ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ...!!!

H Παγκόσμια Τράπεζα δεν θα δώσει (ακόμα) δάνειο στην Ελλάδα |  Fortunegreece.com 

ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. 

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2025.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ...!!!

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Και στην επίσημη σελίδα της ευρωκομμουνιστικής κομισιόν υπάρχει έγγραφο για το σχέδιο υλοποίησης διαβατηρίου εμβολιασμού, από το 2018.
    Έτσι για όποιον ενδιαφέρεται:
    https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα οι νεοελληνες ψηφιζουν οτι ευρολυγουρι πασαρει η σιωνιστικη ΕΕ και κατα συνεπεια οσο ειμαστε σε αυτην την παγιδα θα ζουμε τον κουμουνισμο στα χειροτερα του.αλλωστε ειναι γνωστο σε ολους οτι τον κουμουνισμο τον εφτιαξαν οι εβραιοσιωνιστες .

      Διαγραφή
  2. Οι Έλληνες ακόμα κοιμούνται άσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΩΝ που καταστρεψαν την Ελαδα και ξευτελισαν τους Εληνες // Αυτή η γενια λοιπον που τοτε φωναζε «ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και η οποια αποστερησε τους Εληνες απο ψωμι, παιδεια, ελευθερια, εργασια, αναπνοη και ολα τα δημοκρατικα και ανθρωπινα δικαιωματα, τωρα οι αθλιοι και ηλιθιοι απογονοι εκεινων των βρυκολακων φωναζουν παλι «ψωμι, παιδεια, ελευθερια». Δηλαδη ζητουν κατι που οι ιδιοι στερησαν. Απο ποιους το ζητουν?? Απο τους ιδιους που τα στερησαν // Είναι η ξευτελισμενη γενια των κο-μουνια-στων που οπου εβρισκε ανοιχτο εργοστασιο πηγαινε και με απεργιες το εκλεινε, με την σατανικη σκεψη «αφου θα είναι ανεργοι, θα είναι φτωχοι, οποτε εμας θα ψηφισουν» // Ενω λοιπον τοσον καιρο, με μια εγκληματικη υποκρισια (οπως παντα) σιχτιριζαν τον Εφιαλτη που δεν πηρε εγκαιρα και σκληρα μετρα εναντιον των Εληνων και καταδικαζαν τις μικρο-συγκεντρωσεις των νεων Εληνων, τωρα οι εγκληματικοι βρυκολακες απογονοι του σφαγεα με το κονσερβοκουτι Φλωρακη, το γυριζουν αναποδα κε τον σιχτιριζουν γιατι δεν τους αφηνει να κανουν ηλιθιες πορειες ο ενας πανω στον αλον χωρις φιμωτρα, οπως εκαναν εξω απο το δικαστηριο οπου οι δημοκρατες φυλακισαν τους πολιτικους τους αντιπαλους // Εν τω μεταξυ οι λεγομενες χαζες πατριωτικες δυναμεις, εαν δεν ηταν διασπασμενες σε εκατο θρυψαλα, θα μπορουσαν να αρθρωσουν ενα συνθημα της προκοπης: «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ» (οπως ελεγε ο ηρωας Καψαλης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι για τα ΚουΚουεδια εργάζονται. Και η Νέα Δαιμονοκρατια δορυφόρος του ΚΚΕ ήταν και είναι. Και ο μεγάλος "εθνάρχης"-σκαταρχης εβραιοντονμες Κατά Αμάν Αλής τέτοιος σιχαμερός κρυπτο Τροτσκιστής ήταν. Αυτός πρώτος αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία από την δεκαετία του '50 ακόμα!!! Πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα, δεν υπήρξε ποτέ. Όλοι προδότες λεπροί ήταν πλην Καποδίστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις