Έγκλημα βιβλικών διαστάσεων από την Pfizer

 

Ένας γιατρός μοιράζεται

πολύ ανησυχητικά στοιχεία σχετικά με την ένεση αοράτου-19 ή ΦΟΛΑΣ-19.

Ο Αμερικανός γιατρός Τζέιμς Θορπ εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ Shot Dead, το οποίο αφορά τα παιδιά που πέθαναν από το εμβόλιο του κορωνοϊού. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι η Trista Martin από την Οκλαχόμα, η οποία πέθανε από το εμβόλιο Pfizer.

Ο Θορπ είπε σε συνέντευξή του στον Τζιμ Φέργκιουσον ότι περισσότεροι από 8.500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τους εμφολισμούς μόνο στην Οκλαχόμα. Άλλοι 284.000 κάτοικοι της Οκλαχόμα έχουν υποστεί ζημιές από τους εμβολιασμούς. «Αυτή είναι μια συντηρητική εκτίμηση». Ο Φέργκιουσον δεν μπορούσε να βγάλει αυτές τις συγκλονιστικές φιγούρες από το μυαλό του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Παγκοσμίως, 17 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει και 568 εκατομμύρια έχουν πληγεί από το «εμφόλιο», πρόσθεσε ο Thorp. Breaking Exclusive: 8.550 νεκροί και 284.000 τραυματίες στην Οκλαχόμα από εμβόλια mRNA Αυτή είναι μόνο μια πολιτεία στις Ηνωμένες Πολιτείες! Ο κορυφαίος γιατρός και ιατρικός ειδικός Dr Thorp αποκαλύπτει πραγματικά τρομακτικά δεδομένα και στατιστικά στοιχεία. Η αναλογία κινδύνου είναι τεράστια. Αναλογία τραυματισμού προς θάνατο… pic.twitter.com/vjZIknY2Xz — Jim Ferguson (@JimFergusonUK) 29 Μαρτίου 2024 Αποκάλεσε τον διευθυντή της Pfizer, Μπουρλά, και το αφεντικό της Moderna, Bancel, «χασάπηδες». Οι κυβερνήσεις είναι συνένοχοι σε αυτή τη γενοκτονία, τόνισε. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο κακοί είναι αυτοί οι άνθρωποι». Οι ατομικές βόμβες που έπεσαν στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι είναι παιδικό παιχνίδι σε σύγκριση με τις ενέσεις. Και το πιο θανατηφόρο φάρμακο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, η θαλιδομίδη, είναι μια βιταμίνη εγκυμοσύνης σε σύγκριση με την ένεση, σύμφωνα με τον γυναικολόγο. The Smoking gun Είπε περαιτέρω ότι ο ίδιος και αρκετοί άλλοι θα δημοσιεύσουν σύντομα ένα έγγραφο που θα περιέχει αποφασιστικά στοιχεία («Smoking gun») ότι υπάρχει διαρροή και ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταφέρουν την πρωτεΐνη ακίδας σε μη εμβολιασμένα άτομα και να επιδεινώσουν τα προβλήματα άλλων εμβολιασμένων ατόμων. «Οτιδήποτε προκαλείται από το εμβόλιο θα μπορούσε θεωρητικά να προκληθεί και από αποβολή», προειδοποίησε. «Το βρίσκω πολύ ανησυχητικό». Ο γιατρός βρήκε επίσης δεδομένα από τον αμερικανικό οργανισμό ιατρικής FDA που δείχνουν ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ της ένεσης, των γνωστικών διαταραχών, των ψυχολογικών διαταραχών και της αυτοκτονίας (αυτοκτονικές σκέψεις). Οι αριθμοί εκτοξεύονται. Κατά τη γνώμη του, τα σήματα ασφαλείας έχουν αγνοηθεί εντελώς. Έγκλημα βιβλικών διαστάσεων Ο Thorp σημείωσε ότι οι άνθρωποι είναι σχεδόν αγνώριστοι μετά την ένεση τους. «Κοιτάζουν κενά στο κενό. Έχουν γίνει εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι». Προβλέπει ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν στο εγγύς μέλλον. Ο Βρετανός διευθυντής κηδειών John O’Looney αντέδρασε σοκαρισμένος αφού παρακολούθησε τη συνέντευξη: «Αυτό είναι πλέον ένα έγκλημα βιβλικών διαστάσεων». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτό το τελευταίο, ότι δηλαδή οι άνθρωποι έχουν γίνει διαφορετικοί και κοιτάζουν με απλανες βλέμμα στο κενό, γιατί δεν το βλέπω εγώ στην δουλειά , γειτονιά κλπ δεν ξέρω...Αυτό που ξέρω είναι, ότι είμαι μονίμως στον γιατρό, ενώ οι γνωστοί συγγενείς κλπ εμβολιασμενοι ..οχι. Μεχρι και έρπη ζωστήρα πέρασα. Κατι δεν είναι νορμάλ εδώ.
    Το άλλο που από την αρχή των εμβολιασμών παρατηρήσαμε είναι, ότι αφήνουν μια μυρωδιά έντονη σαν ξεθυμασμενη χύμα κολώνια φαρμακείου. Αυτό μάλλον το'χω ξανααναφέρει εδω. Ολοι την ίδια
    βρωμερή κολωνια-αρωμα ακιδας ; και Ελλάδα και εξωτερικό.
    Όχι πάντα ομως. Δηλαδή το ίδιο ατομο κάποιες φορές βρωμάει και κάποιες άλλες όχι. Σε κλειστούς χώρους χειμώνα είναι ένα μαρτύριο για τις ευαίσθητες μύτες μας. Καλοκαιρι δε ανυπόφορα έντονη μυρωδιά, καμμία σχέση με ιδρωτιλα,
    ακόμη και στο δρόμο, παντού όπου υπάρχει πολύς κόσμος.Το'χει προσέξει άραγε και κάποιος από εσας; Η μικρή μας κόρη αρνηται να ξαναμπεί στο αμάξι της πεθεράς μου - γιαγιάς της...λόγω αυτής της μυρωδιάς.
    Τρομακτικό πάντως είναι ούτως ή άλλως το ότι διασπείρουν την ακίδα στους μη εμβολιασμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις