Το ριάλιτι που προσποιείται τις προεδρικές εκλογές σηματοδοτεί το τέλος της αμερικανικής εταιρείας


 Ένας άνδρας που φοράει μάσκα και ένας ηθοποιός του ριάλιτι παρουσιάζονται στον αμερικανικό λαό ως υποψήφιοι για την προεδρία. Δεν είναι περίεργο που το 80% των πολιτών των ΗΠΑ πιστεύουν ότι η χώρα τους «ξεφεύγει από τον έλεγχο».

 https://www.msn.com/en-us/news/politics/ar-BB1q67uH

 Αυτή η οπτική αναπαράσταση του χρέους των ΗΠΑ δείχνει γιατί η παράσταση θα πρέπει να τελειώσει.

  

Καλωσορίσατε στις τελευταίες ημέρες της εταιρείας ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι που οργανώνουν αυτή την προεκλογική φάρσα είναι ότι εκεί έξω, υπάρχει αυτό το πράγμα που είναι γνωστό ως πραγματικότητα και όσο κι αν προσπαθείς να το αποφύγεις, τελικά έχει τον τρόπο να σε φτάσει.

Ας ξεκινήσουμε με την Καμάλα Χάρις, η οποία είναι πλέον η υποψήφια των «Δημοκρατικών» Κομμάτων που τελικά έβγαλαν την πρίζα στο αργό σόου του Τζο Μπάιντεν. Παρόλο που δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε 100% οι πηγές μας στο Πεντάγωνο λένε το άτομο που θα φορά τη μάσκα και προσποιούμενο την Καμάλα Χάρις είναι προπονητής ποδοσφαίρου με το όνομα Καμ Κάμερον. Θα τον συμβουλεύσει ο μεγάλος  "Mike Obama" για το πώς να συμπεριφέρεται σαν μια «έγχρωμη γυναίκα». Αυτή είναι η ομάδα που θα είναι οι χαμένοι στο προγραμματισμένο σόου.


https://en.wikipedia.org/wiki/Cam_Cameron

Θα μπορούσατε να φανταστείτε αυτό το άτομο να πηγαίνει σε διαπραγματεύσεις ως ίσο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ή τον Σι Τζινπίνγκ;



Δείτε ποιος την υποστηρίζει, ο Γκάβιν Νιούσομ, οι Κλίντον και οι συνήθεις ύποπτοι. «Αυτό είχε ήδη προγραμματιστεί εβδομάδες, αν όχι μήνες πριν. Περισσότερα από το τσίρκο δείχνουν στο παιχνίδι», σχολιάζει πηγή του Πενταγώνου.

https://www.businessinsider.com/democrats-endorsing-kamala-harris-to-replace-joe-biden-2024-7

Αυτό είναι το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς τι είναι αυτό που ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να παραδίδει κρυφά κατά την έξοδό του;

https://www.bitchute.com/video/yeNIDlTlvss6

Τέλος πάντων, τώρα ας δούμε τον «Ντόναλντ Τραμπ». Αρχικά, ας επιβεβαιώσουμε ότι το άτομο που εμφανίζεται στην παρακάτω φωτογραφία ως Τραμπ, δεν είναι αυτός. Η επίσημη βιογραφία του Τραμπ λέει ότι έχει ύψος 1,9 μέτρα, ενώ η βιογραφία του Βανς λέει ότι έχει ύψος 1,7 μέτρα. Τώρα δείτε τους να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο στην παρακάτω φωτογραφία.

Αυτός ο Τραμπ είναι μικρότερος από 1,90».

(Ορισμένες πηγές αμφισβητούν αυτό το λέγοντας ότι ο Vance είναι επίσης 6'3″, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε σίγουροι ότι ο πραγματικός Τραμπ μένει ασφαλής στο όρος Cheyenne)

Αυτό επιβεβαιώνει όσα μας είπαν στο παρελθόν αυτόπτες μάρτυρες στο Mar A Largo. το πρόσωπο που εμφανίζεται δημόσια ως Τραμπ δεν είναι αυτός. Συνεχίζουμε να ακούμε από τις πηγές της αμερικανικής διαστημικής δύναμης ότι ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στη στρατιωτική βάση του όρους Cheyenne στο Κολοράντο και διευθύνει τα στρατιωτικά λευκά καπέλα. Αυτός ο Τραμπ που βλέπουμε τώρα δημόσια είναι ένας ηθοποιός με λευκά καπέλα που εργάζεται για τον Τραμπ στο όρος Cheyenne.

Προς το παρόν όμως, ας δούμε αυτόν που μέχρι πρόσφατα εμφανιζόταν δημόσια.

Σημειώνουμε ότι συμμετείχε σε ένα ριάλιτι δολοφονίας Ελευθεροτέκτονων (ναι, συχνά σκοτώνουν πραγματικούς ανθρώπους στις εκπομπές τους) που είχε σχεδιαστεί για να του κάνει μια φωτογράφιση και να τον ορίσει ως νέο ηγέτη της US Corporation.

Οι πληροφοριοδότες αποκαλύπτουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της ασφάλειας του Τραμπ στην εκδήλωση δεν ήταν οι μυστικές υπηρεσίες, αλλά άπειρα και απροετοίμαστα μέλη του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

https://americanmilitarynews.com/2024/07/whistleblowers-say-most-of-trumps-security-were-not-secret-service-gop-rep-says/

Ως απόδειξη του πώς αυτή η απόπειρα δολοφονίας ήταν μια ψεύτικη εκπομπή, ρίξτε μια ματιά στην ηθοποιό στο παρακάτω βίντεο που προσποιείται ότι είναι πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών.



Αυτά τα παιδιά στην Αφρική έκαναν καλύτερη δουλειά στην υποκριτική και θα έπρεπε να προσληφθούν για την επόμενη εκπομπή δολοφονίας.


Ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών Νταν Μπονγκίνο έριξε τα "βομβα" στην εκπομπή του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με τον Τάκερ Κάρλσον και τον Ντέιβιντ Σακς:


«Μου είπαν επίσης ότι ο Διευθυντής των Μυστικών Υπηρεσιών έχει λάβει οδηγίες από τη Διοίκηση και τον Γραμματέα του DHS ότι αν θέλετε να διατηρήσετε τη δουλειά σας, θα κρατήσετε το στόμα σας κλειστό για αυτό».

Εφόσον προφανώς δεν το έκανε, ο επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας δέχθηκε αυτή την ευρέως αποκηρυγμένη φάρσα.


Σε κάθε περίπτωση, ο Τραμπ που μέχρι πρόσφατα εμφανιζόταν δημόσια, είναι ένας σιωνιστής, όπως και ο αντιπρόεδρός του J.D. Vance. Εδώ μπορείτε να τους δείτε να φορούν ένα εβραϊκό κάλυμμα υποταγής ενώ φιλούν τον τοίχο ενός παλιού οχυρού που χτίστηκε από τους Ρωμαίους καταστροφείς του έθνους της Ιουδαίας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για τον ίδιο J.D. Vance.

Ο Τραμπ που συνηθίζαμε να βλέπουμε δημόσια είναι αυτός που προώθησε το «Operation Warp Speed» για να δολοφονήσει όσο το δυνατόν περισσότερους Αμερικανούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τοξικά εμβόλια. Ο Βανς είναι συνεργάτης της Battelle Biodefense Laboratories (που χρηματοδοτείται από τον Anthony Fauci για τη Moderna) που είπε «Ας απολύσουμε χιλιάδες νοσοκόμες που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο».

https://www.gospanews.net/en/2024/07/19/shady-affairs-of-trumps-vp-alongside-pentagon-cias-globalists-of-ukrainian-bio-labs-vance-partner-of-a-trust-funded-by-fauci-for-moderna-vaccine/

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να τον παρακολουθήσετε να λέει «Στην Αμερική, αγαπάμε τους Εβραίους».

https://www.bitchute.com/video/MVUV3J4NcmJk

Ως Εβραίος, το βρίσκω αυτό προσβλητικό όπως νομίζω ότι θα ένιωθα προσβεβλημένος αν ήμουν μαύρος και μου έλεγαν «Στην Αμερική αγαπάμε τους μαύρους». Γιατί να διαλέξετε μια συγκεκριμένη ομάδα για αγάπη;

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είπε ότι η επιλογή του Βανς από τον Τραμπ είναι «Ένας χαιρετισμός στη CIA» ότι «το τρένο τους θα συνεχίσει».

https://www.realclearpolitics.com/video/2024/07/21/robert_f_kennedy_jr_trump_picking_jd_vance_is_a_salute_to_the_cia_that_their_gravy_train_is_going_to_continue.html

Τέλος πάντων, αυτή την Τετάρτη το ριάλιτι των Χαζάρων Μαφίων που προσποιείται ότι είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα καλωσορίσει τον πραγματικό τους ηγέτη, τον μαζικό φόνο Μπενιαμίν Νετανιάχου. Εβραίοι ακτιβιστές απελευθέρωσης όπως ο Χένρι Μάκοου λένε «Ο Τραμπ εγκαθίσταται για να οδηγήσει τη Δύση σε έναν αυτοκτονικό πόλεμο εναντίον του Ιράν, της Ρωσίας και της Κίνας».

https://www.henrymakow.com/

Τώρα συνειδητοποιώ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές. Εδώ, για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν πραγματικά ενθουσιώδη Hulk Hogan να λέει ο Τραμπ «θα κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά».


Εντάξει, ας δούμε τώρα την πιθανότητα να έχουμε να κάνουμε με δύο ανταγωνιστικά χρονοδιαγράμματα, όπως λένε οι πηγές της Μυστικής Διαστημικής Δύναμής μας. Λένε ότι ένα χρονοδιάγραμμα παρουσιάζει έναν σιωνιστή Τραμπ που ωθεί τα εμβόλια και θέλει να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στο άλλο χρονοδιάγραμμα, ο πραγματικός Τραμπ στη Διαστημική Βάση του Όρους Cheyenne στο Κολοράντο παίζει 5D σκάκι και πρόκειται να αποκαλυφθει μετα τις εκλογες...






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS















ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις