Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες...!!!

 

Στη Δανία, ένας νόμος που θα έδινε στις αρχές την εξουσία να εγχέουν βίαια ένα

εμβόλιο κοραναϊού έχει καταργηθεί μετά από εννέα ημέρες δημόσιας διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «επιδημικός νόμος» έδωσε στη Δανεζική κυβέρνηση την εξουσία να θεσπίσει υποχρεωτικά μέτρα καραντίνας εναντίον όσων έχουν μολυνθεί από μια επικίνδυνη ασθένεια, αλλά ήταν το μέρος που αφορούσε τους εμβολιασμούς που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη αναταραχή.

 

 

 

 

«Η Δανεζική αρχή υγείας θα μπορούσε να καθορίσει ομάδες ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν για να περιορίσουν και να εξαλείψουν μια επικίνδυνη ασθένεια», αναφέρουν οι τοπικές εκθέσεις.

«Όσοι αρνούνται τα παραπάνω μπορούν - σε ορισμένες περιπτώσεις - να εξαναγκαστούν σε φυσική κράτηση, με την άδεια της αστυνομίας. "

Ωστόσο, μετά από εννέα συνεχόμενες ημέρες διαμαρτυριών κατά του νέου νόμου, έχει πλέον καταργηθεί.

Με το εμβόλιο κοροναϊού να βλέπει, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο μελετούν τιμωρητικά μέτρα εναντίον εκείνων που αρνούνται να το πάρουν.

Την περασμένη εβδομάδα, υπογραμμίσαμε τον τρόπο με τον οποίο  οι αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν να απαγορεύσουν σε άτομα να εισέρχονται σε χώρους και να πετούν εάν δεν μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν πάρει το εμβόλιο.

Έτσι, ακόμα κι αν οι δημόσιες διαμαρτυρίες ενδέχεται να εμποδίσουν τις αρχές να κάνουν αναγκαστικούς εμβολιασμούς, τα άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να απολαύσουν κάθε είδους κοινωνική ζωή, να χρησιμοποιούν δημόσιες συγκοινωνίες ή ακόμη και να βρισκουν δουλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις