ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΛΟΙ

 

Δειτε – ακούστε

απο τον Κ.Μπογδάνο πως εχουν του χεριού τους οι Τούρκοι Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα..Οι σχέσεις τους και ειδικότερα του Κυριάκου με τον πιο πλούσιο Τουρκο .Οι χρηματοδοτήσεις απο το Ταμειο ανάκαμψης οι μπίζνες στη Βουλή με την AVIS που αγόρασε ο Τούρκος και η σχέση με την Κρατική εταιρία πετρελαίων που εχει τα Τρυπάνια της στο ΑΙΓΑΙΟ!!!

Ο Τσίπρας εγινε διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του πλουσιότερου Τούρκου του κ.Κότσς ..Ο Ραχμίτ Κοτσς ειναι σε ανοιχτη γραμμη με Κυριακο Μητσοτάκη …Ο Κοτσ κατεχει το 51% Τουρκικής Πετρελαϊκή εταιρείας..

Ο Κοτσς εχει μακροχρόνια γνωριμία με τον πλουσιότερο ΤΟΥΡΚΟ ο οποιος χρηματοδοτείται απο το Ταμειο ανάκαμψης της ΧΩΡΑΣ μας αρκετα εκατοντάδες εκκατομύρια..Μαλιστα ο Κοτς επισκέφθηκε τον Μητσοτάκη στη Βουλή Πρόσφατα..

Ο Κοτσ κανει διδάκτορα τον αλέξη Τσίπρα..Ο Κότσς ασχολείται με Βιομηχανίες και την Ενέργεια με την ΚΡΑΤΙΚΗ εταιρεία της ΤΟΥΡΚΙΑΣ και κατεχει το 51%!!!

Οταν ηρθες ο Κοτσ στον Κυριακο Μητσοτακη το 2018 ανακοινώθηκε οτι θα επενδύσει στην Ελλάδα..Μάλιστα αγόρασε τη εταιρεία ενοικιάσεων AVIS και ολα τα αυτοκίνητα στη Βουλή τα παίρνει  ο Τουρκος και βγάζει και απο εκει χρήμα!!

Η Κρατική εταιρεία της Τουρκίας που μετεχει με 51% διαχειρίζεται τα ΤΡΥΠΑΝΙΑ στο Αιγαιο!! Και κάποιοι νομίζουν ακομη οτι δεν πουλήθηκε το ΑΙΓΑΙΟ και ο Ορυκτός του Πλούτος..

Ολη αυτη η σχέση είναι πολυπλόκαμη γραμμη….Κυριάκος -Αλέξης Κότσ Τουρκική Πετρελαϊκή εταιρεία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://www.documentonews.gr/article/oi-sxeseis-ths-oikogeneias-mhtsotakh-me-ton-pio-ploysio-toyrko-epixeirhmatia/amp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις