ΔΩΡΟ "ΓΡΑΒΑΤΑ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ MERRICK GARLAND

 

Ένας γκρινιάρης Merrick Garland

έφτασε στην αγχόνη με χειροπέδες και στα πόδια το πρωι της Πέμπτης, αφού μαχαίρωσε έναν φύλακα με ένα κότσι που είχε φτιάξει από τα γυαλιά του. Είχε σπάσει ένα από τα χερουλια και το ακόνισε στο τσιμεντένιο πάτωμα του κελιού του, είπε μια πηγή του GITMO .

Ο Γκάρλαντ είχε σκύψει στη γωνία του κελιού του όταν εμφανίστηκαν ένα ζευγάρι φρουρων για να τον συνοδέψουν στον θάνατό του, αλλά αυτοί, για άγνωστους λόγους, αγνόησαν τις τυπικές διαδικασίες λειτουργίας - διέταξαν τον Γκάρλαντ να κοιτάξει τον πίσω τοίχο πεσμενος στα γόνατα, με τα δάχτυλα κλειδωμένα. πάνω από το κεφάλι του—και μπήκε αδιάφορα μέσα στο κελί. Το πρόσωπό του στα χέρια του, ο Γκάρλαντ έτρεμε σαν φοβισμένο ζώο και είπε στους φρουρούς ότι δεν ήθελε να πεθάνει, ότι η αρχοντική και διακεκριμένη κληρονομιά του δεν χρειάζεται να κορυφωθεί με ατίμωση, στραγγαλισμό ή σπασμένο λαιμό.

«Σε παρακαλώ, δεν θέλω να πεθάνω, όχι έτσι», φώναξε ο Γκάρλαντ.

«Είσαι ήδη νεκρός. απλά δεν το ξέρεις ακόμα», είπε ένας φύλακας. "Ξέρεις την διαδικασία; τα χέρια στο κεφάλι σου».

Με μια αποτομη κινηση ο Γκάρλαντ έπεσε πάνω στον πλησιέστερο φρουρό, μαχαιρωνοντας τον δύο φορές στην κοιλιά. Ο τραυματίας φρουρός οπισθοχώρησε καθώς ο συναδερφος του ξεφόρτωσε ένα ολόκληρο κουτάκι με σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο του Γκάρλαντ. Τα μάτια του έβρεξαν από δάκρυα και έσταζαν μύξα από τα ρουθούνια του καθώς έριχνε το αυτοσχέδιο στιλέτο και έτριβε τα πρησμένα του μάτια με τα δάχτυλά του. Τα δόντια έσφιγγαν, ο Γκάρλαντ φωναξε ακαταληπτες βρισιες, ορκιζόμενος να εκδικηθεί τους φρουρούς και τις οικογένειές τους.

Οι φρουροι απάντησαν αναλόγως: Άρχισαν να τον "χαιδευουν" με γκλομπς.

«Μάλλον θα τον σκότωναν τότε αν δεν επενέβαιναν οι κοντινοί φρουροι», είπε μια πηγή του GITMO . «Έπρεπε να τους τραβήξουν από τον Γκάρλαντ. Ο τραυματίας φρουρός — τα τραύματά του ήταν ρηχά και δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή. Πήγε στο νοσοκομείο για να τα ραψει και πήρε επίσης ένα εμβόλιο με αντιβιοτικά επειδή ο Γκάρλαντ είπε ότι βούτηξε την άκρη του βραχίονα του γυαλιού στα δικά του σκατά».

Ερωτηθείς εάν ο Garland έλαβε θεραπεία για τραυματισμούς, πρόσθεσε, «Όχι. Ο διοικητής της φυλακής του Camp Delta ειδοποίησε τον ναύαρχο Crandall για το περιστατικό και ο ναύαρχος είπε εάν ο Garland ήταν ακόμα ζωντανός, να τον πάει στην αγχόνη».

Ο Deep Stater είχε υποστεί ένα αξιοπρεπές χτύπημα, αλλά τα πόδια του εξακολουθούσαν να λειτουργούν όσο καλύτερα μπορούσαν αλυσοδεμένα.

Ο ναύαρχος και αρκετοί άλλοι αξιωματικοί ήταν ήδη στη θέση τους όταν οι φρουροί παρέδωσαν τον Γκάρλαντ στην αγχόνη στις 10:05 π.μ. Τον οδήγησαν στην εξέδρα όπου ο δήμιος και ένας ιερεας περίμεναν την άφιξή του, ο ένας χαμήλωσε τον κύκλο του σχοινιού και ο άλλος ρωτώντας αν ο Γκάρλαντ ήθελε να απαγγέλλονται προσευχές καθώς περνούσε στη μετά θάνατον ζωή.

«Πήγαινε μόνος σου εκει», είπε ο Γκάρλαντ στον ιερεα.

Ο ναύαρχος Κράνταλ ρώτησε τον Γκάρλαντ αν είχε κάποια τελευταία λογια—εκτός από την προσβολή του ιερεα.

«Ναι, Κράνταλ», είπε ο Γκάρλαντ.

Ακολούθησε μια μακρά σιωπή.

«Δεν έχουμε όλη μέρα», είπε ο ναύαρχος.

Ο Γκάρλαντ χλεύασε. «Είσαι τόσο μακριά από τον κώλο του Τραμπ που μπορώ να δω τις σόλες των παπουτσιών σου».

«Έξυπνο», είπε ο ναύαρχος.

Ο δήμιος έβαλε τη θηλιά γύρω από το λαιμό του Γκάρλαντ και ένα υφασμάτινο σάκο πάνω από το κεφάλι του.

«Ας το κάνουμε», είπε ο ναύαρχος.

Το πάτωμα κάτω από τα πόδια του Γκάρλαντ έπεσε. Του έσπασε ο λαιμός, δίνοντας τέλος στη μίζερη ζωή του.

Κλείνοντας, η ιστοσελιδα αμφισβήτησε την πηγή μας σχετικά με τις πολιτικές του GITMO που διέπουν τα προσωπικά αντικείμενα που μπορούν να κρατήσουν οι κρατούμενοι ενώ βρίσκονται υπό κράτηση.

«Όσον αφορά τα γυαλιά, δεν τα αφήνουμε τυφλά. Αν έχουν γυαλιά με μεταλλικό σκελετό ή γυάλινους φακούς, δινουμε αντ' αυτού πλαστικά. Φυσικά, οι κρατούμενοι μπορούν να φτιάξουν όπλα σχεδόν από οτιδήποτε. Είναι εξαιρετικά σπάνιο για έναν κρατούμενο να χρησιμοποιεί γυαλιά ως όπλο. Χρειάζονται γυαλιά για να δουν, και σχεδόν πάντα θα παρατηρούμε αν κάποιος κρατούμενος ξαφνικά δεν τα φοράει. Εφόσον ο Γκάρλαντ ήξερε ότι επρόκειτο να πεθάνει, σκέφτηκε ότι δεν τους χρειαζόταν πια. Έτσι, έσπασε ένα χερουλι για να φτιάξει το στέλεχος και κάθισε τα γυαλιά στο πρόσωπό του με το υπόλοιπο. Ένα είναι σίγουρο, ότι αυτός ο μικρός γέρος ήταν επιδέξιος στο να μαχαιρώσει τον φρουρό. Δεν μπορώ να υποτιμήσω τα γερικα καθάρματα με ένα σύμπλεγμα Ναπολέοντα»

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Απριλίου, 2024 23:21

    ΕΠΙΣΟΔΕΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ05 Απριλίου, 2024 18:19

    ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ .
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ,ΤΟ ΟΡΘΌΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις