Ο Alvin Bragg "στη φακα"

 

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

του Στρατού των ΗΠΑ συνέλαβε την Παρασκευή τον Ντιπ Στάτερ και τον εισαγγελέα της κομητείας της Νέας Υόρκης Άλβιν Μπραγκ με την κατηγορία της προδοσίας και της εκλογικής παρέμβασης κοντά στο σπίτι του—κατέχει πολλά—στην ιστορική συνοικία του Αγίου Νικολάου της Νέας Υόρκης, επίσης γνωστή ως Striver's Row , ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Εάν επικρατήσει δικαιοσύνη, ο Μπραγκ θα ζήσει σύντομα σε μια διαφορετική δίωξη - θανατική ποινή στο στρατόπεδο Δέλτα του Γκουαντάναμο για κρατούμενους του Deep State.

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, καταδιώκουν τον Bragg από την ημέρα που κάλεσε μια μεγάλη κριτική επιτροπή υποστηρικτών του Deep State για να κατηγορήσει τον Πρόεδρο Donald J. Trump για κατασκευασμένες κατηγορίες που στόχευαν στη φυλάκισή του ή, εάν αυτό δεν πετυχαινε, να βλάψει τις πιθανότητες του Trump να γίνει το 2024 Ρεπουμπλικανός υποψήφιος—ένα σχέδιο που συνεχίζει να αποτυγχάνει καθώς περισσότεροι σημαντικοί αριθμοί πολιτών συσπειρώνονται πίσω από τον πολιορκημένο πρόεδρο.

Ο Μπραγκ, πρόσθεσε, είχε πέσει στο ραντάρ των Λευκών Καπέλων λίγο μετά, καθώς το Deep State τον είχε αντικαταστήσει με έναν σωσια που εμφανιζόταν στη θέση του σε συνεντεύξεις τύπου και τηλεοπτικές εκπομπές. Ο σωσιας μοιραζόταν τα στρογγυλά χαρακτηριστικά του Μπραγκ και είχε εκπαιδευτεί να μιμείται το βάδισμα, τους τρόπους και την ομιλία του. Ο πραγματικός Μπραγκ είχε κρυφτεί κάπου. Τα Λευκα Καπελα περίμεναν υπομονετικά να εμφανιστεί ο Μπραγκ από όποια τρύπα είχε συρθεί μέσα του. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι Deep Staters απεχθάνονται να περιορίζονται από τους χειριστές τους και τελικά επιστρέφουν πάντα στην πατρίδα. Η νοσταλγία για την πατρίδα και οι ντόπιοι που εχουν μεγαλη ιδεα για τους εαυτούς τους για τα επιτεύγματα των Deep Staters είναι λόγοι για τους οποίους οι Deep Staters επιστρέφουν στο μαντρί.

«Και τότε είναι πιο ευάλωτοι», είπε η πηγή μας. «Ο Μπραγκ είναι ένα είδος ηλίθιου. Νόμιζε ότι ήταν άτρωτος και ηρθε στα χέρια μας».

Η CID, είπε, παρακολουθούσε τρία από τα ακίνητα του Μπραγκ για αρκετούς μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων είδαν τουλάχιστον έναν σωσια του Μπραγκ να πηγαινοέρχεται σαν να ήταν ο πραγματικος, να χαιρεταει στοργικά και ερωτικά την πραγματική σύζυγο του Μπραγκ, Τζαμίλα Πόντον. κατά την επιστροφή στο σπίτι του Striver's Row κάθε μέρα μετά τη δουλειά. Αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν στο κατώφλι.

«Είναι αρκετά άρρωστο και είμαστε σίγουροι ότι οι σύζυγοι των Deep Staters είναι στο σχέδιο. Είναι παντρεμένοι 20 χρόνια, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελαστεί από έναν σωσια. Κανένας δεν είναι τόσο καλός ωστε να ξεγελασει τη συντροφο του. Αν ήταν κλώνος, ίσως, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν γεννητικά όργανα», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν οι τα Λευκα Καπελα είχαν δει ποτέ τη σύζυγο ενός Deep Stater να εμπλέκεται σε ερωτικες πράξεις  με έναν σωσια ή κλώνο, είπε: «Όχι προσωπικά. Αν το έκανα, θα έπρεπε να απολυμανω τα μάτια μου. Δεν θέλω την εικόνα αυτού του χοντρού ανθρωπου, αληθινή ή όχι, να κάνει σεξ μπροστα στα ματια μου. Θα ήταν κάτι που δεν θα μπορούσες να το δεις. Και τώρα που έχουμε τον Μπραγκ, δεν χρειάζεται πλέον να κοιτάμε στα παράθυρά του».

Στις 7:00 π.μ. της Παρασκευής, η ομάδα επιτήρησης CID είδε τον ψεύτικο Μπραγκ να φορά ένα μπλε κοστούμι με ρίγες και παπούτσια oxford να φεύγει από το σπίτι, να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να οδηγεί προς το κέντρο του Μανχάταν. Σαράντα λεπτά αργότερα, μια Cadillac Escalade τράβηξε μπροστά από την κατοικία και βγήκε ο Bragg από τη θέση του συνοδηγού. Αυτός ο Μπραγκ, ωστόσο, φορούσε ανθρακί κοστούμι και παπούτσια διαφορετικα. Η CID δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον οδηγό επειδή τα τζάμια του αυτοκινήτου είχαν μια σκούρα απόχρωση. Οι ερευνητές επέτρεψαν στο όχημα να αναχωρήσει και στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον του Μπραγκ πριν φτάσει στην μπροστινή πόρτα.

Ο Μπραγκ εντόπισε τους ερευνητές και προσπάθησε να τρεξει, αλλά σωριάστηκε στο έδαφος όταν χτυπήθηκε από τέσσερα Τέιζερ στην πλάτη, στο στήθος, στο λαιμό και στο πρόσωπό του. Το CID έδεσε με χειροπεδες τον Μπραγκ, του οποίου οι καρποί ήταν πολύ μεγάλοι  — και έσκυψε το παχυ σώμα του στο πίσω κάθισμα ενός SUV που είχε σταματήσει όταν ο δεύτερος Μπραγκ είχε πεσει στο έδαφος.

Η πηγή μας είπε ότι οι τα Λευκα Καπελα έχουν συντριπτικά, αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Bragg είναι ένοχος για προδοσία και εκλογική νοθεία και ότι ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall θα τα δημοσιεύσει στο στρατιωτικό δικαστήριο του Deep Stater.

Σε μια συνέχεια, η πηγή επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας που βρίσκεται υπό κράτηση είναι ο αληθινός Άλβιν Μπραγκ και ότι ο σωσιας του θα συλληφθεί κι αυτος το συντομότερο δυνατό.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις