ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑ :ΠΩΣ Η ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΨΕΥΔΟ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ ΠΑΡΑΔΊΔΕΙ ΑΜΑΧΗΤΊ ΥΠΕΡΕΥΑΊΣΘΗΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΈΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΌΝΩΝ!!!

 


Πολλοί Υπερευαίσθητοι νέοι

υποφέρουν από λογισμούς διαφόρων μορφών (μια από αυτές είναι και οι λογισμοί Ομοφυλοφιλίας) . Η σύγχρονη Ψευδο-Ψυχολογία η οποία διδάσκεται σε πολλές Πανεπιστημιακές Σχολές διδάσκει τους νέους Ψυχολόγους να παροτρύνουν τους Υπερευαίσθητους αυτούς ανθρώπους να ΑΠΟΔΕΧΤΟΎΝ αυτούς τους λογισμούς και να ταυτιστούν με αυτούς τους Λογισμούς.Δίνει δηλαδή στεγνά η Σύγχρονη Ψευδο Ψυχολογία τους Υπερευαίσθητους αυτούς ανθρώπους.. ΔΏΡΟ!!!! στα Χέρια των Δαιμόνων.

Μα "καλέ" μου άνθρωπε εάν οι Λογισμοί αυτοί προέρχονταν από τον ίδιο το νέο που απεγνωσμένα τρέχει σε εσένα, το Ψευδο ψυχολόγο για θεραπεία, τότε ο νέος αυτός δεν θα ένιωθε άσχημα και δεν θα ερχόταν σε σένα για θεραπεία . Το γεγονός και μόνο ότι ο νέος νιώθει άσχημα και ντροπή απέναντι στην εμφάνιση αυτών των Λογισμών δείχνει και ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ότι οι άνωθεν Λογισμοί ΔΕΝ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΊΔΙΟ. Η σύγχρονη Ψευδο Ψυχολογία δεν αναφέρει καθόλου το άνωθεν απολύτως λογικό επιχείρημα γιατί είναι Αντίχριστη και αγνοεί την Ύπαρξη και την Φύση των Δαιμόνων οι οποίοι με τους λογισμούς προσπαθούν να διαβάλουν τον Άνθρωπο. Οι Λογισμοί αυτοί δηλαδή έχουν ΑΥΤΌΝΟΜΗ ΟΡΓΆΝΩΣΗ, ΣΚΈΨΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ... γιατί στην Ουσία αυτοί οι Λογισμοί είναι οι... ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!!!!! τις οποίες ο Υπερευαίσθητος αυτός Νέος απλά ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙ!!!!! και τις οποίες η σύγχρονη Ψευδο-Ψυχολογία απλά απορρίπτει... γιατί είναι Αντίχριστη. 

Γι αυτό τα τελευταία χρόνια γίνεται ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΈΝΑ και ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ!!!! από τις Αντίχριστες Κυβερνήσεις η προσπάθεια να εγκατασταθεί η ΟΜΟΦΥΛΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ!! Για ΝΑ γίνει ΚΤΉΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑ από νεαρή ΗΛΙΚΊΑ ώστε να μη ΝΙΏΘΟΥΝ ΚΑΝ ΆΣΧΗΜΑ στην εμφάνιση των ομοφυλικών Λογισμών για να ψάξουν για τη προέλευση τους. 

Ποιά η Στάση δε της Σύγχρονης Ψεύδο-Ψυχολογιας στο άνωθεν γεγονός;; ΤΟ ΠΡΟΆΓΕΙ !!!! 

Θα προχωρήσουμε σε απόσπασμα που αποκαλύπτει την Χριστιανική Ορθόδοξη θεώρηση των Λογισμών και το πόσο εύκολα θα αντιμετωπίζονταν εάν γνώριζαν οι Συνάνθρωποι μας την Αλήθεια. 

Σε όσους Ψευδο δημοσιογράφους και Ψευδο Ψυχολόγους προσπαθήσουν να αποκρύψουν τα όσα αναφέραμε θα πούμε γι αυτούς ότι Υπάρχουν ποικίλων Βαθμίδων Λογισμοί, δεν είναι κατ ανάγκη Ομοφυλικοί.... Μπορεί να είναι για παράδειγμα ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΙ..... Και σε αυτή τη περίπτωση η Σύγχρονη Ψευδο Ψυχολογία σας επειδή όντας ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΗ αγνοεί την Προέλευση των Λογισμών απλώς σας χλαπακιάζει με Ψυχοφάρμακα ενώ μέσω της Ορθόδοξης Χριστιανικής Διδασκαλίας θα μπορούσε εύκολα να Ξεπεραστεί

Απόσπασμα από το βιβλίο του Κυριάκου κ. Μαρκίδη



"Το Όρος της Σιωπής" Σελίδα 191


"Έχω προσέξει ότι μερικοί άνθρωποι, ιδιαίτερα Υπερευαίσθητοι νέοι", είπε ο πατήρ Μάξιμος σπάζοντας τη σιωπή, "υποφέρουν τόσο πολύ από αυτούς τους λογισμούς, ώστε συχνά οδηγούνται σε ψυχοπαθολογικές καταστάσεις. Φθάνουν σε τέτοια σημεία, εν μέρη επειδή αγνοούν τη φύση των λογισμών. Μπορεί να τους πλήξει ένας διεστραμμένος ή, ας πούμε αμαρτωλός λογισμός, και δεν αντιλαμβάνονται ότι ένας τέτοιος λογισμός δεν προέρχεται αναγκαστικά από τον εαυτό τους, αλλά από το εξωτερικό περιβάλλον. Νιώθουν τύψεις και αρχίζουν αυτό που ο αείμνηστος Παΐσιος ονόμαζε "η επανάληψη αυτών των γιατί". Τους γίνεται έμμονη ιδέα. Οι Υπερευαίσθητοι άνθρωποι γίνονται ακόμα πιο ευαίσθητοι, και κατηγορούν τον εαυτό τους με ένα σωρό ερωτήματα του τύπου :"Γιατί να κάνω μια τέτοια σκέψη, γιατί;" Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται επειγόντως οδηγίες για το πως να αντιμετωπίσουν τους λογισμούς", επεσήμανε ο πατήρ Μάξιμος. Και συνέχισε λέγοντας ότι οι πιο επικίνδυνοι λογισμοί είναι εκείνοι τους οποίους στέλνουν δαιμονικά πνεύματα και ενισχύονται από τα δικά μας πάθη. Οι λογισμοί που προέρχονται από δαίμονες είναι τρομερά ύπουλοι και δόλιοι." 
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις