    Ηταν και παραμένει να είναι το σωσίβιό τους, κάνοντας τους Έλληνες άλαλους.
    "Άλαλα τα χείλη των ασεβών" δεν ακούγαμε από τα παιδικά μας χρόνια και παραμένουν ακόμη στ'αυτιά μας πιό νωπά κι απο τα αυριανά;
    "Θα καταστρέψετε εντελώς όλους τους ιερούς τόπους που βρίσκονται πάνω στα ψηλά βουνά, στους λόφους, κάτω απο τις σκιές των δένρων, όπου τα έθνη που θα διώξετε λατρεύουν τους θεούς τους. Θα γκρεμίσετε τα θυσιαστήριά τους, θα συντρίψετε τις πέτρινες και θα κάψετε τις ξύλινες λατρευτικές τους στύλες, θα κομματιάσετε τα είδωλα των θεών τους και θα εξαφανίσετε τα ονοματά τους από τον τόπο". (Δευτερονόμιον ΙΒ, 2-3).
    Κι αυτό είναι μόνο ένα δείγμα από αυτά που βρίθει το "ιερό" τους κείμενο που πολλοι κοιμούνται αγκαλιά μαζί του. Άντε μετά να ξεκινήσει κάποιος διάλογο για θέματα Ελληνοχριστιανισμού.
    Την έβαψες την βάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω και χρονια οι αρχαιοφυλακες φωναζουν για την υποστελεχωση τους.Ποιος τους ακουει ομως.Οι υπουργοι?Αυτοι σε μονιμη βαση πετανε την ατακα "δεν εχουμε λεφτα"......για τους αλλους βεβαια.Οταν γινονται περιστατικα τοτε μερικοι θυμουνται να φωναξουν.Οχι μονο παιρνουν λιγους αλλα παιρνουν και αμεα με προβληματα στα μυαλα τα οποια μονο φυλαξη δεν μπορουν να κανουν.Παρτε παραδειγμα την 8κ/2018.Πηραν συνολικα 186 ατομα οταν ζητουνταν πολλοι περισσοτεροι.Μαλιστα απο οτι θυμαμαι τοτε στο βυζαντινο θεσσαλονικης πηραν 4 ατομα εκ των οποιων 2 αμεα.Τωρα δηλαδη τι ακριβως περιμενετε?Δεν εχω κατι με τα αμεα.Απλα δε μπορουν να καλυψουν ολες τις ειδικοτητες και ατομα πχ με προβλημα στα ψυχονευροτικα τους δε μπορουν να αναλαβουν ευθυνες και να χειριστουν υποθεσεις λεπτες η δυσκολες.Οποτε κυριε λιαγκα φταινε οι υπουργοι με τις επιλογες που κανουν.Και εκ των πραγματων κυριοι....δε γινεται ο φυλακας να παιρνει καταποδας τον καθε τουριστα απο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υποβαθμίσεις κάτι μπορείς πιο εύκολα να το χειριστείς όπως θέλεις για να κάνεις αυτο που σκοπεύεις.Υποβσθμίσανε την πσιδεία,την εργασία,την υγεία,την τροφή,το περιβάλον,το χρήμα,την ανθρώπινη βούληση.Τούς είχε ξεφύγει η Ακρόπολη.Αφου την κανανε πασαρέλα,σκεφτήκσνε να την αναβαθμήσουν λίγο με τσόντα.Έτσι θα έχεις πολλές διαδιχτιακές επιλογές της όταν εισαι κλεισμένος στο κοτέτσι σου και δεν μπορεις να ταχιδέψεις.θα πατάς την επιλογή ιστορία,μόδα ή τσόντα.

      Διαγραφή
  3. Θεωρω μια περιπτωση που παιζει να ειναι στημενο απο βρετανους για να μας πουνε τωρα που ζηταμε τα μαρμαρα πισω οτι....να κοιταξτε τιυς ελληνες δεν ειναι ικανοι να τα προστατεψουν...κοιταξτε τι οργια γινονται σε κοινη θεα και δε τους περνουν χαμπαρι.Φυσικα πιστευω οτι εγινε και καποιο μονταζ του του τυπου παω πρωτα ως τουριστας και τραβαω πλανα και μετα κανω μ@λ@κιες και τις βαζω σφηνα στι φιλμ.Και γιατι την δειξανε στο πανεπιστημιο?Ξεμιναν απο τσοντες?Η μηπως δειχνουν στους φοιτητες πως γινεται ο ιερος γαμος καθοτι αυτο με τον κυκλο σα λιγο τελετουργια μου κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω!ΘΕΈ ΜΟΥ!!

    Ο ΚΡΥΦΟΛΑΚΤΑΛΟΒΕΡ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΗ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ+ΠΑΙΔΟΦΙΛΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΕΝΔΩΝΗ.
    Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ "ΕΥΓΕΝΗΣ" ΚΟΠΕΛΛΑ,"ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ" ΜΕ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΗΡΕΜΑ ΣΤΑ ΞΕΚΩΛΑ,ΚΑΘΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΗΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΙΚΟΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΥ ΟΜΟΙΩΣ ΦΟΥΛ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ....

    ΑΗΔΙΑ;
    ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΞΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

    ΕΔΩ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΠΡΩΤΟΝ :ΕΝΑΣ ΠΟΎΤΙΝ ΜΕ ΚΟΧΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΞΕΚΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΗΤΕΣ FEMEN,ΠΟΥ ΤΣΙΤΣΙΔΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΝΑΝΕ ΣΤΑΥΡΟΎΣ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΑΝΕ ΕΚΦΥΛΕΣ ΟΥΣΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΑΠΟ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΑ ΨΩΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ,ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ;
    ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ.ΕΜΕΙΝΕ ΗΡΕΜΟΣ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΌΡΗΣΕ. ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΜΠΕΜΠΕΚΕΣ,ΚΑΙ...

    ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΊΣΧΗ ΣΕ ΡΩΣΣΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ.ΕΚΕΙ Ο ΒΛΟΝΤΥΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΟΧΙ ΣΚΟΡΔΑΣ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥΣ...
    ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΣΕΙ ΚΟΖΑΚΙΚΟ ΔΟΚΑΝΟ...ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΕΠΊΠΕΔΟ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΚΟΖΑΚΟΙ=ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΠΠΩΝ,ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΟΊΔΟΠΟΥΤΣΕΣ ΝΑΑΑΑ!ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΉΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΦΆΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ!!ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΕΣ ΚΛΑΊΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΙΕΤΑΖΑΝ ΟΙ ΚΟΖΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ;

    ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΜΕΝΙΚΟΝ ΜΕΤΩΠΟΝ.
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΊΩ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ(ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΧΕΜΥΘΟΙ ΈΜΠΕΙΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΙΡΟΒΚΑ)ΝΑ ΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΠΕΝΤΕ ΖΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ BYE BYE.

    ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΔΩ ΑΠΕΧΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.

    ΚΆΝΤΟ ΡΩΣΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΣΑΙ" ΣΤΟΡΓΙΚΆ/ΜΑΣΚΙΡΟΒΚΙΚΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ ) ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΆΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΛΑΚΤΑΛΟΒΕΡ(ΚΑΤΑ ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ Ο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ)ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΆ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΏΝΑ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΏΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΊΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΕΙ...


    ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΗΜΕΙΣ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ "ΚΑΙΣΑΡΙΩΝΕΣ" ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ,ΠΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ...ΧΕΊΡΑ ΤΗΣ ΘΕΆΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΡΙΤΑ(ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΑΣΚΙΡΟΒΚΑ+ΚΟΖΑΚΙΚΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις