Νεα στοιχεια για το "Kraken"...!!!

 
 
Πέρα από παλιές μου αναρτήσεις που αναφέρομαι για το μέγα-υπολογιστής"κόκκινη βασίλισσα" που βρίσκεται σε υπόγεια βάση κάτω από το αεροδρόμιο του Denver, σε άλλη ανάρτηση αναφέρω το "θηρίο"μου βρίσκεται στο κτίριο της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
 
 
 
 Τώρα έχουμε το KRAKEN αναφερόμενο από την Sidney Powell, η οποία μπορεί να αναφέρθηκε σε αυτό το Σουπερυπολογιστή ή μπορεί να εννοούσε τα πλοκάμια της καμπάλ τα οποία είναι απλωμένα παντού. 
 

 
Το μόνο σίγουρο είναι πώς τα λευκά καπέλα έχουν όλα τα δεδομένα και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει, όλοι γνωρίζουμε πώς τα πλοκάμια (Kraken) ανήκουν στο ίδιο χταπόδι( καμπάλ). Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε πώς πολλά στελέχη της καμπάλ επικοινωνούσαν μέσω βιντεοπαιχνιδιών γιατί ήξεραν πώς τα λευκά καπέλα ήταν πίσω από τα ίχνη τους. Υπάρχει μια ηλεκτρονική διεύθυνση που δεν μ'αρέσει ( http:/mixer.com/kraken_inferno) πολύ σατανίλα εκεί. 
 
 
 
Πολλά προϊόντα και καταστάσεις με το όνομα Kraken υπάρχουν τα οποία εκπέμπουν πολύ αρνητική ενέργεια και είμαι σίγουρη πώς είναι προϊόντα των εχθρών μας. Λοιπόν, η περιγραφή του Kraken Supercomputer Cray XT5 το οποίο κόστισε 65 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή και την πλήρη λειτουργία του, βρίσκεται στο τμήμα Facility Leadeship στο Εθνικό Εργαστήριο του Ινστιτούτο Πληροφορικής του Oak Ridge Πανεπιστημίου στο Tennessee. Μπήκε σε λειτουργία παραγωγής το 2009 και παροπλίστηκε στις 30.4.2014 όπου μπήκε σε πλήρη λειτουργία με ταχύτητα 607 TeraFLOPs ή 607 τρισεκατομμύρια υπολογισμούς το δευτερόλεπτο, περιείχε 112,896 υπολογιστικούς πυρήνες, 2.618.816 GHz εξαπύρηνοι επεξεργαστές AMD Opteron, είχε 147 TB μνήμης, σύστημα αποθήκευσης δίσκων 2.4 PB και συνδεόταν μέσω Cray's SeaStar2 +router...Το ερώτημα είναι γιατί διαχειριζόταν ένα Δημόσιο Πανεπιστήμιο ένα τέτοιο θηρίο;
 
Γιατί συνδέεται με το National Science Foundation;
 
Ας ελπίζουμε πώς η Powell θα μας το δείξει και σε ποιές χώρες απλώθηκαν τα πλοκάμια και ποιούς αγκαλιάζουν...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Θα κατασχεθει απο τις δυναμεις του Trump ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν λεω εγω οτι το κεντρο και το κλειδι της παγκοσμιοποιησης ηταν και ειναι η ΕΕ .....
    Χωρις την ΕΕ παγκοσμιοποιηση δε θα υπηρχε ποτε.
    Πρεπει να την διαλυσουμε.αυτη ειναι η λυση και μονο αυτη.
    Φεύγωντας εμεις πχ και διαγραφωντας το χρεος θα το κανουν και αλλες χωρες θα καταρευσει η ΕΕ αλλα και οι τραπεζες των σιωνιστων.λεφτα γιόκ οι σιωνιστες τελος δυναμη τελος παγκοσμιοποιηση τελος καναλια τελος κουληδες τσιπρες σημιτηδες τελος η σιωνιστικη μαφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ Η 17Ν: εκεινη ομως που καθαριζε εγκληματιες, μεγαλο-λαμογια και οχι μονο. Ενα παραδειγμα: το μεγαλο-λαμογιο ο εφοπλιστης Περατικος αγορασε τα ναυπηγεια της Συρου για πενταροδεκαρες. Σε ενα χρονο τα εκλεισε και εβγαλε ΧΙΛΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ στην ανεργια. Δεν εφτανε αυτό, αλα εβαλε δεκα μεγαλο-δικηγορους, εκανε μηνυση στο κρατος και πηρε ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ (ο δικαστης ηταν στο κολπο). Μετα απο δεκα μερες η 17Ν του εφαγε τον γιο (Κωνσταντινο) μπροστα σε ενα τσονταδικο σινεμα στον Πειραια. Ο Περατικος κατερευσε, η εταιρεια του εκλεισε και καλα εκανε (μια απο τις εταιρειες που εργαζομουν ηταν και αυτή) // Το μεγαλο-λαμογιο ο Αθανασιαδης, φορτωνε χυμα μεταλο απο τα μεταλεια του Μποδοσακη, το ξεφορτωνε στην Αυστραλια και για να μην γυριζουν τα καραβια αδεια πισω, φορτωνε σαπιο σιταρι απο Αυστραλια και το πουλουσε στην Ελαδα (σε συνεργασια με τους υπουργους τον Καραμαν-Αλητη) // ΚΑΤΩ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η 17Ν, ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, διοτι εγκληματικες παραφυαδες της ατιμης γενιας του Πολυτεχνειου (Τσοχατζοκολος κλπ) κατεστρεψαν την Ελαδα και τους Εληνες // Σε ολη την διαρκεια της αιματοβαμενης ιστοριας της η αριστερα και οι κο-μουνια-στες βασιζονταν πανω στην καταστροφη, σε σιχαμερα απατηλα ψεματα και φριχτα εγκληματα // «Ειμαστε τα δεκανικια του κεφαλαιου» οπως ελεγε ο κο-μουνι-στης αρχι-σφαγεας (που εσφαζε τους παπαδες με το κονσερβοκουτι) ο Φλωρακης // Τωρα ενα αλο αριστερο-δεξιο αιμοβορο εφιαλτικο αποβρασμα απο την λεβεντογενα Κρητη, ο Μητσοτακης, συνεχιζει με την βοηθεια των μαφιοζων με τις ασπρες ρομπες και των κατοχικων δυναμεων καταστολης, την καταστροφη της Ελαδας και τον εξευτελισμο των Εληνων // Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις