Η FEMA εμβολιάζει με το ζορι αυτιστικά παιδιά στο σχολείο της Νέας Υόρκης

 

Το Ινστιτούτο Ειδικής Αγωγής Rockland (RISE), στο Spring Valley της Νέας Υόρκης, εξυπηρετεί παιδιά «ειδικών αναγκών», 165 στο σύνολο σύμφωνα

με τον κατάλογο των εγκαταστάσεων το φθινόπωρο του 2021, μερικά από τα οποία είναι μεταξύ 6-9 ετών και έχουν προβλήματα ομιλίας εμποδίζοντάς τους να επικοινωνούν αποτελεσματικά με άλλα άτομα. Στις 23 Δεκεμβρίου, λίγο πριν από το χειμερινό διάλειμμα των μαθητών, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) και νοσοκόμες που προσλήφθηκαν από νοσοκομεία για να εξυπηρετήσουν την εγκληματική κυβερνητική υπηρεσία, έφτασαν στο RISE για να εμβολιάσουν αναγκαστικά τα παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους.

Ένας υπάλληλος του RISE που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του φοβουμενος για αντίποινα είπε  ότι το 95% των μαθητών είχε λάβει εμβόλια για τον Covid-19 πριν από την άφιξη της FEMA. Το διοικητικό προσωπικό του σχολείου, ωστόσο, είχε γίνει παρανοϊκό επειδή οι γονείς του υπόλοιπου 5% είχαν λάβει ιατρικές ή θρησκευτικές εξαιρέσεις που επέτρεπαν στα μη εμβολιασμένα παιδιά να παρακολουθήσουν μαθήματα. Φοβούμενοι ότι το 5% μπορεί να είναι ασυμπτωματικοί διανομείς του ιου, οι διαχειριστές χώρισαν τους μη εμβολιασμένους, απομονώνοντάς τους σε μια αίθουσα συντήρησης που μετατράπηκε σε μια αυτοσχέδια τάξη και αναγκάζοντάς τους να φορουν διπλή μάσκα ενώ βρίσκονταν στο σχολείο. Επίσης, ελέγχονταν για Covid-19 δύο φορές την εβδομάδα με ρινική μπατονέτα που συχνά προκαλούσε αιμορραγία από τη μύτη.

«Πρόκειται για παιδιά με προβλήματα ομιλίας και μαθησιακές δυσκολίες. Δυσκολεύονται να κατανοησουν κοινωνικές ενδείξεις και αποχρώσεις. Μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο μπερδεμένα  κάναμε τα μυαλα αυτων των παιδιων. Όμως η παράνοια εξαπλώθηκε αστραπιαία. Αν ένας μαθητής έβηχε, όλοι φώναζαν Covid», είπε η πηγή μας.

Ο προϊστάμενος του σχολείου, πρόσθεσε, είχε κυριευτεί τόσο πολύ από τον απ τό φόβο του Covid που τηλεφώνησε στην Επίτροπο Δημόσιας Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Mary Bassett για βοήθεια στον χειρισμό της «κρίσης του Covid». Η Bassett φέρεται να είπε ότι το NYSDOH είχε «λεπτές εντολές επιβολής» και δεν μπορούσε να εγγυηθεί έναν γρήγορο «έλεγχο ευεξίας», αλλά υποσχέθηκε να ενημερώσει τους «ομοσπονδιακούς συναδέλφους» της για την τρομερή κατάσταση.

Στις 23 Δεκεμβρίου, καθώς οι μαθητές του RISE επρόκειτο να αφεθουν για το χειμερινη διακοπη, οι πράκτορες της FEMA και οι νοσοκόμοι τους (τα τσιράκια τους) έφτασαν στο σχολείο για να καθορίσουν πόσα παιδιά ήταν ανεμβολίαστα και, μόλις αναγνωρίστηκαν, τα οδήγησαν σε μια τάξη όπου οι νοσοκόμες περίμεναν με τις σύριγγες γεμάτες με εμβόλιο.

«Ένας μαθητής, ένας 6χρονος, έχει σοβαρή μαθησιακή δυσκολία. Έχει και επιληψία. Έπαθε επιληπτική κρίση όταν είδε το εμβόλιο και παρολα αυτα τον εμβολιασαν με το ζορι. Είναι τυχερός που δεν πέθανε», είπε η πηγή μας.

«Κάποιοι προσπάθησαν να αντισταθούν κι εγινε βιαιη καταστολη. Τους είπαν —όχι ότι κατάλαβαν όλοι— ότι η λήψη εμβολιων ήταν το σωστό. Συνολικά, 12 μαθητές εμβολιάστηκαν βίαια εκείνη την ημέρα. Αποδεικνύεται ότι το συμβόλαιο εγγραφής του σχολείου είχε ψιλά γράμματα λέγοντας ότι οι μαθητές πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες για την υγεία όπως αποφασίστηκε από την πολιτική του σχολείου για να συμπεριλάβει τους εμβολιασμούς. Και η διοίκηση το χρησιμοποίησε αυτό για να δικαιολογήσει τις ακυρωτικές παραιτήσεις και εξαιρέσεις που έλαβαν οι γονείς», συνέχισε η πηγή μας.

Η ιστοσελιδα ζήτησε από την πηγή μας τα ονόματα των θυμάτων, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε συνέντευξη από τους γονείς. Εάν λάβουμε αυτές τις πληροφορίες τοτε θα το πραξουμε και θα δωσουμε την αναλογη συνεχεια.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Γονείς ετοιμαστείτε. Προμηθευτείτε ότι χρειαστεί για να τσακίσετε όποιον/α τολμήσει να πλησιάσει τα παιδιά μας και αστραπιαία.
    Όπως και τα φίδια που είναι έτοιμα να τιναχτούν στο θύμα.
    Ούτε δεύτερη κουβέντα στα βδελύγματα.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΜΑΝΤΟ;(ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ)?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΤΗΝΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΑΙΩΝΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις