Ήρθε η ώρα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, κείμενο που λέει "ΣΚΕΨΟΥ CENTERFOR CENTER FOR GLOBAL Η POPULATION REDUCTI BILLoMELIND MELIND GATESfour TO ΙΔΙΟ ATOMO ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΘΕΛΕΙ NA "ΣΩΣΕΙ" ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ME ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ! Pizer" 
 
Ήρθε η ώρα ο κόσμος να ξεσηκωθεί και να αντιδράσει σε όλα αυτά τα σκοτείνα σχέδια των γνωστών - άγνωστων λέσχων στις οποίες όλες οι κυβερνήσεις έχουν υποταχθεί! Η Pfizer που ταχα βρηκε το εμβολιο ανήκει καθαρά στον αντιχριστο γκειτς με πολλά εμβόλια στην Αφρική που στείρωσε εκατομμύρια γυναίκες, στην Ινδία που παρέλυσε παιδιά, και ουκ ολίγες φορές ο συγκεκριμένος μίλησε για μείωση του πληθυσμού και έλεγχο των ανθρώπων! Τυχαίο;
Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας MenAfriVac του Gates το 2002 στην Αφρική νοτίως της Σαχάρας, τα στελέχη του Gates εμβολίαζαν με βίαιο τρόπο χιλιάδες παιδιά της Αφρικής κατά της μηνιγγίτιδας. Περίπου 50 από τα 500 παιδιά που εμβολιάστηκαν ανέπτυξαν παράλυση!
Το 2014, η ένωση καθολικών ιατρών της Κένυας κατηγόρησε την ΠΟΥ και τον γκέιτς για τη χημική στείρωση εκατομμυρίων απρόθυμων γυναικών της Κένυας με μια εκστρατεία εμβολιασμού κατά του «τετάνου»!
Ανεξάρτητα εργαστήρια βρήκαν μετά από έρευνα μια συνταγήστειρότητας σε κάθε εμβόλιο που δοκιμάστηκε.
Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι είχε αναπτύξει εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία.
Παρόμοιες κατηγορίες προήλθαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.
«Germany’s BioNTech and the Bill Gates-backed Pfizer netted 30 million doses of their joint mRNA vaccine. The two companies joined forces in March to fast-track development.»
Λένε επίσης τωρα πως αν δεν εμβολιαστεί το 60-70% δεν θα φύγουν τα μέτρα αλλά θα έρθουν και πιο αύστηρα!
Μόλις εμβολιαστεί το 60-70% όλα τα μέτρα θα φύγουν!
Όλη η ΕΕ θα εμβολιαστεί απο τα συγκεκριμένα εμβόλια!
Ο κάθε νοήμων άνθρωπος, που παίρνει λίγη φώτιση απ´το Άγιο Πνεύμα μπορεί να καταλαβεί επακριβώς τους σκοπούς τους και το θεάτρο και καλοστημένο έργο που έχουν στήσει εναντίων της ανθρωπότητας!
Έβαλαν σκοπό ο κόσμος να πεινάσει, να χάσει τις δουλείες του, με τα παράλογα και παράνομα μέτρα τους!
Γιατί χωρίς να πεινάσει ο κόσμος και να καταστρέψουν τις οικονομίες μας δύσκολα μπορεί να υποταχθεί ο άνθρωπος!
Μα στερούν την ελευθερία μας στο όνομα της δήθεν υγείας μας, της όποιας οι αντίχριστοι πήραν την καθέδραν!
Τα πράγματα δυσκολεύουν! Ωφείλουμε να πολεμήσουμε και να αντισταθούμε και ας είμαστε σίγουροι πως ο Κύριος δεν θα τους επιτρέψει αυτήν την φορά, και πως όλα τα άνομα και σκοτεινά τους θα γίνουν φανερά!
«Τρία πράγματα θα χρειαστεί ο αντίχριστος για να ελέγξει τον κόσμο γιατί χωρίς αυτά δεν θα καταφέρει να ελέγξει τον κόσμο!
Το πρώτο σημείο που θα χτυπήσει ο διάβολος είναι το φαγητό, τα τρόφιμα, αυτά θα τα ελέγχει ο διάβολος γιατι χωρίς να ελέγχει αυτά δεν μπορεί να πέσει ο άνθρωπος εις την δική του παγίδαν!
Δεύτερον σημείο που θα χτυπήσει γιατί χωρίς αυτό πάλιν ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει, να κινηθεί και να επιβιώσει είναι αυτό το έρημον το χρήμαν το οποίο επρόδωσε Τον Διδάσκαλον Χριστόν!
Αυτό πρέπει να το ελέγξει και να το κρατά στα χέρια του! Χωρίς αυτό δεν μπορεί να ελέγξει τον κόσμο!
Και το τρίτο το φοβερότερο είναι η μετακίνησης απο τόπο εις τόπο, οι συγκοινωνίες (πλοία, αεροπλάνα, σιδηρόδρομοι, αυτοκίνητα)!
Όταν τα πιάσει αυτά τι θα κάνεις; Ή θα περπατείς ή θα υποταγείς!
Απόσπασμα ομιλίας μακαριστού Άγιου του Θεού πατρός Σάββα Αχιλλέως υπο τον τίτλο Αγωνία ο καιρός τοιυ αντίχριστου που έγινε το 1996 παρακαλώ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις