Και που να δείτε την συνέχεια εσείς που υποθηκεύσατε την Ελλάδα για τα επόμενα 99 χρόνια! Η μοίρα σας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις! Μα πάρα πολύ μεγάλες εκπλήξεις...

 Ομπάμα σε διαδηλωτές: Διοχετεύστε την οργή σας σε δράση και ψήφους | ΣΚΑΪ

Πρώτη φορά το 2007 είχα γράψει -τότε- σε τεχνική ανάλυση στους

AegeanTimes, ότι σε 3 χρόνια (εννοώντας το 2010) έρχεται μεγάλο πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα και επιβολή επιτήρησης στην οικονομία μας! Ενα άρθρο που έφερε τον τίτλο: "Ελληνική Οικονομία, Βαρομετρικό χαμηλό" και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις!

Το 2010 όταν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μου, πρώτος απ' όλους αποκάλυψα σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έρχεται δανειακή σύμβαση-μαμούθ η οποία θα ξεπερνά τα 110 δις ευρώ και δεν θα είναι 20 με 30 δις όπως έλεγαν τότε τα παπαγαλάκια. Αρχικά με είχαν αποκαλέσει ημίτρελο γιατί το ποσό φάνταζε εξωπραγματικό!

Τον Απρίλιο του 2010 αποκάλυψα ότι έρχεται μνημόνιο και επιτροπεία  που θα μας δένει χειροπόδαρα προκειμένου να σωθούν 4+1 Γαλλογερμανικές τράπεζες!

Οι παλιοί εδώ τα θυμούνται όλα! 

 

Την ίδια χρονιά, το "ευχαριστώ" ήταν ότι, μου έκλεισαν το προφίλ μου στο FB με το πρόσχημα ότι "διασπείρω ανυπόστατες ειδήσεις για την οικονομία"! Μιλάμε για τρέλα, όχι αστεία ...

Κυνηγήθηκα περισσότερο από τον καθένα από ποιους λέτε;;;

Από αυτούς που υποστήριζαν και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να υποστηρίζουν τον Ομπάμα και φυσικά τον Μπάϊντεν !!! 

Κι έρχεται τώρα ο ... αγαπημένος τους Πρόεδρος, να γράψει σε βιβλίο του, όσα προειδοποιούσα την τριετία 2007-2009 και όσα αποκάλυπτα στο κανάλι Εγνατία από το 2010 και μετά για τον ρόλο των τραπεζών ειδικά στην Γερμανία!

Κυριολεκτικά η μοίρα τους επιφυλάσσει άσχημα παιχνίδια!!!

Γιατί θέλω να δω τώρα, όταν κυκλοφορήσει το βιβλίο, τι θα λένε όσοι εγκλημάτησαν κατά της Ελλάδας, μαστιγώνοντας 11 εκ. ανθρώπους, λέγοντάς τους ότι "φταίνε οι Ελληνες για τα μνημόνια γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις για τις τυρόπιτες και γιατί έτρωγαν τα χρήματά τους στα μπουζούκια"!

Θέλω να δω όλη την σπείρα της κρίσιμης τριετίας 2010-2012, τι θα λένε που το ίνδαλμα τους ο Ομπάμα, τους βγάζει στην σέντρα και τους δίνει στεγνά, παραδεχόμενος (10 χρόνια μετά βέβαια), όσα αποκαλύπταμε τότε, ελάχιστοι οικονομολόγοι! Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού!

ΥΓ.

Και που να δείτε την συνέχεια εσείς που υποθηκεύσατε την Ελλάδα για τα επόμενα 99 χρόνια! Η μοίρα σας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις! Μα πάρα πολύ μεγάλες εκπλήξεις...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΦΙΛΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ ΑΝ ΘΕΣ ΒΑΛΕ ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ .
    ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΡΙΣΚΕΙΣ

    Αναγνωριστικό ιδιοκτησίας Google Analytics
    Favicon

    ΠΑΤΑΣ ΤΟ Favicon ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ .

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΕΥΡΩΠΕΗ // ΕΡΗΜΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΗΚΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ (ΜΕΡΚΕΛ) // ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ κυκλοφορουν πλεον με κάθε ανεση, (φροντιζουν με ερπετικες κυβερνησεις γι’ αυτό) αποκεφαλιζοντας Εληνες και Ευρωπεους, με τις ευλογιες των κομπλεξικων. Ακομα κε αν οι δημιοι του Ισλαμ αποκεφαλισουν τα ιδια τα παιδια τους, ακομα κε τοτε οι ξεφτελισμενοι κομπλεξικοι ευρωπαηκοι βρυκολακες θα κανουν διαδηλωσεις προπαγανδιζοντας την ελευθερια των συνορων, ώστε να ερθουν κε αλοι δημιοι του ισλαμ να γδαρουν ζωντανους και αυτους τους ιδιους πανηβλακες και να κρεμασουν τα ηλιθια τομαρια τους στα κατά τοπους καμπαναρια // Ωμες και φρικτες γραμες, διοτι το ιδιο και χοιροτερη είναι η ωμη και φρικτη αληθεια // ΕΝΑΣ ΑΡΧΙ-ΜΑΛΙΑΚΑΡΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ‘ΣΟΦΟΣ’ ΛΑΟΣ με συμπεριφορα νηπιου, που του φταινε παντα οι αλοι: οι εγκληματικες κυβερνησεις που ο ιδιος επελεξε, η ανυπαρκτη αντιδραση μπροστα στα φριχτα εγκληματα των πολιτικων και μπροστα στα στιφη των λαθρο-μουσουλμανικων κτηνων // Η νουθεσια ενος τετοιου μαλακα λαου δεν εχει απολυτως κανενα νοημα και αποτελεσμα. Πρεπει να παθει για να μαθει, αλα και παλι δεν θα μαθει. Η αξιοπρεπης επιβιωση αυτου του ηλιθιου πτωματοφαγου λαου με αυτά τα μυαλα, είναι απλα αδυνατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ !.
    ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ;.
    ΜΟΙΡΑ ;
    ΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑ ;
    ΒΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΔΩ ;
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ;
    ΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟ....
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΩΡΕ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ;
    ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ.
    ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΛΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ,ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΕ...
    ΝΑΙ ,ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ..
    ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ.
    Ο BIG MIKE ,ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.
    ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ;
    ΟΠΟΤΕ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ !.

    ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ;
    ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΛΘΕ.
    ΝΑ !.
    ΠΩΣ ΛΕΜΕ ;
    ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ ;.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ πάρα πολύ πριν γράφεται σχόλια να μπαίνετε στα μηνύματα του κινητού σας για να διορθώνετε τα ορθογραφικά λάθη.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν σας τζουζει σουζυ η αληθεια οι σχολιαστριες που κοπτονται απαντουν σε υφος χρυσαυγιτικο και με την ιδια κασετα εγω αυτο βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις