Άγνωστη δύναμη φέρεται να πυρπολεί τη μυστική αποθήκη Raytheon-DARPA στο Tucson

 

Μια άγνωστη δύναμη

φέρεται να κατέστρεψε ένα εργοστάσιο παράνομων όπλων Raytheon-DARPA στην πανεπιστημιούπολη του Raytheon στο Tucson της Αριζόνα, το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με ειδικούς της Διοίκησης Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ σε μια υποκλοπή τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ ενός αγνώστου προσώπου στην τοποθεσία και του Βοηθού Υπουργού Άμυνας για Sustainment Christopher Lowman, "μαθητή" του Μπάιντεν.

Στην κλήση, που πραγματοποιήθηκε στις 6:00 π.μ. της Πέμπτης, ο άγνωστος υπάλληλος της Raytheon, μιλώντας φρενήρης, ενημέρωσε τον Lowman ότι οι εισβολείς είχαν νικήσει την ασφάλεια, σκότωσαν έξι φρουρούς ασφαλείας και κατέστρεψαν ανεκτίμητο, αναντικατάστατο υλικό που ήταν αποθηκευμένο σε μια αποθήκη Raytheon-DARPA στα νοτιοανατολικά. Tucson. Είπε στον Λόουμαν ότι η ζημιά ήταν «καταστροφική» και ότι είχε ήδη ενημερώσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Raytheon, Γκρέγκορι Χέις και τη διευθύντρια της DARPA, Στέφανι Τόμπκινς για την επίθεση. Σε κάτι που θα μπορούσε να ήταν αλόγιστο, ο Lowman ρώτησε εάν είχαν κλαπεί από την αποθήκη δεδομένα σχετικά με το «πρόγραμμα καμουφλαρισμένων μη επανδρωμένων εναέριων επιθέσεων». Ο υπάλληλος της Raytheon είπε ότι ο χρόνος θα δείξει και τελειωσε την κλήση.

Πηγές από το ARCYBER και το γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπαν ότι η εισβολή δεν ήταν επιχείρηση απο τα Λευκα Καπελα, ούτε είχαν γνώση κάποιου μυστικού προγράμματος όπλων που λάμβανε χώρα στην αποθήκη του Tucson πριν ακούσουν την κλήση.

«Σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε επαληθεύσει ανεξάρτητα το συμβάν. Το μόνο που έχουμε είναι το τηλεφώνημα και γνωρίζουμε ότι η αποθήκη είναι άθικτη», είπε η πηγή μας.

Επεσήμανε, ωστόσο, ότι τα εμπρηστικά συστήματα με βάση τον θερμίτη μπορούν να εξασθενήσουν για να αποτεφρώσουν πλήρως το περιεχόμενο ενός κτιρίου χωρίς να πυρπολήσουν τη δομή, ανάλογα με την κατασκευή του και την ισχύ των κατεδαφίσεων. Τα Λευκα Καπελα , στην πραγματικότητα, χρησιμοποίησαν μια παρόμοια τεχνική για να καταστρέψουν ένα αεροπλάνο DEW στο Wright Patterson AFB τον Μάρτιο.

«Αν όντως κατέρρευσε όπως υποδηλώνει η κλήση, και αυτό είναι κάτι που διερευνούμε αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δώδεκα τρόποι που θα μπορούσε να καεί το μέρος μόνο από μέσα. Η DARPA και η Raytheon έχουν άθλια ιστορία, οπότε τίποτα δεν είναι αδύνατο. Υποθέτοντας ότι η κλήση δεν ήταν ένα τέχνασμα για να μας παρασύρει σε κάποια ποταπή παγίδα, το ερώτημα είναι ποιος το έκανε; Όπως είναι φυσικό, όλα τα βλέμματα στρέφονται στον συνταγματάρχη Κουρτς. Ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει πληροφορίες που δεν έχουμε. Αλλά δεν ακούσαμε τίποτα από αυτόν από τότε που συναντήθηκε με τον στρατηγό Σμιθ», είπε η πηγή μας στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ.

Η ιστοσελιδα θα ενημερωσει για το συμβαν οταν εχει περισσοτερες πληροφοριες...





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΉ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ DARPA/RAYTHEON ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΊΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ALIEN KAI ΔΗ ΤΩΝ MAITRE H ΤΩΝ MANTIS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΓΝΏΣΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΊΔΟΥΝ ΣΤΗΝ GERMAN DARPA ΜΕ ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΌ ΕΜΠΌΡΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΡΥΦΌ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΧΑΛΟΥ=ΒΑΣΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ,MANTIS,MAITRE.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΤΥΠΆΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΈΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΥΡΜΑ ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ.

    ΟΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΠΟΘΉΚΗ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΗΣ PFIZER.

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις