Αποκαλυπτικό βίντεο με 763 περιπτώσεις νεκρών τηλεπερσόνων παγκοσμίως.Το σιγουρο ειναι πως δεν φταει το εμβολιο...!!!

 

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο

στην ιστορία της ανθρωπότητας με τα εμφόλια έρχεται στο φως. Ακόμη και οι βλαμμένοι θα μπορούσαν να ξυπνήσουν, γι αυτό δείξτε το και στείλτε το στους τρυπημένους μπας και ξυπνήσουν μερικοί που θα ήθελαν να ξυπνήσουν.

Το Kla.TV συγκέντρωσε πλάνα 17 ωρών σχετικά με τις φρικτές συνέπειες της εκστρατείας εμφολιασμού. 763 γνωστοί άνθρωποι έχουν πεθάνει μόνο μετά τον εμφολιασμό κατά του κορωνοϊού. Πόσοι «θνητοί» έχουν πεθάνει είναι άγνωστο. Μερικά εκατομμύρια;

Στο βίντεο προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για τους αμέτρητους θανάτους και τα θύματα κατακρίνονται αμέσως από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ένας από αυτούς είναι ο Peter Ganz, εμπνευστής της έκθεσης «gallery of horrors». Κατέγραψε περισσότερες από 3500 περιπτώσεις ανθρώπων που υπέστησαν ζημιές από τον εμφολιασμό στον ανύπαρκτο και αόρατο ιο-19.

Σε όλο τον κόσμο, αμέτρητα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης, ιολόγοι, επιδημιολόγοι και πλατφόρμες τεκμηρίωσαν την τεράστια ζημιά του εμφολίου. Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, κάτοικοι πολλών γαλλικών πόλεων αντέδρασαν σοκαρισμένοι μετά την εμφάνιση φωτογραφιών από τους αμέτρητους θανάτους από εμφόλια στο κέντρο πόλεων.

Το Kla.TV έχει εκδώσει επείγουσα προειδοποίηση για τους κινδύνους του τρυπήματος σε περισσότερες από 100 εκπομπές. Ο ιστότοπος έχει μειώσει περισσότερες από 17 ώρες βίντεο σε σχεδόν 40 λεπτά.

Μπορεί να σώσετε μερικές ζωές αν το στείλετε σε γνωστού σας εμφολιασμένους.

 Δειτε το βιντεο   ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις