Ο CJCS Charles Brown ισχυρίζεται ότι είναι "μυστικός" πατριώτης

  

Η ιστορία τείνει να επαναλαμβάνεται.



Ο αείμνηστος Mark A. Milley, πρώην Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου, δικάστηκε, καταδικάστηκε και εκτελέστηκε για προδοσία τον Οκτώβριο του 2023, έχοντας προδώσει το έθνος, «ορκίστηκε πίστη» στον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν και είχε καταδικαστεί για έναν κόσμο την οποία οι ΗΠΑ και η Ουκρανία συγχωνευονταν σε μια ενιαία χώρα που ονομάζεται «Ηνωμένες Πολιτείες της Ουκρανίας», που κυβερνάται από κοινού από τον Volodymyr Zelenskyy και τον Joseph Biden. Μετά τη σύλληψή του στις 25 Σεπτεμβρίου 2023, ο Milley ισχυρίστηκε ότι η φαινομενική προδοσία του ήταν πράξη, ότι αυτός και ο Ντόναλντ Τραμπ εργάζονταν μαζί, λαθραία, για να ανατρέψουν το Deep State και ότι η κράτηση του έθεσε σε κίνδυνο το «σχέδιο» του Τραμπ. Όταν οι ερευνητές της JAG είπαν στον Milley ότι θα επικοινωνούσαν με τον Trump για να επιβεβαιώσουν την ιστορία, η Milley είπε ότι το σχέδιο ήταν τόσο ριζωμένο στη μυστικότητα που ο Πρόεδρος Trump δεν θα αναγνώριζε την ύπαρξή του ή τον ρόλο του Milley. Είχε υποστηρίξει στωικά την αθωότητά του ακόμη και όταν ο Πρόεδρος Τραμπ κατέθεσε εξ αποστάσεως στο δικαστήριο, λέγοντας ότι ο Milley έπρεπε να εκτελεστεί, αλλά η πρόσοψη του Milley τελικά έσπασε την ημέρα της εκτέλεσής του, με τον ίδιο να φώναζε θαρραλέα: «Η Ουκρανία είναι το μέλλον», πριν επελθει ο θάνατός του.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Ο διάδοχος του Milley, ο στρατηγός Τσαρλς Κ. Μπράουν, προφανώς στροβιλίζει ένα παρόμοιο νήμα από τη σύλληψή του το πρωί της Κυριακής, ισχυριζόμενος χωρίς στοιχεία ότι, πριν από την ανεπιτήδευτη κράτηση του, είχε εκθέσει πατριωτικά τους πιστούς στρατιωτικούς του καθεστώτος - και ότι κάποιος στη διοίκηση πρέπει να  ανακάλυψε την ταυτοτητα  του και τον "εδωσε".

Όπως αναφέρθηκε, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τον Brown με βάση ένα email που είχε στείλει σε πάνω από 600 αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, μεταξύ των οποίων και ο στρατηγός Smith. Σε αυτό, ο Μπράουν απαξίωσε σκληρά τον Πρόεδρο Τραμπ και ενθάρρυνε τους 600 να ψηφίσουν Μπλε τον Νοέμβριο, ακόμα κι αν ο υποψήφιος ήταν η Χάρις. Ο Μπράουν άφησε να εννοηθεί ότι θα έβρισκε στην Χάρις έναν δρόμο προς τη νίκη.

Την Τρίτη ο Μπράουν καθόταν απέναντι από τους ανακριτές της JAG σε μια αίθουσα ανακρίσεων. Τον αντιμετώπισαν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προκαλώντας την απέχθεια, την αμηχανία και, αργότερα, τη διασκέδαση του Μπράουν. Αρνήθηκε ότι εξουσιοδότησε και έστειλε την επιστολή. Υποστήριξε ότι το «κάλυμμά» του είχε ξεσκεπαστει και ότι το Deep State είχε παραβιάσει τον λογαριασμό του email για να τον δημιουργήσει.

Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τον ισχυρισμό του, ο Μπράουν είπε ότι ήταν πατριώτης και υποστήριξε τη MAGA και τον Ντόναλντ Τραμπ. Μπήκε σε έναν φαινομενικά περίπλοκο μύθο που περιγράφει λεπτομερώς την αφοσίωσή του στον Τραμπ και τη μυστηριώδη αποστολή του να αποκαλύψει προδοτικούς στρατιωτικούς που υποκινούν τη μετάβαση του καθεστώτος σε μια κυβέρνηση ενός κόσμου. Απέδωσε το «ψεύτικο email» στην αγάπη και τον σεβασμό του για τον Πρόεδρο Τραμπ, λέγοντας: «Με ανακάλυψαν και μου το έκαναν αυτό, οπότε θα έπεφτα. Είμαι πιστός στον Πρόεδρο Τραμπ. Οι πραξεις μου μιλούν από μόνες τους».

Τον Αύγουστο του 2020, ο Πρόεδρος Τραμπ επέβλεψε την ορκωμοσία του Μπράουν ως Αρχηγού του Επιτελείου της Πολεμικής Αεροπορίας, καλωσορίζοντας τον στα «μεγάλα πρωταθλήματα» και επαίνεσε τη «φανταστική δουλειά του». Δεν είναι σαφές εάν ο Τραμπ εκείνη την εποχή εμπιστευόταν πραγματικά τον Μπράουν, γιατί ο πρόεδρος κρατά τους φίλους του κοντά και τους εχθρούς του πιο κοντά. Ωστόσο, ο Τραμπ είχε επίσης πει: «Ο Charles επιβεβαιώθηκε 98 χωρίς τίποτα. Αυτό με προβληματίζει λίγο, σωστά; Ενενήντα οκτώ — (γέλιο). Δεν έχω ακούσει ποτέ - δεν το έχω ξανακούσει αυτό».

Ο Μπράουν ανέφερε την προσαγωγή στους ανακριτές ως απόδειξη ότι ο Τραμπ τον εμπιστευόταν και το αντίστροφο.

«Αυτό σας διδάσκουν στο σχολείο Deep State; Να πεις ότι είσαι πραγματικά πατριώτης όταν σε πιάνουν. Ο Milley δοκίμασε το ίδιο κόλπο - είναι νεκρός τώρα», είπε ένας ανακριτής στον Brown.

«Το ξέρω,δεν είμαι ηλίθιος. Αν το έγραφα αυτό, πιστεύετε πραγματικά ότι θα είχα προσθέσει τον Smith ως παραλήπτη; Αυτό πρέπει να σου μυρίζει. Υπηρετώ τη χώρα μου με τιμή», απάντησε ο Μπράουν.

«Όλα τα Deep Staters τελικά χαλάνε», είπε ο ανακριτής. «Δεν διαφέρεις. Καταλαβαίνετε ότι θα μιλήσουμε με τον Πρόεδρο Τραμπ – θα δούμε αν θα σας εγγυηθεί αφού διαβάσει το email σας».

«Ο πρόεδρος δεν γνωρίζει. Το κάνω για αυτόν, όχι μαζί του», είπε ο Μπράουν.

«Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να ελπίζετε ότι αισθάνεται φιλάνθρωπος, γιατί σύντομα, πολύ σύντομα, θα δικαστείτε ως εχθρός μαχητής στο GITMO», είπε ένας ανακριτής.

Η πηγή μας είπε ότι ο Μπράουν αρνήθηκε έναν ανιχνευτη ψευδους

«Δεν θα έκανε το τεστ ανιχνευτή ψεύδους. Είπε ότι μόνο ο Θεός μπορούσε να επαληθεύσει την ιστορία του. Έχω ακούσει ότι ο ναύαρχος Κράνταλ έχει άλλα στοιχεία, αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτά, και αν ο Μπράουν δεν βρει κάποια θαυματουργά απαλλακτικά στοιχεία, οι μέρες του είναι μετρημένες», είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις