ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ...!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα 
 
Η κυβέρνηση των Η.Π.Α έχει καταλήξει στην απόφαση ότι ο σερβερ από όπου λειτούργησε το σύστημα Ντομινιον ήταν μπλεγμένος στην μεταφορά / κλοπή ψήφων στις εκλογές των Η.Π.Α.
 
Οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν έρευνα όπου ανακάλυψαν πως ο σερβερ βρισκόταν στην Γερμανία. Για να γίνει κατορθωτό να έχουν τον σερβερ με νόμιμο τρόπο και να μπορεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, το υπουργείο εξωτερικών των Η.Π.Α όπως και ο γενικός εισαγγελέας Μπαρρ, ζήτησαν από την κυβέρνηση της Γερμανίας να τους επιτρέψουν να πάρουν τον σερβερ.
 
Τώρα η νομική ομάδα του Τραμπ έχει όλες τις αποδείξεις:
 
1. Ποιος έδωσε οδηγίες να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
 
2. Πότε δόθηκε η οδηγία να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
 
3. Ποιος ξεκίνησε τους αλγόριθμους για να γίνει η μεταφορά/ κλοπή των ψήφων.
 
Σε αυτή την επιχείρηση πήρε μέρος ο Αμερικανικός στρατός και άφησαν εκτός της ΣΙΑ, τον ισχυρότερο οργανισμό ασφάλειας της χώρας. 
 
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τραμπ έδιωξε τον Μαρκ Εσπερ από την θέση του υπουργού άμυνας, διαφορετικά θα μπορούσε να επέμβει και να ματαίωσει την όλη προσπάθεια.
 
Τώρα που έχουν όλες τις αποδείξεις ο αριθμός των ψήφων της κάθε πολιτείας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η νομική ομάδα του Τραμπ τώρα μπορεί να παρουσιάσει τα ευρήματα από τον σερβερ στο ανώτατο δικαστήριο και να αποδείξει ότι έγινε απάτη στις εκλογές και επομένως είναι παράνομες. 
 
Με αυτόν τον τρόπο ο Τραμπ κερδίζει την επόμενη τετραετία ακόμα και οκταετία αν το θέλει.
 
Αυτός είναι και ο λόγος που ακύρωσε την αγωγή στην Αριζόνα, απλά δεν του είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις