ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Rudy Giuliani, once 'America's mayor,' now mired in controversy, facing  legal scrutiny - ABC News 

 Ο RudyGiuliani, ο δικηγόρος του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι η

εκστρατεία είναι έτοιμη να χάσει εκλογικές υποθέσεις, σε μια προσπάθεια να μεταβιβάσει την τελική απόφαση για τον προεδρικό αγώνα, στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. 

Τα σχόλια του Giuliani ήρθαν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της Τρίτης στο Fox Business 'Mornings With Maria. 
 
Η Daily Mail ανέφερε ότι ο Giuliani επρόκειτο να εμφανιστεί εξ αποστάσεως στο δικαστήριο την Τρίτη σε μια υπόθεση που περιελάμβανε απόπειρα να αφαιρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφορίες αλληλογραφίας από την καταμέτρηση στην Πενσυλβάνια. 
 
«Ειλικρινά αυτή είναι μια υπόθεση που θα θέλαμε να πάρουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο», είπε. «Έτσι είμαστε προετοιμασμένοι σε μερικές από αυτές τις υποθέσεις να χάσουμε και να ασκήσουμε έφεση και να το προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο. 
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά, κείμενο που λέει "Giuliani Wants Supreme Court to Decide Election Rudy Giuliani (Angela Weiss/Getty Images) By Jeffrey Rodack Tuesday, 17 Nov 2020 1:48 PM"
 
 
Με λιγα λογια εννοει...πως έτσι και αλλιώς, και ασχέτως των θετικών αποτελεσμάτων του ελέγχου που διεξάγεται, θα πάρουν την υπόθεση της καλπονοθείας στο Ανώτατο Δικαστήριο. Θα κλείσουν το θέμα νομικά, εκθέτοντας έτσι εντελώς την Cabal και διαλύοντας ταυτόχρονα κάθε τυχόν αμφιβολία για τις μασονικές παρεμβάσεις στους "διορισμούς" κυβερνήσεων στις διάφορες χώρες - γιατί περί αυτού ο όλος προγραμματισμός και η προσπάθεια. 
 
Δεν τους ενδιαφέρει απλά το θέμα των ΗΠΑ. 
 
Επίσης, πως αυτό θα κρατήσει ακόμα...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις