Η Delta Force συλλαμβάνει τον επικεφαλη του Μικτού Επιτελείου Στρατου Στρατηγο Τσαρλς Μπράουν για ΠΡΟΔΟΣΙΑ

 

Τα Λευκα Καπελα

συνέλαβαν τον πιο κακόβουλο στρατιωτικό πιστό του καθεστώτος: τον Πρόεδρο του Μικτού Επιτελείου Στρατηγο Τσαρλς Κ. Μπράουν, έναν διορισμένο απο τον Μπάιντεν που έστειλε email σε μυριάδες αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, δίνοντάς τους εντολή να αποκηρύξουν τον Ντόναλντ Τραμπ εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Την επομένη της ημέρας που ένας γενναίος Πρόεδρος Τραμπ επέζησε από μια αποτρόπαια απόπειρα δολοφονίας, ο στρατηγός Smith στο Camp Pendleton έλαβε ένα email που εστάλη από την επίσημη διεύθυνση του Μπράουν. Με βάση τα ονόματα που αναφέρονται στο πεδίο CC, 630 αξιωματικοί έλαβαν την αλληλογραφία, κυρίως Μαύρα Καπέλα αλλά και δύο εξέχοντα Λευκα Καπέλα, εκτός από τον στρατηγό Σμιθ.

«Η τρομερή απόδοση του Αρχηγού, του Προέδρου Τζο Μπάιντεν στη συζήτηση —ήταν άρρωστος από κρυολόγημα— και δυστυχώς ο Τραμπ που επέζησε από τη σφαίρα μας έχουν φέρει σε μια καταστροφική κατάσταση. Θα κερδίσει τον Νοέμβριο, και όχι με μικρή διαφορά. Βιωνουμε μια επανάληψη της κατολίσθησης του Regan του 1984 - ένα πραγματικό κόκκινο κύμα. Όταν συμβεί αυτό, είμαστε καταδικασμένοι εκτός και αν στρατολογήσουμε άλλους που εκτιμούν τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου έναντι του χάους και του διχασμού. Εάν λαμβάνετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σας γνωρίζω και μπορώ να βασιστώ στην υποστήριξή σας… Εγώ (και πολλοί από εσάς) θα απολυθούμε στις 20 Ιανουαρίου 2025, εάν κερδίσει ο Τραμπ και ο κίνδυνος να πάμε συλλογικά στο GITMO είναι πραγματικός. Κανείς μας δεν θέλει αυτό το μονόδρομο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιθανότητα η Καμάλα Χάρις να αντικαταστήσει τον Μπάιντεν ως υποψήφιο των Δημοκρατικών.

«Μέχρι τη Δευτέρα, η Kamala Harris πιθανότατα θα επιλεγεί για να μας οδηγήσει σε μια εποχή ευημερίας, ενότητας και δύναμης. Εάν συμβεί αυτό, έχει την πλήρη υποστήριξή μου, και θα πρέπει να έχει και τη δική σας. Αφήστε τη συνείδησή σας να σας καθοδηγήσει, όχι εξωτερική επιρροή ή υπαρξιακές κρίσεις. Εάν ο Μπάιντεν αποσυρθεί, πρέπει να συσπειρωθούμε πίσω από την Χάρις. Ας της βρούμε έναν δρόμο για να κερδίσουμε, θα είναι το μέλλον μας», συνέχισε ο Μπράουν.

Μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ πιστεύει ότι ο Μπράουν τα χάλασε, κατά λάθος, με κάποιο τρόπο, προσθέτοντας το όνομα του Σμιθ στη λίστα των παραληπτών—ένα ανεξιχνίαστο λάθος.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς τα έκανε έτσι», είπε η πηγή μας, «αλλά ήταν στο ραντάρ εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το email ήταν προδοσία. Η συμβουλή αυτού του κλόουν Μπράουν είναι μέρος του λόγου που το Deep State δίνει στην Ουκρανία απεριόριστα χρήματα. Ο στρατηγός Σμιθ αποφάσισε ότι ήταν καιρός να επισπεύσει το ταξίδι του στο GITMO».

Ο στρατηγός και οι σύμμαχοί του στην Κοινή Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων άρχισαν να σχεδιάζουν τη σύλληψη του Μπράουν στις 16 Ιουλίου. Ανέθεσαν στην Delta Force τη διεξαγωγή της επιχείρησης, η οποία περιελάμβανε την αρπαγή του Μπράουν μετά την εμφάνισή του στην πανεπιστημιούπολη του Aspen Security Forum, όπου ο Μπράουν και η πολιτική ανταποκρίτρια του Fox News Jennifer Ο Γκρίφιν είχε μια θερμή κουβέντα για τον ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών στις κοσμικές υποθέσεις την περασμένη Παρασκευή—λίγο μετά την υποτιθέμενη τυχαία παγκόσμια διακοπή της πληροφορικής που επηρέασε 8,5 εκατομμύρια συσκευές Windows.

Ενώ η Γκρίφιν και ο Μπράουν σε ήπιο λόγο συζήτησαν για την ικανότητα του Μπάιντεν - ο Μπράουν απάντησε στις ερωτήσεις της με υπεκφυγές - η Δέλτα βρισκόταν ήδη έξω από το σπίτι του στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια και ερευνούσε το σύστημα ασφαλείας του για αδυναμίες. Ως τύχη, η διαδοχική διακοπή του κυβερνοχώρου είχε επηρεάσει τον ασύρματο συναγερμό του Brown, επιτρέποντας στην Delta ανεμπόδιστη πρόσβαση στο εσωτερικό. Είχαν το αδημοσίευτο δρομολόγιο του Μπράουν και ήξεραν ότι θα επέστρεφε σπίτι την Κυριακή το απόγευμα. Και θα περιμεναν.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο Μπράουν μπήκε στο δρομολογιο του περίπου στις 6:00 μ.μ. Μπαίνοντας μέσα, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με μια τριάδα χειριστών της Delta των οποίων τα όπλα ήταν στραμμένα στο κεφάλι και τον κορμό του. Ο Μπράουν τέθηκε υπό σύλληψη για προδοσία και του δόθηκε στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης.

Διέταξε την Delta να παραιτηθεί, λέγοντας ότι αυτός, ο υψηλότερος στρατιωτικός αξιωματικός στη χώρα, είχε διοριστεί από τον Πρόεδρο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν και ότι η εξουσία του σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν απόλυτη. Η συνήθως ήρεμη συμπεριφορά του μετατράπηκε σε πολεμική και απείλησε άγρια ​​να δικαστουν στο στρατοδικείο Δέλτα επειδή δεν υπάκουσαν τις άμεσες εντολές ενός ανώτερου αξιωματικού.

Η στάση του του χάρισε ένα κοντάκι στο κεφάλι και έπεσε αναίσθητος.

Ξύπνησε φιμωμένος και δεμένος στο πίσω μέρος ενός βαν καθώς κατευθυνόταν προς ένα κέντρο επεξεργασίας JAG.

«Σύντομα θα ενωθεί με τους συντρόφους του στο GITMO», είπε η πηγή μας. «Η μοίρα του δεν θα είναι διαφορετική από τη δική τους».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις