Οι πεζοναύτες ακολουθούν τη FEMA στην Αϊόβα μετά το ξέσπασμα του θανατηφόρου ανεμοστρόβιλου

 

Μια ακούραστη διμοιρία

πεζοναυτών που πέρασε την άνοιξη σε αψιμαχίες με πράκτορες της FEMA έτρεξε στην Αϊόβα χθες το βράδυ μετά από έναν δολοφονικό ανεμοστρόβιλο που ξέσπασε στην πόλη του Γκρίνφιλντ, καταστρέφοντας σπίτια και εκτοξεύοντας αυτοκίνητα εκατοντάδες πόδια στον αέρα. Ο τυφωνας κατέστρεψε μεγάλο μέρος του Γκρίνφιλντ, πληθυσμό 2.000, πριν γλιστρήσει ανατολικά προς το Ιλινόις και το Ουισκόνσιν.

«Έχετε ακούσει για κυνηγούς καταιγίδων. Λοιπόν, έχουμε κυνηγούς της FEMA γιατί όπου πάνε οι καταιγίδες, ακολουθεί η FEMA», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith. «Και αυτοί, η FEMA, είναι αμείλικτοι - τους διώχνουμε από μια περιοχή καταστροφής ή τους σκοτώνουμε, και λίγες μέρες αργότερα, μια νέα ομαδα είναι ξανά σε αυτό. Η FEMA έχει μια σχεδόν αξιοθαύμαστη επιμονή».

Τα Λευκα Καπελα, πρόσθεσε, είχαν σημαντική επιτυχία στο σπάσιμο των κρυπτογραφημένων τακτικών ραδιοσυχνοτήτων της FEMA, κάτι που τους επέτρεψε να παρακολουθούν τις κινήσεις της Fed και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να τις χτυπούν στον προορισμό τους ή να τις αναχαιτίζουν καθ' οδόν. Σύμφωνα με την πηγή μας, τα Λευκα Καπελα έχουν εμπλακεί με τη FEMA οκτώ φορές από τις αρχές Απριλίου, εξαιρουμένης της επιδρομής των Ειδικών Δυνάμεων του Σαββάτου σε γραφείο της FEMA στο Χιούστον.

«Έχουμε ασχοληθεί αρκετά μαζί τους για να καταλάβουμε τις τακτικές τους», είπε η πηγή μας.

Μόλις η FEMA επιβεβαιώσει ότι έχει σημειωθεί ζημιά από καταιγίδα, αποστέλλει μια προκαταρκτική ομάδα εκτίμησης ζημιών στην τοποθεσία, η δουλειά της οποίας πρέπει να περιορίζεται στην αξιολόγηση της καταστροφής και στην παροχή προνοιών σε όσους έχουν πληγεί περισσότερο από φυσικές καταστροφές. Στη συνέχεια, η FEMA κινητοποιεί ομάδες αποκατάστασης καταστροφών, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν χιλιάδες υπαλλήλους και κινητά κέντρα διοίκησης και νοσοκομεία.

Αυτή την άνοιξη, οι μικρότερες ομάδες εκτίμησης ζημιών -συνήθως 25-50 επιτόπιοι πράκτορες- έκαναν κατάχρηση των πόρων της FEMA σε κοινότητες που επλήγησαν από την καταιγίδα. Αντί να παρέχουν βασικές προμήθειες όπως τρόφιμα και επιδέσμους, έχουν φέρει όπλα και εμβόλια, προκαλώντας περαιτέρω αγωνία στις πληγείσες κοινότητες.

«Γνωρίζουμε ότι ένα ζευγάρι στην Οκλαχόμα έχασε το σπίτι του. Σε έναν σταθμό ανακούφισης της FEMA, τους είπαν να παρακολουθήσουν ένα βίντεο διάρκειας 30 λεπτών σχετικά με τη σημασία του να παραμείνουν ενημερωμένοι στιε ενισχυτικες δοσεις προτού η FEMA τους δώσει εμφιαλωμένο νερό. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσουμε αυτό», είπε η πηγή μας.

Η τελευταία συνάντηση των πεζοναυτών με τη FEMA σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα στον αυτοκινητόδρομο 25 ακριβώς βόρεια του Γκρίνφιλντ. Όταν ένα Marine Humvee τράβηξε δίπλα σε ένα SUV με σήμανση FEMA με κυβερνητικές πινακίδες, ο επιβάτης κραδαίνοντας ένα πλευρικό όπλο, το δαχτυλο έδειξε τους πεζοναύτες και σηκωσε το μεσαίο δάχτυλο. Το Humvee παρέσυρε στο SUV, βγάζοντάς το εκτός δρόμου. Οι πεζοναύτες κατέβηκαν και θερισαν το αυτοκίνητο με σφαίρες, το μπροστινό και το πίσω παρμπρίζ να εκρήγνυται και να χτυπουν με γροθιές τους τέσσερις επιβαίνοντες.

Σε μικρή απόσταση μπροστά, ένα δεύτερο και τρίτο Humvee χτύπησαν ένα λευκό Chevy Tahoe από το δρόμο με σηματα FEMA στις πόρτες. Τσαλακωμένο, κύλησε στο πλάι. Οι πεζοναύτες άφησαν ένα μπαράζ από σφαίρες, χτυπωντας το Tahoe καθώς και τον οδηγό και τους επιβάτες.

«Οκτώ εχθροί σκοτώθηκαν, 16 τουφέκια και πυρομαχικά κατασχέθηκαν. Γιατί ο καθένας τους είχε δύο τουφέκια; Ποιός ξέρει. Αυτό είναι που έχουμε να κάνουμε εκεί έξω. Και αυτή ήταν μια μικρή περίπολος της FEMA», είπε η πηγή μας. «Προβλέπουμε σκληρότερη αντίσταση σύντομα».

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις