Βρέθηκαν δύο κομητείες στην Georgia με αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος - Δεν είχαν καταχωρηθεί ψήφοι του Ν.Τραμπ

Γιατί ο Τραμπ δεν μπορεί να αναβάλει τις εκλογές | Protagon.gr 

Σε δύο κομητείες στην Γεωργία βρέθηκαν κάρτες μνήμης με χιλιάδες ψήφους οι οποίες

δεν είχαν «φορτωθεί» στο σύστημα που χρησιμοποιήθηκε από την Πολιτεία.

Η πλειοψηφία των ψήφων ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

 

Η Γεωργία είναι η Πολιτεία η οποία υποτίθεται πως έχει «κερδηθεί» στο «νήμα» από τον Τ.Μπάιντεν κ

«Ο Gabriel Sterling του υπουργείου Εσωτερικών περιγράφει τι έγινε στην κομητεία Fayette: Υπήρχαν ψήφοι που δεν είχαν σκαναριστεί και βρίσκονταν σε κάρτα μνήμης αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν είχαν «φορτωθεί». Λέει πως ότι ήταν πιο εύκολα «ανακαλύψιμες» από την περίπτωση της κομητείας Floyd γιατί μπορούσαν εύκολα α δουν ότι ο αριθμός των εγγεγραμμένων στην Fayette ήταν υψηλότερος από που αυτούς που ψήφισαν συνολικά».

Η κομητεία Fayette είχε κερδηθεί από τον Ν.Τραμπ με 19 μονάδες διαφορά το 2016 ενώ αυτή την φορά είχε προβάδισμα 6 μονάδων όπως λένε οι The New York Times.

Ο ρεπόρτερ της Daily Beast Sam Brodey έγραψε στο Twitter: «Επιβεβαίωσαν 2,755 μη καταγεγραμμένες ψήφους στην κομητεία Fayette»

Χθες βρέθηκαν χιλιάδες επιπλέον ψήφοι σε κάρτα μνήμης που δεν «φορτώθηκαν» στην κομητεία Floyd όπου ο Τραμπ προηγείται με περισσότερες από 40 μονάδες.

«Έχουμε μια δεύτερη κομητεία στην Γεωργία όπου δεν καταμετρήθηκαν όλοι οι ψήφοι».

Η έρευνες συνεχίζονται διότι είναι πολύ πιθανό ότι έχου συμβεί παρόμοιες καταστάσεις και σε άλλες κομητείες. Η ουσία είναι πως η Πολιτεία κρίθηκε με πολύ μικρή διαφορά ψήφων άρα υπάρχει αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος. Ο Μπάιντεν τώρα μετά τις νέες ψήφους προηγείται μόλις με 13.000 ψήφους.

 

Σημειώνεται ότι η εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες την κατάθεση δικαστικής αγωγής στη Νεβάδα.

Πρόκειται για την τελευταία δικαστική αγωγή, σε μία σειρά αγωγών που έχουν κατατεθεί.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν από την εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ, η δικαστική αγωγή αιτείται την έκδοση δικαστικής εντολής για να ανακηρυχθεί ο Τραμπ νικητής των εκλογών στη Νεβάδα ή, εναλλακτικά, τα εκλογικά αποτελέσματα στην αναφερόμενη πολιτεία να ακυρωθούν και να μην επικυρωθεί νικητής.

 Σύμφωνα με εκπροσώπους της καμπάνιας του Ντόναλντ Τράμπ, έχουν αποκαλυφθεί αρκετά στοιχεία για περιπτώσεις ψήφων που θέτουν υπό αμφισβήτηση το σύνολο των εκλογών και "κλείνουν το κενό" ανάμεσα στις ψήφους Τράμπ και Μπάιντεν στην Πολιτεία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΟΙ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΨΟΦΙΖΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ (Σε αναλογια πληθυσμου είναι το πιο πτωματοφαγο κρατος της Γης. Στην πρωτη δεκαδα βρισκοντε οι Γερμανια, η Ρωσια και Η ΕΛΑΔΑ. Μονο περυσι καναμε εισαγωγη ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΤΩΜΑΤΑ απο Βουλγαρια, Τουρκια, Αλγερια, Αργεντινη, Νεα Ζηλανδια και του διαολου τη μανα. Μετα απορουμε γιατι μας πλακωσαν ολες οι αρωστιες του Σατανα και εχουμε κανει τρισ-εκατομυριουχους τους βρυκολακες φαρμακο-βιομηχανους) // Σκεφτειτε αγαπητοι φυλακισμενοι ραγιαδες (μας φυλακισε ΕΝΑΣ ΦΛΟΥΦΛΗΣ ορε??) οτι ολοκληρο δημοκρατικο κομα στην Αμερικη, δεν βρηκε σε ολοκληρη την Αμερικη εναν καθωσπρεπη υποψηφιο και εβαλαν ΕΝΑ ΟΡΘΙΟ ΠΤΩΜΑ, με σκοπο αργοτερα να το θαψουν και να προωθησουν την μαυρουκα που μεχρι περυσι εβριζε τον Μπαηντεν πατοκορφα σαν ατιμο, λαμογιο και παιδεραστη. Πηραν λοιπον ενα πτωμα (οπως π.χ. τα δουλικα της Νεας Δουλας στη Χαλκιδικη εβγαλαν βολευτη ενα αλο ορθιο πτωμα 82 χρονω, τον Βαγιωνα) και με χιλιες-δυο καλπο-νοθειες προσπαθουν να τον κανουν προεδρο των πτωματοφαγων. Και σας ρωταω αγαπητα μου ελευθερα και περηφανα εληνικα πτωματα και υποψηφιοι Μουσουλμανοι (φροντιζει ο εφιαλτης καθε μερα γι’ αυτό): εσεις θα ψοφιζατε ενα πτωμα? Διοτι τα τελευταια ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ στην Ελαδα αυτό κανουμε. Σαν καλοι πτωματοφαγοι ψηφιζουμε πτωματα και αυτά με τη σειρα τους μας εκαναν τελειως πτωματα // Οι Εβραιο-κο-μουνια-στες, οι λεχριτες δημοκρατες και τα υπολιπα κακοποια στοιχεια, το εβαλαν αμετι μωχαμετι ενα πτωμα να τον κανουν προεδρο. Δεν καταλαβενουν οι παληο-μαλιακαροι οτι αυτό ινε ντροπη για την Αμερικη? // Μασκαραλικια των μασκαριλιακιων που ντροπιαζουν το γοητρο της Αμερικης (η πουτανα οι δημοκρατια δεν ντροπιαζετε διοτι οι πουτανες δεν εχουνε τσιπα κε ο Μπαηντεν επισης δεν ντροπιαζεται διοτι ως γνωστον τα πτωματα δεν ντροπιαζοντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις