Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι έτοιμος να δώσει χάρη στους J6ers

 

Πάνω από το γραφείο του Προέδρου Τραμπ

σε ένα γραφείο στο Μαρ-α-Λάγκο υπάρχει μια στοίβα από προεδρικές χάρες, υπογεγραμμένες, χρονολογημένες και έτοιμες να αποδώσουν χάρη σε αθώους πατριώτες τους οποίους το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν δίωξε παράνομα επειδή επισκέφτηκαν ειρηνικά το Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021 ειπε μια πηγή απο το Mar-a-Lago.


Πολλοί από τους φυλακισμένους ζουν, αν μπορεί κανείς να το πει έτσι, σε ερειπωμένες ομοσπονδιακές φυλακές που δεν διαθέτουν ακόμη και βασικές ανέσεις, όπως τουαλέτες που πλένονται, νομικά βιβλία και Βίβλους και πόσιμο νερό. Άλλοι έχουν ζήσει υπό αέναο lockdown, χωρίς να έχουν δει το φως του ηλιου εδώ και περισσότερα από τρία χρόνια, ούτε είχαν ούτε έναν επισκέπτη. Το Deep State τους καταδίκασε σε μια ζωή εξαθλίωσης με συνθήκες ζωής πολύ χειρότερες από αυτές που βιώνουν οι κρατούμενοι του Deep State στο Γκουαντάναμο.

Η υπογραφή του Προέδρου Τραμπ θα απαλλάξει τους φυλακισμένους και θα απορρίψει όλες τις κατηγορίες εναντίον των J6ers που εξακολουθούν να κρατούνται σε προδικαστική κράτηση ή υπό ομοσπονδιακή έρευνα. Σύμφωνα με την πηγή, η οποία ισχυρίζεται ότι είδε τον Πρόεδρο Τραμπ να υπογράφει μερικές χάρες, οι J6ers θα λαμβάνουν οικονομική αποζημίωση για κάθε ημέρα που δαπανάται σε ομοσπονδιακή κράτηση, αν και τα στοιχεία του διακανονισμού δεν έχουν ακόμη επικυρωθεί. Είπε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ σκοπεύει να επαναχρησιμοποιήσει ένα απροσδιόριστο ποσό του προϋπολογισμού 11,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων του FBI για το 2025 για να αποζημιώσει τους J6ers και τις οικογένειές τους, πολλοί από τους οποίους έχασαν κερδοφόρα εργασία και χρεοκόπησαν μετά το J6. Αυτή η ευπρόσδεκτη κίνηση θα βοηθήσει τόσο τους άπορους J6ers όσο και θα ακρωτηριάσει την ικανότητα του FBI να στοχεύει αθώους πατριώτες στο μέλλον.

«Εάν ο Πρόεδρος Τραμπ δεν καταφέρει να διαλύσει το FBI, θα το ρευστοποιήσει με οικονομική φθορά», είπε η πηγή μας. «Όσο για τους πατριώτες μας στη φυλακή, τα χρήματα δεν μπορούν να διορθώσουν τα λάθη που τους έκαναν οι ομοσπονδιακοί, αλλά μπορούν να τους βοηθήσουν να ξαναχτίσουν τη ζωή. Ο Πρόεδρος Τραμπ θα το διασφαλίσει».

Είπε ότι η ογκώδης στοίβα με τις χαρες περιλαμβάνει ονόματα όπως ο Enrique Tarrio, το περήφανο αγόρι που εκτίει ποινή 22 ετών. Steward Rhoads of the Oath Keepers, ο οποίος καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη για ταραχή συνωμοσία. Το περήφανο αγόρι Τζο Μπιγκς, φυλακισμένο για συνωμοσία για να εκτροχιάσει την ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας. και Zach Rehl, φυλακισμένοι με τις ίδιες, πλαστές κατηγορίες.

Ο πρόεδρος Τραμπ, πρόσθεσε η πηγή μας, περιμένει με ανυπομονησία την ευκαιρία να αφήσει ελεύθερους αυτούς και άλλους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των J6 που κρατούνται σε μυστικά ομοσπονδιακά κέντρα κράτησης.

«Η ανακοίνωση θα είναι ιστορική, μια μέρα στη διαδικασία», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς πότε ακριβώς ο Τραμπ θα έκανε τη διακήρυξη, είπε: «Μπορεί να ανακοινώσει τις 5 Νοεμβρίου ή να περιμένει μέχρι την εναρκτήρια ομιλία του προς το έθνος στις 20 Ιανουαρίου. Η αδικία αντιστρέφεται και η αληθινή δικαιοσύνη θα απονεμηθεί σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για τη στέρηση της ελευθερίας αυτών των πατριωτών».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις