Στρατιωτικές συλλήψεις Διευθύντρια του NIH Monica Bertagnolli

 

Οι ερευνητές του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού

της JAG συνέλαβαν την Τετάρτη τη Διευθύντρια του NIH Monica Bertagnolli, μια αθλια του Deep State που προσπάθησε να εγκαινιάσει ένα δεύτερο Plandemic πριν από την Ημέρα των Εκλογών του 2024, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το COVID-19 και την Monkey Pox ως δικαιολογία για να επιβάλει την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου.


Η Bertagnolli, πτυχιούχος του Πρίνστον και ογκολόγος, ορίστηκε από τον Πρόεδρο Μπάιντεν για να υπηρετήσει ως διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας τον Μάιο του 2023, αφού τα Λευκα Καπελα έπιασαν, προσπάθησαν και εκτέλεσαν τον διαβολικό προκάτοχό της, Francis Collins, και την ομάδα του CDC, Rochelle. Ο Βαλένσκι. Η τελευταία είχε πιέσει για περιορισμούς στο Mpox—υποχρεωτική κάλυψη και υποχρεωτικοί πειραματικοί εμβολιασμοί mRNA Mpox, αλλά οι χειριστές της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που εξακολουθούσαν να ταλαιπωρούνται μετά την αποκάλυψη του αγαπημένου τους Plandemic— θεώρησαν ότι ήταν πολύ νωρίς για να εξαπατήσουν ξανά το κοινό.

Προφανώς είχαν αλλάξει γνώμη και η ξαφνική ανατροπή τους δεν είχε περάσει απαρατήρητη.

Την Τρίτη, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER) υπεκλεψε μια κλήση μεταξύ της Μπερτανιόλι και του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ, Δρα Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. Σε αυτό, η Bertagnolli ρώτησε εάν ο ΠΟΥ ήταν έτοιμος να κηρύξει το Mpox έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος και είπε ότι οι ενεργές κρίσεις υγείας θα βοηθούσαν την «Πρόεδρο Χάρις» να εξασφαλίσει τη νίκη τον Νοέμβριο. Επιπλέον, σημείωσε ότι το να πείσει το κοινό ότι ο Mpox μολύνει πλέον ετεροφυλόφιλους ήταν ένα βασικό συστατικό της ατζέντας της Χάρις. Επιπλέον, παρακάλεσε τον Ghebreyesus να κηρύξει τα στελέχη του κορωνοϊού FLiRT και LB.1 ως «παγκόσμια καταστροφή». Ενώ ο Γκεμπρεγέσους συμφώνησε ότι δύο φόβοι για την υγεία είναι καλύτεροι από έναν, είπε ότι το να εστιάσουμε και στα δύο ταυτόχρονα θα φαινόταν ύποπτο και συνέστησε να αναβληθούν οι νέες δηλώσεις για τον COVID έως τον Οκτώβριο.

«Η Πρόεδρός σας Χάρις μπορεί να χρειαστεί μια έκπληξη τον Οκτώβριο και μπορούμε να βοηθήσουμε με αυτό», είπε ο Γκεμπρεγέσους στην Μπερτανιόλι.

«Ναι, μια έκπληξη Οκτωβρίου. εξαιρετική ιδέα», απάντησε με σιωπηλούς, συνωμοτικούς τόνους.

Στην πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών, μια Έκπληξη Οκτωβρίου είναι ένα απροσδόκητο γεγονός, επινοημένο ή απρογραμμάτιστο, με τη δυνατότητα να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου. Οι εκπλήξεις του Οκτωβρίου χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα, αλλά ο όρος μπήκε στην κοινή γλώσσα το 1980, όταν ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν, φοβούμενος ότι μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής για την απελευθέρωση Αμερικανών ομήρων που κρατούνται στο Ιράν θα μπορούσε να κερδίσει αρκετές ψήφους στον Τζίμι Κάρτερ για να επανεκλεγεί. φέρεται να έκανε μυστική συμφωνία με τους ιρανούς ηγέτες να καθυστερήσει την απελευθέρωση των ομήρων μέχρι την ημέρα των εκλογών. Ο Ρήγκαν κέρδισε και την ημέρα της ορκωμοσίας του - λίγα λεπτά αφότου ολοκλήρωσε την 20λεπτη εναρκτήρια ομιλία του - η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν ανακοίνωσε την απελευθέρωση των ομήρων. Ο υποτιθέμενος στόχος της συμφωνίας ήταν να σταματήσει τον Carter από το να κάνει μια έκπληξη Οκτωβρίου. Εν ολίγοις, ο Ρέιγκαν κέρδισε τον Κάρτερ οριακα. Ο frontman του Reagan, William Casey, είχε αναφέρει τον όρο «October Surprise» στον Τύπο περισσότερες από μία φορές.

Η Harris, η Bertagnolli, το NIH και ο ΠΟΥ προφανώς πιστεύουν ότι το να εκπλήσσουν τους πολίτες με νέες εντολές και να τους ενθαρρύνουν να ψηφίζουν μέσω ταχυδρομείου αντί να κινδυνεύουν να μολυνθούν είναι μια μεγάλη ιδέα.

«Πριν τερματίσουν την κλήση, η Monica Bertagnolli, τώρα κρατούμενη Bertagnolli, είπε στο γουρούνι της ΠΟΥ ότι η Harris ήθελε τουλάχιστον το 75% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων να ψηφίσουν μέσω ταχυδρομείου. Υπάρχει μόνο ένας λόγος που αρέσουν στους Δημοκρατικούς τα ψηφοδέλτια μέσω ταχυδρομείου - για να εξαπατήσουν τον δρόμο τους προς τη νίκη», είπε η πηγή μας.

Η ηγεσία της JAG, πρόσθεσε, έκρινε ότι οι δηλώσεις της Bertagnolli στον Ghebreyesus ισοδυναμούσαν με ομολογία και αρκετά ουσιαστικές ώστε να εκδοθεί στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης κατηγορώντας την για συνωμοσία για εξαπάτηση του έθνους, καταστολή ψηφοφόρων και προδοσία. Ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall υπέγραψε το ένταλμα και έστειλε ερευνητές της JAG για να συλλάβουν τον Bertagnolli την Τετάρτη το πρωί. Η σύλληψή της συνέπεσε με τον Ghebreyesus που αποκάλεσε δημόσια την ψεύτικη επιδημία Mpox διεθνή έκτακτη ανάγκη.

Οι ερευνητές της JAG αντιμετώπισαν την Bertagnolli καθώς εριξαν στα λάστιχα στην κατηγορία S 680 Mercedes της, αξίας 250.000 δολαρίων. Όταν της έδειξε το ένταλμα, διαμαρτυρήθηκε χωρίς έκπληξη, υποστηρίζοντας ότι ούτε η JAG ούτε ο αμερικανικός στρατός είχαν δικαιοδοσία επί των δημοσίων υπαλλήλων.

"Ασε με ήσυχο. Πρέπει να πάω στη δουλειά τώρα», επέμεινε.

«Η δουλειά σου τελείωσε, αλλά επειδή τα ελαστικά σου έχουν ξεφουσκώσει, θα σου κάνουμε μια ευγενική βόλτα εκεί που ανήκεις», απάντησε ένας ερευνητής.

Η πηγή μας είπε ότι οι ερευνητές την έφεραν σε ένα κέντρο επεξεργασίας JAG.

«Θα μείνει λίγο και μετά θα πάει στο GITMO. Θα σου πω αυτό, Μάικλ, η ζωή μας θα ήταν πολύ πιο εύκολη εάν οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο σταματούσαν να επιβεβαιώνουν τους Deep Staters σε θέσεις εξουσίας», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις