O Στρατος συλλαμβάνει τον γιατρό του Μπάιντεν για συνωμοσία για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών

 

Οι ερευνητές της JAG

του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνέλαβαν τον γιατρό Kevin O'Connor την περασμένη εβδομάδα, αφού παραδέχτηκε ότι δεν είχε δει ή εξετάσει ποτέ ιατρικά τον πραγματικό Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν στην επαγγελματική του καριέρα, ανέφεραν πηγές της JAG .

Ο O'Conner είναι Αμερικανός γιατρός και συνταξιούχος συνταγματάρχης του στρατού των ΗΠΑ, ο οποίος φαινομενικά έγινε γιατρός του Μπάιντεν στις 25 Ιανουαρίου 2021. Τα επιτεύγματά του είναι εντυπωσιακά: 22 χρόνια στρατιωτικής θητείας που περιελάμβανε χρόνο στην 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία και στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ. Άρχισε να εργάζεται ως γιατρός το 2006 υπό την κυβέρνηση Μπους και, τρία χρόνια αργότερα, διορίστηκε γιατρός του αντιπροέδρου.

Ο απόφοιτος του 1992 του New York Institute of Technology College of Osteopathic Medicine φαίνεται να προβάλλει επαγγελματισμό και πατριωτισμό, αλλά οι διαρκείς δεσμοί του με την οικογένεια Μπάιντεν ύψωσαν τις κόκκινες σημαίες μεταξύ των Λευκών Καπέλων τον Ιούλιο του 2022, όταν διέγνωσε για πρώτη φορά τον Sleepy Joe με COVID-19, με συνταγή Paxlovid , και τον διέταξε να απομονωθεί στο υπόγειο. Τα Λευκα Καπελα είχαν δύο λόγους να αμφισβητήσουν τη διάγνωση: Πίστευαν -αλλά δεν μπορούσαν να αποδείξουν- ότι ο ασθενής του O'Conner ήταν ο  "ηθοποιός" του Biden, Arthur Roberts, και το σπίτι του Biden στο Delaware ήταν άδειο εκείνη την εποχή, δείχνουν τα αρχεία παρακολούθησης .
 

Τα Λευκα Καπελα τον Αύγουστο ζήτησαν «συνέντευξη» με τον O'Conner, ο οποίος μέχρι τότε είπε ότι ο Μπάιντεν είχε βγει αρνητικός στον COVID-19 και ήταν σε τέλεια φυσική και πνευματική κατάσταση, αλλά απέρριψε την πρόσκληση σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις. Η πηγή μας είπε ότι οι τα Λευκα Καπελα δεν είχαν επαρκή στοιχεία για να συλλάβουν τον O'Conner, αλλά τον κράτησαν στα ραντάρ τους.

«Θα παραδεχτώ κατά καιρούς ότι έχουμε μια λοξή προκατάληψη δίνοντας στους πρώην στρατιωτικούς το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Δεν μας αρέσει να πιστεύουμε ότι οι δικοί μας θα μπορούσαν να μετατραπούν σε συνεργάτη του Deep State. Αλλά, όπως γνωρίζετε, συμβαίνει πολύ συχνά για τις προτιμήσεις μας.

Πρόσθεσε ότι ο O'Conner είχε γίνει στόχος χιλιάδων εργατοώρων στρατιωτικων και ηλεκτρονικής παρακολούθησης και ούτε μία φορά μεταξύ 2022 και 2024 δεν είχε δώσει στον Μπάιντεν μια εξεταση η μια συνταγη επειδή οι ευθύνες του προσωπικού γιατρού ενός προέδρου περιλαμβάνουν διεξαγωγή ετήσιων εξετάσεων και μετάβαση με πρόεδρο σε όλα τα ταξίδια εξωτερικού και εσωτερικού.

Η παραδοξότητα έφτασε σε οριακό σημείο την περασμένη εβδομάδα, όταν ο O'Conner διέγνωσε τον Μπάιντεν με COVID-19 ενώ βρίσκονταν στο Λας Βέγκας και είπε ότι ο Μπάιντεν θα επέστρεφε στο Ντέλαγουερ για να τεθεί σε καραντίνα μέχρι να υποχωρήσουν τα «ήπια συμπτώματά του». Η πηγή μας είπε ότι ο O'Conner δεν θα μπορούσε να έχει κάνει τη διάγνωση στο Βέγκας επειδή δεν ήταν αρχικά στο Βέγκας. Αντίθετα, ο O'Conner παρακολουθούσε ένα σεμινάριο οστεοπαθητικής στο Meridian Health Mountainside Medical Center στο Νιου Τζέρσεϊ, καθώς η είδηση ​​για το νέο κρούσμα COVID-19 του Μπάιντεν έγινε δημόσια υπόθεση. Επιπλέον, το πρόγραμμά του έδειξε ότι δεν θα επέστρεφε στο DC μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Δεδομένης της εξαιρετικά ασυνήθιστης περίστασης, οι ερευνητές της JAG που παρακολουθουσαν τον O'Conner στο Νιου Τζέρσεϊ ζήτησαν άδεια από τους ανωτέρους για να τον κρατήσουν. Έχοντας λάβει πράσινο φως, στις 19 Ιουλίου σταμάτησαν τον O'Conner έξω από ένα εστιατόριο στο Montclair, NJ, και του είπαν ότι ήθελαν να έχουν μια εγκάρδια συνομιλία για τη σχέση του με τον Joseph Biden. Ο O'Conner, είπε η πηγή μας, ήταν λιγότερο ενθουσιώδης με την ιδέα, υποστηρίζοντας ότι η JAG δεν είχε καμία εξουσία πάνω του και ότι οι υποθέσεις του και του Μπάιντεν ήταν απόρρητες, προστατευμένες από το απόρρητο γιατρού-ασθενούς, το HIPPA και τις επιθετικές συμφωνίες μη αποκάλυψης που είχε υπογραφει το 2021. Οι ερευνητές, ωστόσο, νοιάζονταν λιγότερο για το σύμφωνό του με το Deep State παρά για την εξομολόγηση, και ενθάρρυναν τον O'Conner να συνεργαστεί - ή να πάει γρήγορα στο Guantanamo Bay.

«Λοιπόν, είπαν ένα μικρό λευκό ψέμα – ότι τους ενδιέφερε μόνο ο Μπάιντεν, ότι αν ο Ο’ Κόνερ συνεργαζόταν, θα είχε πλήρη ασυλία. Δεν είχαν την άδεια να βάλουν αυτού του είδους την προσφορά στο τραπέζι, αλλά κανουμε ό,τι πρέπει», είπε η πηγή μας.

Ωστόσο, ο O'Conner είπε ψέματα ξεκάθαρα.

Όταν ρωτήθηκε πώς είχε επιβεβαιώσει την υποτιθέμενη περίπτωση COVID-19 του Μπάιντεν, είπε «Ο Δρ. Stuthelpsthucp» στο UMC Trauma Center στο Βέγκας είχε κάνει την αρχική διάγνωση και του διαβίβασε τα αποτελέσματα.

Ο JAG γρήγορα έμαθε ότι κανένας γιατρός με αυτό το όνομα δεν είχε ασκήσει ποτέ ιατρική στο UMC Vegas. Η ιστοσελιδα μίλησε αργότερα με έναν ρεσεψιονίστ του UMC Vegas, ο οποίος είπε, «Αυτό είναι ένα περιεργο όνομα. Όχι, δεν έχουμε Stuthelpsthucp στο προσωπικό».

Δεν είναι σαφές γιατί ο O'Conner είπε ένα ψεμα που μπορεί να απορριφθεί εύκολα.

Μέχρι τότε, οι ερευνητές είχαν μεταφέρει έναν απρόθυμο O'Conner σε ένα κοντινό δωμάτιο μοτέλ και του είχαν βάλει χειροπέδες.

Σύμφωνα με την πηγή μας, οι ερευνητές «έβαλαν τις χειροπεδες» στον O’Conner, «παίρνοντάς του συνέντευξη» για έξι ώρες πριν αρχίσει τελικά να ραγίζει. Η ιστορία που τους είπε φαινόταν απίθανη και παράλογη. Είπε ότι δεν ήξερε αν ο Μπάιντεν είχε COVID-19. δεν μπορούσε να το ξέρει γιατί ποτέ δεν είχε αξιολογήσει τον Μπάιντεν για κάποια ασθένεια, ούτε είχε κρατήσει ποτέ στηθοσκόπιο στο στήθος του Μπάιντεν.

Αποκάλυψε ότι είχε αξιολογήσει κάποτε «έναν άνθρωπο που έμοιαζε» στον Μπάιντεν αλλά στην πραγματικότητα ήταν κάποιος άλλος.

 «Ο O’Connor είπε ότι του ζητηθηκε από τον Xavier Becerra να κάνει τσεκαπ σε ένα από τα διπλά σώματα του Joe Biden. Δεν ήξερε την ταυτότητα του άνδρα, αλλά ο τύπος προφανώς έκανε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό του για να μοιάζει περισσότερο στον Μπάιντεν. Σίγουρα είμαστε εξοικειωμένοι με τις ρεαλιστικές μάσκες, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε αυτήν την ιστορία. Ο O'Conner είπε ότι ορκίστηκε μυστικότητα», είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, είπε στους ανακριτές ότι πέρασε δύσκολα πιστεύοντας ότι ο Μπάιντεν είχε ταξιδέψει στο Βέγκας, γιατί είχε την εντύπωση ότι ο Μπάιντεν βρισκόταν στο Ντέλαγουερ όταν έγινε το ταξίδι.

Η πηγή μας είπε ότι η ομολογία του O'Conner, αν και περίπλοκη και φαινομενικά επινοημένη, ήταν επαρκής πιθανή αιτία για τη σύλληψή του με την κατηγορία της εξαπάτησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και ίσως προδοσίας.

Το μέλλον του είναι αβέβαιο. Ο O'Conner ζει τώρα σε ένα κέντρο κράτησης της JAG ενώ οι ερευνητές εργάζονται για να προσδιορίσουν αν ο πραγματικός Τζο Μπάιντεν είναι ζωντανός ή νεκρός.

Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος έχει επικριθεί εδώ και καιρό επειδή υποδηλώνει ότι ο Μπάιντεν είναι ζωντανός, σε αντίθεση με άλλα εναλλακτικά ειδησεογραφικά πρακτορεία που ισχυρίζονται ότι είναι νεκρός και έχει φύγει εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, έχουμε κάνει αυτή τη διακήρυξη, επειδη δεν έχουμε ακόμη δει αδιάψευστη, συγκεκριμένη, αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι είναι νεκρός, όπως και τα Λευκα Καπελα στους οποίους μιλαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα πολιτική αναταραχή και τη σχολαστική φροντίδα του Deep State στην ενορχήστρωση εθνικών εξαπατήσεων, ωστόσο, τείνουμε περισσότερο να πιστεύουμε ότι ο Sleepy Joe έφυγε από αυτόν τον κόσμο πριν από λίγο καιρό, πιθανώς, όπως λένε οι Ρώσοι, αφού κατά λάθος εγκλωβίστηκε στο Οβάλ Γραφείο και είδε τον Μπαράκ Ομπάμα και τον "Big Mike" Ρόμπινσον σε απρεπεις στασεις που υποδηλωναν το φυλο τους και τις σεξουαλικες τους προτιμησεις.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις