Μήνυμα Anonymous!!!

 
 
Οι Anonymous έστειλαν μήνυμα στους πολίτες του Περού και στην κυβέρνηση του Περού που εξηγεί την μαζική παραίτηση!!!
 
Χαίρεται πολίτες του Περού, αυτό είναι ένα μήνυμα από τους Anonymous. Οι αστυνομικοί που χτυπούν τους ανθρώπους και διενεργούν άλλες εγκληματικές πράξεις, θα πρέπει να λογοδοτήσουν όπως και ο καθένας από μας, έχουν άλλο τρόπο και νομίζουν πώς έχουν την άδεια και την εξουσία να κάνουν ότι θέλουν. 
 
 
 
Αυτές τις στιγμές είμαστε όρθιοι στη μάχη, ο κόσμος είχε αρκετά με αυτό το Κογκρέσο που έχει απόδοση μόνο στη διαφθορά. Γι'αυτό χρειαζόμαστε ανθρώπους να διαδηλώσουν στους δρόμους για να αλλάξουμε τη μοίρα αυτής της χώρας. Δεν εμπιστευόμαστε το διεφθαρμένο Κογκρέσο σας. Merino! Θέλουμε την παραίτησή σου και την παραίτηση όλων των διεφθαρμένων υπουργών σου. Θα αρχίσουμε να βγάλουμε δημόσια όλες τις συζητήσεις σου, τις συμφωνίες σου, τις δουλειές σου, τα συμβόλαια, τις κάρτες, τις διευθύνσεις και τηλεφωνικοί αριθμοί. 
 
 
 
Ο Λαός του Περού θα συνεχίζει να αγωνίζεται και θα παραμένει όρθιο, δεν θα σταματήσουμε μέχρι να σε βγάλουμε, Merino προετοιμάσου διότι αυτό μόλις τώρα αρχίζει. Είμαστε οι Anonymous, δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε, περίμενέ μας...
 
Αυτό το μήνυμα έλαβε η κυβέρνηση του Manuel Merino και παραιτήθηκαν ΌΛΟΙ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις