"ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΞ" (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, σκύλος και υπαίθριες δραστηριότητες

 
Ποιο είναι το χειρότερο που έχεις δει;
 
Κομμένα σώματα βρεφών και η μυρωδιά τους. Έχω ακούσει τα κόκκαλα τους να σπάνε όταν τα κακοποιούσαν. Είναι κάτι που δεν μπορείς να ξεχάσεις και δεν σου επιτρέπεται να αντιδράσεις. Εάν θυμώσεις με συτό που βλέπεις τότε είσαι ο επόμενος.
 
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει στο παιδί ο απαγωγέας αφού το έχει στην κατοχή του; 
 
Εξαρτάται. Κάποιες φορές το βιάζουν για να του σπάσουν την ψυχολογία. Εάν είναι παρθένα την κρατάνε για την μπιζνα γιατί για αυτήν μπορούν να χρεώσουν πάρα πολλά χρήματα. Θα είναι τυχερό αν δεν το βιάσουν μέσα στο πρώτο εικοσιτετράωρο.
 
Υπάρχουν υπόγειες πόλεις;
 
Ναι υπάρχουν. Υπάρχουν πολλά και διάφορα μέσα μεταφοράς κάτω από το έδαφος, αυτοκίνητα, υποβρύχια, υπόγειες προσβάσεις που φθάνουν στα σχολεία των παιδιών. Υπάρχει μια ολόκληρη πόλη κάτω από τα πόδια σας με ζωή.
 
Έχεις διακινηθεί σε άλλες χώρες;
 
Ναι! Συμπεριλαμβάνεται και το παλάτι του Μπάκιγχαμ! Τον χώρο της βασίλισσας! Είναι πολύ τρομακτικό. Πίστεψα πως δεν θα γυρνούσα ποτέ πίσω. Με είχαν κάνει παραγγελία για το Σαββατοκύριακο και με κράτησαν για 5-6 μέρες εκεί.
 
Έχεις πάει στο νησί του Επσταιν;
 
Δεν είμαι σίγουρη για αυτό, αλλά ναι έχω βρεθεί σε μερικά νησιά, αυτά είναι η προκάλυψη για τους πολύ πλούσιους. Πίσω από τις πόρτες γίνονται πολλά. Μην σας ξεγελούν τα κτίρια, οι είσοδοι είναι υπόγειες.
 
Ο Τομ Χανκς έχει αναμίξη σε όλο αυτό;
 
ΝΑΙ
 
Ο Τζον Τραβόλτα είναι κακός με τα παιδιά;
 
ΝΑΙ.
 
Ποιες ηλικίες διακινούν;
 
Οι περισσότερες παραγγελίες είναι για ηλικίες από 0 -15/16 μηνών. Μετά την ηλικία των 16 χρονών είσαι αρκετά μεγάλη και έτσι σε βάζουν στην γραμμή παραγωγής για να τους γεννάς μωρά. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι νεκροί αλλά παγιδευμένοι και δεν μπορούν να διαφύγουν.
 
Πόσο καιρό έμενες συνήθως σε μια ξένη χώρα;
 
Το περισσότερο που έχω μείνει σε μια ξένη χώρα είναι 3 βδομάδες ( Ρωσία). Δεν θα με άφηναν να γυρίσω εκτός και αν έκανα κάτι για το οποίο μισώ τον εαυτό μου… και έπρεπε να το κάνω επειδή φοβήθηκα. Με άφησαν να γυρίσω πίσω στην Καλιφόρνια και αφού μπήκα ξανά στον πλειστηριασμό τους ξέφυγα.
 
Έχεις δει ποτέ ερπετοειδή;
 
Ναι! Και δεν είναι αστείο! Επίσης υπάρχουν πειράματα με ανθρώπους, ψάξτε το , είναι κοινή γνώση!
Το έργο «VENOM» ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΕΊΟ!!!!!!!!!
 
Οι απαίσιοι διάσημοι σταρ κακοποιούν τα παιδιά τους;
 
Συνεχώς. Η διακίνηση έχει πολλές γεύσεις, η οικογένεια, γείτονες, ναρκωτικά, όργανα, μαύρη αγορά, σκλάβοι του σεξ, κτηνωδίες, μη κτηνωδίες, κτλ …
 
Πως τα κατάφερες να βγεις ζωντανή;
 
Έκανα αυτό που έπρεπε και δεν μπορώ να πω περισσότερα ακόμα, διότι θα ενοχοποιήσω πολύ κόσμο, και μου έχουν σώσει την ζωή.Ρωτήστε την υπηρεσία προστασίας του παιδιού που βρισκόμουν για ένα χρόνο.
 
Έχεις προσπαθήσει να μιλήσεις στο FBI;
 
Ναι, έχω επικοινωνήσει και ως αποτέλεσμα έχω πουληθεί σε πολλούς του FBI. Υπάρχουν καλοί και κακοί αστυνομικοί και μετά είναι η αδελφότητα. εκείνοι που είναι στην αδελφότητα δεν έχουν συνείδηση και αλληλοϋποστηρίζονται με τους τοπικούς πατρώνους.
 
Η εταιρεία WAYFAIR ΚΆΝΕΙ διακίνηση; 
 
Μα και βέβαια κάνει, είναι κοινό μυστικό. Ποιος αγοράζει ένα υπνοδωμάτιο από ένα φθηνό μαγαζί για $ 30,000;
 
Κρεμάνε τα κορίτσια από το ταβάνι;
 
Ναι. Κάποιες φορές από μεταλλικά καρφιά, κάποιες φορές τις δένουν με επιδέσμους για σεξ και κάποιες φορές για σατανικές τελετές , αδρενόχρωμα και μαγείρεμα. Όταν δώσουν μια τέτοια παραγγελία υπάρχουν δαίμονες να κρέμονται από το ταβάνι.
 
Διακινούν άνδρες;
 
Ναι! Δεν υπάρχει προτίμηση στην ηλικία. Όταν ήμουν εκεί, άνδρες και αγόρια δεν άντεχαν πολύ εξ αιτίας της μεταχείρισης που τους έκαναν. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα.
 
Έχεις δει διάσημους να κάνουν βασανιστήρια και θυσίες παιδιών;
 
Ναι, ονόματα πολύ γνωστά σε όλους μας.
 
Υπάρχουν αθλητές αναμεμιγμένοι σε αυτό;
 
Ο! ναι, όλοι οι αθλητές του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, είναι όπως η μαύρη Παρασκευή της διακίνησης. Είναι η χειρότερη μέρα για τα θύματα.
Σκέψου το σαν ένα διεθνή μπάτσελορ πάρτι.
 
Ποιοι διάσημοι σε χρησιμοποίησαν;
 
Πολλοί. Κάποιες φορές ήμουν ναρκωμένη και δεμένη ώστε να τους βλέπω ή να τους ακούω μόνο.
 
Ο Ροκ είναι μέσα σε αυτούς;
 
Ναι είναι, δες το ταττού από την Μοανα.
 
ΕΔΩ το instagram της με τις φωτος της και τα σχετικα






















Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις