ΘΥΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ & ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται 
 
Κάποιος χρειάζεται να αναλάβει την ευθύνη και να κάνει την θυσία να μιλήσει και αυτή είναι η δική μας μάχη.
 
Δεν μπορώ να μιλήσω στην αστυνομία, στο FBI ή άλλο οργανισμό, δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, το μόνο που έχεις είναι τον εαυτό σου.
 
Κάνουν στα παιδιά πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε, 
 
ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
 
Κάποιοι δεν πιστεύουν πως το θέμα της διακίνησης παιδιών και των υπογείων πόλεων είναι υπαρκτό
, πιστεύουν ακόμα ότι είναι κατασκευασμένα ψέματα από κάποιους που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή απάνω τους.
 
Κανείς δεν θέλει να ξέρει, κανείς δεν θέλει να ακούσει την ομολογία των παιδιών.
Κανένας δεν μου ζήτησε να κάνω την ανάρτηση για τον Μπάιντεν, ξέρετε τι έκανα; πήραν ένα δευτερόλεπτο για να στηρίξουν και να προστατέψουν τον Τζο Μπαιντεν.
 
Ακούστε κάποια από τα ονόματα:
 
Ρον Τζερεμι, Ουασιγκτον, Μπιγιονσε, Ελεν Ντιτζενερες, Γουολπι, Λειντι Γκαγκα, Κρισσι Τιγκερ, Τζον Λετζεν, Τζον Ριβερς μήπως θέλετς να σας πω και άλλους;
 
Στον υπολογιστή του Μπαιντεν, δείχνει τον Χαντερ να κάνει σεξ με την δεκατετράχρονη ανιψιά του, ξαδέλφια του , με άλλα μέλη της οικογένειας του, με άλλα παιδιά και πολύ πιθανόν να αναφερθεί και το δικό μου όνομα σύντομα.
 
Αυτή την στιγμή κάποιος στην Γερμανία κάνει επεξεργασία δικού μου βίντεο που αφορά τις υπόγειες πόλεις, το μουσείο Γκρτι στο Λος ΄Αντζελες. Δεν ήθελα να πω κάτι μέχρι σήμερα διότι σκεφτόμουν πως θα με σκοτώσουν. Όμως ξέρετε κάτι; δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να μου κάνουν που δεν το έχω υποστεί.
 
Ο Ρον Τζερεμι ανακρίνεται τώρα, ξέρω πολλά για τον Ρον ( σκηνοθέτης- παραγωγός). Αφήστε με να σας εξηγήσω γιατί ξέρω, ο Μπαιντεν είχε νησί, ο Επστειν είχε νησί, ο Μαρκ ιδιοκτήτης του φβ είχε νησί και όλα αυτά να γειτονεύουν με το water island, ένα νησί για παιδιά.
 
Ο Τραμπ έχει σταματήσει μεγάλο μέρος της διακίνησης και έχει διαλύσει πολλά κυκλώματα διακινητών. Έχω κάνει πολλές αναρτήσεις πάνω σε αυτό το θέμα.
 
Αυτή την στιγμή έχει διαλύσει το μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης στην Αυστραλία το οποίο διακινούσε αποκλειστικά αγόρια. Ήταν το μεγαλύτερο κύκλωμα και ο αρχηγός του κάνει αυτή την δουλειά για πολλές δεκαετίες.
 
Ο στρατός έχει κάνει διαφορετική και εξειδικευμένη εκπαίδευση, γιατί ο στρατός να χρειάζεται να εκπαιδευτή για πόλεμο με υπέρυθρες ακτίνες στα υπόγεια αλλά και σε απόλυτο σκοτάδι; Επειδή ακριβώς υπάρχουν υπόγειες πόλεις, η πυκνότητα του οξυγόνου είναι διαφορετική,, υπάρχει διαφορετικός φωτισμός, διαφορετικός κόσμος κάτω από το έδαφος που περπατάτε και απλώνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.
 
Οι υπόγειες σήραγγες επικοινωνούν με τα σπίτια, τους ωκεανούς και με τόσα άλλα μέρη.
Και εγώ ψηφίζω Μπαιντεν αλλά για να πάει φυλακή, εκεί είναι που θέλω να πάει.
Κάποιος λέει στα σχόλια ότι η Τζον Ριβερς έχει πει ότι η Μισελ Ομπαμα είναι τραβεστί, μα φυσικά η Τζον Ριβερς είναι καλύτερες φίλες με την Ομπαμα.
 
Έχετε προσέξει πως κάποιοι που είναι μέσα στην λίστα του Επστειν συμπεριλαμβανομένων της δικαστή και του γιού της έχουν σκοτωθεί και κανένας δεν ρώτησε τίποτα.
Τι μας λένε τώρα , ότι οι κάμερες για την επίβλεψη του Επστειν στην φυλακή δεν λειτουργούσαν.
« Ο Επστειν δεν αυτοκτόνησε»
 
Έχουμε προβλήματα με τους διακινητές της, με κάποιους πολιτικούς και χολιγουντιανούς.
Το πιτσαγκειτ και τα όσα καταλογίζονται στον Ποτεστα είναι όλα αλήθεια.
 
Είχαμε να κάνουμε με άτομα πολύ καλούς γνώστες της μαύρης μαγείας, τελετών, βουντού και άλλα…
Τα χειρότερα δεν τα έχει πει κανείς ακόμα που αφορά στην εμπειρία των παιδιών της διακίνησης.
« Μητέρα «Όταν γύρισε ήταν πολύ κοντά σε σημείο να πεθάνει».
 
Σε μαστιγώνουν, σε κτυπούν μέχρι θανάτου ή πολύ κοντά, σε χαρακώνουν με μαχαίρια, βάζουν μαχαίρια μέσα σου και κάνουν πράγματα που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί.
 
Δεν μπορώ ακόμα να σας πω που βρίσκονται θα μένα τα σώματα του αδελφού μου, της αδελφής μου και άλλων παιδιών που έχω συναντήσει. Τώρα βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη κατάσταση για την ζωή μας.
 
Με ρωτάνε πως γίνεται να έχω ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μου νκαι λαμπερά μάτια, μόνο εγώ ξέρω τι έχω περάσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. gia osous to ereynoun einai megali pithanotita na einai legit to arthro alla .......stin ereyna den xwraei proswpiki krisi ...sympathate me pou to paizw dikigoros tou diabolou alla ean ematha kati apo ton kairo pou psaxnw einai oti einai eykolo na briskeis pragmata pou endynamwnoun tis pepithiseis sou (an kai proswpika thewrw kakantrwpous toys perisooterous apo daytoys ).Synepws ofeiloume gia aytoys pou den ereynoun na stirizoume , checkaroume kai na diastayrwnoume tis plirofories mias kai polloi anagnwstes einai apeiroi me tetoies ereynes kai plirofories , alloi den mporoun na to diaxeiristoun akomi kai ean oi arithmoi kai oi apodeikseis einai mprosta tous me dyo wres epifaneiaki ereyna kai alloi pou leitourgoun san apodmites kai diegeiroun tin amfibolia se ola ayta (megalo oplo twn exthrwn tis anthrwpotitas )idi prosgramatismenoi kai polles fores epi plirwmi gia na leitourgoun san estia prdoctive programming gia tous adaeis .Min pareksigisete to sxolio ...yparxoun apeires apodeikseis gia to hollywood , nickelodeon (proparaskeyi tvn arrwstwn epifanwn tis showbiz poy twra antikatastaithike apo to netflix meta ta skandala toy nickelodeon ), akomi kai stin aggia xwra mas exoun polles esties .Alla i trypa einai toso batheia pou kyriolektika paizeis tin zwi sou ereynontas antikeimenika ...Mpravo gia ta arthra sas kai ton diamoirasmo pliroforias ..me ekimisi
    Pan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θελεις σε παρακαλω γραφε Ελληνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικιο .ξαναγραφω σε ελληνικα λοιπον και εαν θελετε διαγραψτε το .

      Για οσους το ερευνουν ειναι μεγαλη πιθανοτητα να ειναι σωστο το αρθρο αλλα .......στην ερευνα δεν χωραει προσωπικη κριση ...συμπαθατε με που το παιζω δικηγορος του διαβολου αλλα εαν εμαθα κατι απο τον καιρο που ψαχνω ειναι οτι ειναι ευκολο να βρισκεις πραγματα που ενδυναμωνουν τις πεποιθησεις σου (αν και προσωπικα θεωρω κακανθρωπους τους περισοοτερους απο δαυτους ).Συνεπως οφειλουμε για αυτους που δεν ερευνουν να στηριζουμε , τσεκαρουμε και να διασταυρωνουμε τις πληροφοριες μιας και πολλοι αναγνωστες ειναι απειροι με τετοιες ερευνες και πληροφοριες , αλλοι δεν μπορουν να το διαχειριστουν ακομη και εαν οι αριθμοι και οι αποδειξεις ειναι μπροστα τους με δυο ωρες επιφανειακη ερευνα και αλλοι που λειτουργουν σαν αποδομητες και διεγειρουν την αμφιβολια σε ολα αυτα (μεγαλο οπλο των εχθρων τις ανθρωποτητας )ηδη προγραματισμενοι και πολλες φορες επι πληρωμη για να λειτουργουν σαν εστια πρεντικτιβ προγραμμινγκ για τους αδαεις .Μην παρεξηγησετε το σχολιο ...υπαρχουν απειρες αποδειξεις για το χολυγουντ , νικελοντεον (προπαρασκευη των αρρωστων επιφανων τις σοουμπιζ που τωρα αντικατασταθηκε απο το νετφλιξ μετα τα σκανδαλα του νικελοντεον ), ακομη και στην αγια χωρα μας εχουν πολλες εστιες .Αλλα η τρυπα ειναι τοσο βαθεια που κυριολεκτικα παιζεις την ζωη σου ερευνοντας αντικειμενικα ...Μπραβο για τα αρθρα σας και τον διαμοιρασμο πληροφοριας ..με εκτιμηση
      Παν

      Διαγραφή
    2. Οι λογοι της υποδειξης ειναι απλοι.Ο πρωτος ειναι γιατι το σωστο ειναι γραφουμε Ελληνικα και ο δευτερος ειναι οτι ειναι κουραστικο για καποιον που προσπαθει να το διαβασει.
      Απο τη στιγμη που δεν ειναι υβριστικο η προσβλητικο το σχολιο δεν υπαρχει λογος διαγραφης.
      Ο καθενας εδω μπορει να λεει τη γνωμη του υπο αυτες τις προυποθεσεις κι ας μη ν συμφωνουμε παντα.Κανεις δε διεκδικει το αλαθητο...

      Διαγραφή
  3. Εάν μπορείς να διαχειριστείς τα δελτία ειδήσεων και να ξέρεις απ'έξω όλα τα σενάρια που βλέπεις στις σαπουνόπερες τότε μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα αλλά δεν θες γιατί δεν είσαι προγραμματισμένος για τίποτα καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις