Η Kimberly Cheatle προσπαθεί (αλλά αποτυγχάνει) να αυτοκτονήσει στο GITMO

 

Η ντροπιασμένη πρώην Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών Κίμπερλι Τσιτλ

νοσηλεύτηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο του Γκουαντάναμο το βράδυ της Παρασκευής, αφού άνοιξε τον αριστερό της καρπό με μια μεταλλική λωρίδα που είχε αφαιρέσει από το σουτιέν της, ανέφεραν πηγές του GITMO .

Περίπου στις 10:30 μ.μ., ένας φυλακας του Camp Delta που έλεγχε τις καμερες ασφαλειας είδε την Cheatle να αυτοτραυματίζεται με ένα ημιάκαμπτο σύρμα, προκαλώντας λιμνη αίματος από τον καρπό της. Αμέσως σωριάστηκε στο πάτωμα φωνάζοντας και είχε χάσει σημαντική ποσότητα αίματος μέχρι να φτάσουν οι νοσοκομοι στο κελί δύο λεπτά αργότερα. Οι νοσοκομοι, είπε η πηγή μας, κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την Cheatle και στη συνέχεια την μετεφεραν στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία. Η Cheatle εξακολουθεί να βρισκεταιι σε "σταθερή" κατάσταση μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο.

Μια έρευνα στο κελί της αποκάλυψε ότι η Cheatle είχε με κάποιο τρόπο ένα σουτιέν με συρματινες μπανελες, που θεωρείται απαγορευμενο στο Camp Delta. Είχε αποκολλήσει τα νάιλον καπάκια στις δύο άκρες και είχε ακονίσει το ατσαλινο συρμα στο τσιμεντένιο πάτωμα.

«Το δικό της είναι ένα από τα πολλά κελιά στα οποία έχουμε τοποθετήσει κάμερες, αλλά οι φυλακες που παρακολουθούν τη ροή κινούνται μεταξύ τεσσάρων, πέντε, έξι κελιών και δεν βλέπουν τα πάντα ταυτοχρονα. Οι φρουροί εδωσαν καταθεση και κανένας δεν είπε ότι την είδαν να αφαιρεί το σύρμα από το σουτιέν της και να το ακονίζει. Αλλά όταν παρακολουθήσαμε μια επανάληψη των σκηνων απο τις καμερες, ήταν οντως ετσι. Αυτά τα σουτιέν απαγορεύονται. Στις γυναίκες κρατούμενες δινονται μαλακά σουτιέν, οπότε αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πώς κρατησε αυτο. Δεν ήξερε πώς να αυτοκτονήσει για να αιμορραγήσει γρήγορα, αλλά σίγουρα προσπαθούσε να αυτοκτονήσει», είπε η πηγή μας.

Η Τσιτλ, πρόσθεσε, ήταν μη επικοινωνιακή και απρόβλεπτη από τη σύλληψή της στις 23 Ιουλίου, αλλά μέχρι την Παρασκευή είχε εμφανίσει τάσεις αυτοκτονίας. Οι ερευνητές του Τμήματος Εγκληματικών Ερευνών του Στρατού φέρεται να είχαν «αγριέψει» την Τσιτλ πριν την στείλουν στο GITMO.

«Συμβαίνει», είπε η πηγή μας. «Μερικές φορές χρειάζεται μια μικρή επιθετική ανάκριση. Αλλά η Cheatle δεν μιλάει και είμαστε σίγουροι ότι έχει απαντήσεις που χρειαζόμαστε σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Τραμπ. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι διέταξε τη Μυστική Υπηρεσία να αποφύγει το κτίριο στο οποίο βρισκόταν ο ελεύθερος σκοπευτής και θα ήταν ωραίο να αποδείξουμε ότι γνώριζε το άτομο που πάτησε τη σκανδάλη και δεν είμαστε καν σίγουροι ότι ήταν ο Τόμας Κρουκς. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα δικαστήριο με κάθε τρόπο, αλλά μόλις γίνει καλά, θα την πιέσουμε πολύ σκληρά για απαντήσεις».





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις