Μέλος του Συμβουλίου Λευκων Καπέλων αποβλήθηκε επειδή υποστήριξε την Χάρις

 

Ένα μέλος του συμβουλίου

των Λευκων Καπέλων εξωστρακίστηκε την παρασκευή, αφού ατομα απο το προσωπικό ειπαν οτι ειχε αυτοκολητα στον προφυλακτήρα υπέρ της kamala harris είπε μια πηγή απο το γραφειο του στρατηγού Eric M. Smith.

Ο υποπτος αξιωματικός, ένας αντισυνταγματάρχης, είναι βετεράνος μάχης με τις Η.Π.Α. Η 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία του Στρατού, η οποία είχε να βοηθήσει το σχεδιασμό πολλών ενεργειων των Λευκων Καπελων κι αποστολών στις όποιες απώλειες θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Η πηγή μας δεν υπέδειξε ότι ο αξιωματικός μπορεί να σαμποτάρει σκόπιμα τις επιχειρήσεις αλλα δημιούργησε το φάσμα της υποψίας.

Στο Fort Liberty φέρεται να είδαν αυτό το "Harris-Walz 2024", "In Harris We Trust" "Trump 4 Prison"  καθώς αυτό ηταν σταυμευμενο στην καθορισμένη θέση στάθμευσης του. Η πηγή μας είπε ότι οι φρουροί έστειλαν φωτογραφίες του οχήματος στο γραφείο του Smith για ερευνα.

Σύμφωνα με την πηγή μας, που έμαθε για την κλήση σε μια «σύσκεψη έκτακτης ανάγκης "εκείνο το απόγευμα, ο φαινομενικά αντιπατριώτης αξιωματικός ην αρχή ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δει τα αυτοκόλλητα στο φορτηγό του και δεν είχε ιδέα πώς έφτασαν εκεί. Ειπε οτι Deep Staters προβοκάτορες βάζουν τα αυτοκόλλητα στο φορτηγό του για να τον στήσουν, για να φαίνεται ό τι ήταν υποστηρικτής της Χάρις και υποστήριξε ότι αν ήταν μυστικός υποστηρικτής της Χάρις, δεν θα διαφημιζε την πίστη του σε αυτήν . 


«Το MSM διέφθειρε τη γυναίκα μου. MSNBC και CNN και έφτασαν κοντά της. Λυπάμαι τρομερά, στρατηγέ Σμιθ, και θα εκτιμούσα που μου επισημανατε αυτό το πρόβλημα», είχε πει ο αξιωματικός στον στρατηγό Smith στο τηλεφώνημα.

Ο Αξιωματικός έλεγε ψέματα. Το Fort Liberty Army Criminal Investigation Division (CID) βρήκαν μόνο ένα σετ ανυψώσιμων αποτυπωμάτων - του αντισυνταγματάρχη. Όταν ο στρατηγός ανέφερε τα αποτυπώματα στην κλήση, ο αξιωματικός τον κατηγόρησε ότι συγκέντρωσε ψευτικα στοιχεία.
 

 Ο Σμιθ απάντησε ότι θα μπορούσε να κατηγορήσει τον αξιωματικό για την παραβίαση του άρθρου 88 τ ης υπηρεσίας μπορεί να διωχθεί για συκοφαντιση εναντίον του Προέδρου.

Ο αξιωματικός αποκάλυψε τα αληθινά του συναισθηματα. «Αλλά ο Τραμπ δεν είναι ο γαμημένος πρόεδρος και δεν θα ξαναγίνει ποτέ», είπε στο αυτί του στρατηγού. «Ναι, τα έβαλα στο φορτηγό μου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό».

Λοιπόν, ο στρατηγός έκανε κάτι για αυτό. Έδιωξε τον αξιωματικό από το συμβούλιο των Λευκών Καπέλων. Το Σάββατο, ο CID έφτασε στο σπίτι του αξιωματικού και τον έθεσε σε κατ οίκον περιορισμό, τοποθετώντας του ένα μόνιμο βραχιολι αστραγάλου και αναωτηθηκαν γιατί η σύζυγός του δεν βρισκόταν πουθενά.

Την Κυριακή, η CID έμαθε ότι η σύζυγος είχε απομακρυνθεί 300 μίλια μια εβδομάδα νωρίτερα, αναφέροντας τις ασυμβίβαστες πολιτικές διαφορές ως τον λόγο που εφυγε. Είπε στο CID ότι ο σύζυγός της, όχι εκείνη, άρχισε να παρακολουθεί με εμμονή το CNN και το MSNBC νωρίτερα μέσα στη χρονιά και ότι η κάλυψη του Τραμπ από τα δίκτυα είχε στραβώσει ύπουλα το μυαλό του συζύγου της μέχρι που κατέληξε στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι ο Τραμπ ήταν εξεγεριστής και εχθρός της Αμερικής. .

«Η σύζυγος λέει ότι είναι σκληρη υποστηρικτής του Τραμπ και άφησε τον σύζυγό της επειδή αρνήθηκε να σταματήσει να παρακολουθεί τα ΜΜΕ και να σέρνει το όνομα του Τραμπ στη λάσπη κάθε βράδυ στο τραπέζι του δείπνου», είπε η πηγή μας, προσθέτοντας ότι ο αξιωματικος θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό. μέχρι που η JAG αποφασίσει τη τυχη του.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις